Cykelbukser Dame

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet alle produkterne, men nogle af dem.
Denne artikel indeholder annoncer

Med et par cykelbukser til dame får du et højt niveau af komfort på sadlen takket være god polstring og flade sømme. Læs med her, og bliv meget klogere på de bedste cykelbukser til damer.

Cykelbukser Dame Test: Top 5 Bedste Cykelbukser Til Kvinder

twelvesixteen-sky-pro-cykelbukser-lange
Annonce

1. TwelveSixteen SKY Pro Lange

Bedste cykelbukser til dame
Pris: 1.199 DKK

TwelveSixteen SKY Pro er et par lange cykelbukser til dame, der med fordel også kan bruges til vinter. De er fremstillet i aerodynamisk stof og kommer med pude for maksimal komfort. SKY Pro cykelbukser til dame fra TwelveSixteen er lavet i termisk isolerende materialer, der både tilfører varme, men også giver god bevægelsesfrihed. Fås også i brun.

Se vores test af TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukser her.

Idelle til temperaturer mellem -2°C og +12°C
Reflekser til mørke & lynlås i benene
Aerodynamisk stof med pude
Lille udvalg af farver
alé-bib-cykelshorts-corsa-solid
Annonce

2. Alé Bibshorts Solid Tranguardo

Bedste billige cykelbukser til dame
Pris: 599 DKK

Med Bibshorts Solid Tranguardo fra Alé får du et par cykelbukser til kvinder, der er fremstillet i åndbare materialer, med mesh seler og fantastisk pasform. Alé Bibshorts Solid Tranguardo er designet med pude, så du får optimal komfort på både lange og korte cykelture. Velegnet til temperaturer mellem 18°C og 30°C.

Med pude & padding på udvalgte områder
Anatomisk udformet elastisk microfiber indlæg
Temperaturer mellem 18°C - 30°C
Ikke til kolde måneder
castelli-free-aero-rc-bibshorts-dame
Annonce

3. Castelli Free Aero RC

Bedste premium cykelbukser til dame
Pris: 1.349 DKK

Med Castelli Free Aero RC bibshorts cykelbukser får du en topmodel, der giver høj komfort, hastighed og fantastisk pasform. Free Aero RC cykelbukserne til dame fra Castelli er designet med Progetto X2 Air Donna sømløs sadelpude til kvinder. Her får du god luftgennemstrømning, muskelstøtte og kompression.

Bib med pude & seler
Designet til komfort & hastighed
Høj kompression, støtte & bevægelsesfrihed
Høj pris
twelvesixteen-sky-goffrato-49-cykelbukser
Annonce

4. TwelveSixteen Sky Goffrato 49

Bedste cykelbukser til dame med pude
Pris: 1.199 DKK

TwelveSixteen Sky Goffrato 49 er et par cykelbukser til dame med pude og bib. De er fremstillet i åndbare og lette materialer, der reducerer vindmodstand på din vej. Sky Goffrato 49 modellen fra TwelveSixteen kommer med den banebrydende Endurance pude, der sikrer god komfort på korte og lange ture, men også maksimal beskyttelse.

Endurance pude for komfort & beskyttelse
Fremstillet i åndbare & lette materialer
Lommer på ryggen til opbevaring
Prisen
Annonce

5. TwelveSixteen Speedsuit Sky Pro

Bedste cykeldragt til dame
Pris: 1.999 DKK

Med denne cykeldragt eller speedsuit som det også kaldes, er du flyvende på landevejsløb og triathlon. Med TwelveSixteen Speedsuit Sky Pro får du aerodynamiske fordele, Endurance 3D cykelpude og tre lommer bagpå til opbevaring af genstande. Med denne cykeldragt fra TwelveSixteen får du maksimal beskyttelse samt god komfort.

Aerodynamisk design for hastighed
Endurance 3D cykelpude
Maksimal beskyttelse & komfort
Lille udvalg af farver

Indholdsfortegnelse

At vælge de helt rette cykelbukser kan være afgørende for din komfort og ydeevne, når du giver den gas på din gravel bike eller racercykel.. Det er derfor essentielt, at du får et par cykelbukser til kvinder, der passer perfekt til dig og dine behov.

Tjekliste til køb af cykelbukser til dame

Pasform og størrelse: Cykelbukserne skal naturligvis passe til din krop og gerne sidde godt til, uden at de klemmer eller strammer. Med den rigtige størrelse vil du også få bedre bevægelsesfrihed på dine cykelture.

Åndbarhed, materiale og holdbarhed: Et par cykelbukser til damer lavet i de rigtige materialer, vil give dig bedre fugttransport, åndbarhed og samtidig være temperaturregulerende, så du oplever en bedre cykeltur i alle forhold. Har du planer om at cykle om vinteren, kan du med fordel anskaffe dig vinter cykelbukser, der byder på mere varme, åndbarhed og er udviklet til disse temperaturer.

Polstring, pude og komfort: Du vil opleve, at cykelbukser til damer kommer i et hav af forskellige tykkelser, hvorfor du med fordel kan rette din opmærksomhed mod polstringen, men også i hvilken tykkelse bukserne er i.

Cykelbukser til kvinder med god polstring sikrer dig komfort, når du skal cykle langt, og derudover har du heller ikke lyst til at gå på kompromis med åndbarheden.

Design og stil: Du kan med fordel vælge et design, du selv finder stilfuldt og som passer til din stil. Alt efter mærket du vælger, fås dame cykelbukser i rigtig mange farver og designs, hvor snit og farvevalg varierer. Vi anbefaler, at du vælger et par, der er lavet med reflekterende detaljer, så du kan ses i mørke.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af cykelbukser til kvinder?

Når du cykler og leder efter dine nye dame cykelbukser, bør du være opmærksom på, at der findes mange forskellige cykelbukser. Der findes blandt andet lange cykelbukser, korte cykelshorts, men også cykelbukser og -shorts med betegnelsen “bib”. Såkaldte bib cykelbukser er modeller, der inkluderer seler, som du kan trække op over skuldrene og er særligt populære, da de giver en ekstremt god pasform.

Er der forskel på herre og dame cykelbukser?

Der laves både cykelbukser til herre, dame og børn og som kvinde, bør du naturligvis vælge et par, der er specielt designet til dig. Det sikrer dig i sidste ende mere komfort, optimal pasform og så fås kvindelige modeller med et feminint snit og stilfulde detaljer.

Som du helt sikkert ved, er der forskel på den kvindelige og mandlige krop, hvorfor producenter gør meget ud af at lave modeller, der er designet enkeltvis til begge køn. Det gør også, at du kommer tættere på at finde de bedste cykelbukser for lige præcis dig.

cykelbukser-dame-bedst-i-test

Sådan træffer du den rigtige beslutning ved køb af cykelbukser til dame

At finde de optimale dame cykelbukser til dig, er ikke nogen nem opgave, men bruger du tiden korrekt, kan du forholdsvis hurtigt spore dig frem til dem. Du kan starte med at gøre op med dig selv, hvilken form for cykling, du skal anvende bukserne til.

Kører du på gravel cykel, racercykel eller skal du på cykeltur med venner og veninder, er behovet og præferencer for, hvad cykelbukserne skal kunne, ofte anderledes. Herefter kan du med fordel vælge et par cykelbukser til dame, der henvender sig til din foretrukne cykelaktivitet.

Derudover anbefales det, at du prøver dine cykelbukser til kvinder på, før du foretager det endelige køb. Dette gøres for at vurdere pasform, komfort og om de er udviklet med rette detaljer, så de passer til dig.

Hvilke dame cykelbukser mærker findes der?

Der findes en lang række producenter inden for udvikling, design og fremstilling af cykelbukser til kvinder. Vi har både store mærker i Danmark, som har gjort det godt i mange år og samtidig formår at forny sig årligt med nye teknologier og designs.

Assos

Assos blev etableret i Schweiz i 1976 af Toni Maier, da han første gang satte sin ben i Zürch og testede sit nye spændende og radikale design af, nemlig et cykelstel med dråbeformede rør og et “bullhorn” (hornene fra en tyr) styr. Prototypen blev verdens første aerodynamiske cykelstel i kulfiber, og dermed blev der også skrevet historie.

Maier blev Shimanos første schweiziske distributør i 1967, før han startede mærket, Assos, næsten et årti senere.

Assos lancerede i 1976 deres revolutionerende og banebrydende lycra cykelshorts, der blev de første af deres slags indenfor cykelsporten.

FUSION

FUSION er et dansk mærke, der blev stiftet i 1999. Siden da har de løbende opbygget et større sortiment, som både inkluderer løbetøj, træningstøj, cykeltøj, men også tøj til triatlon og mere til.

Målet hos det danske mærke, FUSION, er at udvikle sportstøj med høj performance, hvor fokus ligger på funktionalitet og holdbarhed og ikke, hvad der er på mode.

Castelli

Castelli er et italiensk cykeltøjsmærke, der blev etableret i Milano i 1876 af Vittore Gianni. Gianni er en anerkendt skrædder, der gennem årene også har klædt AC Milan, Juventus og Milan Ballet på.

I 1910 lavede Castelli cykeltøj til verdensmesteren og den femdobbelte Giro d'Italia-vinder, Alfredo Binda. Siden da har Castelli år efter år formået at lave blandt de bedste cykeltøj i verden.

Diadora

Diadora er blandt de ældste sportsmærker i verden, og blev etableret i 1948 i Caerano di San Marco. I starten af 60’erne begyndte Diadora at producere tøj til sportsindustrien, heraf fodtøj til squash og tennis og sidenhen tog de skridtet videre til cykeltøj, fodbold og meget andet.

TwelveSixteen

TwelveSixteen eller 12.16 som mærket også kaldes, er et dansk cykeltøjsmærke. Navnet kommer af en gammel rekord, der blev sat af Brian Holm i 1982.

TwelveSixteen fremstiller performance-cykeltøj med norden i baghovedet, hvor fokus er på gode materialer, ny teknologi og god pasform. TwelveSixteen har både et omfattende udvalg af cykeltøj til herrer og kvinder.

Derfor vil du se, at deres cykelbukser, -jakker og meget mere til laves i åndbare og lette materialer, der giver aerodynamisk tøj og reducerer eventuel luftmodstand.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om cykelbukser til dame

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!