Cykelbukser Herre

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet alle produkterne, men nogle af dem.
Denne artikel indeholder annoncer

Holder du af at cykle, vil du være særligt glad og taknemmelig for et par gode cykelbukser til herre. Med cykelbukser designet til mænd får du en model, der er lavet til dig og din krop. Læs vores bedst i test af herre cykelbukser og bliv klogere.

Cykelbukser Herre Test: Top 5 Bedste Cykelbukser Til Mænd

Annonce

1. TwelveSixteen SKY Pro 203 Recycled Fabrics

Bedste cykelbukser til herre
Pris: 1.199 DKK

Med SKY Pro Bib cykelbukser til herre fra danske TwelveSixteen får du cykelbukser med seler, der er lavet i genanvendelige materialer. Derudover er de også fremstillet med aerodynamisk stof for fart og mindre vindmodstand. TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukserne kommer med pude, der sikrer god komfort.

Se vores test af TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukser.

Genanvendelige materialer
Aerodynamisk stof for fart
Designet med pude og seler
Lille udvalg af farver
alé-bib-cykelshorts-corsa-solid
Annonce

2. Alé Bibshorts Corsa Solid

Bedste billige cykelbukser til herre
Pris: 699 DKK

Corsa Solid Bibshorts fra Alé er det oplagte par korte cykelbukser til sommer, og er velegnet til temperaturer mellem 18° - 30°C. De har god komfort, passer til alle kropstyper og giver samtidig god beskyttelse og støtte til musklerne. Alé Corsa Solid Bibshorts cykelbukserne kommer med den mest avancerede pude fra Alé.

Ideel til temperaturer mellem 18°C - 30°C
God åndbarhed & pasform
Avanceret pude fra Alé
Ikke til kolde måneder
castelli-free-aero-rc-bib-cykelbukser
Annonce

3. Castelli Free Aero RC

Bedste premium cykelbukser til mænd
Pris: 1.349 DKK

Free Aero RC Bibshorts cykelbukser er topmodellen fra Castelli, der byder på seler, komfortabel pude og ekstrem høj kvalitet. Rygstroppen er lavet i mesh og er bevidst smal med lommer til opbevaring af energi, nøgler og andet. Castelli Free Aero RC cykelbukserne til herre kan det hele!

Med seler & god pasform
Progetto X2 Air Seamless pude
Enestående kvalitet
Høj pris
twelvesixteen-sky-pro-cykelbukser-lange
Annonce

4. TwelveSixteen SKY Pro Lange

Bedste lange cykelbukser til herre
Pris: 1.199 DKK

TwelveSixteen Sky Pro lange cykelbukser til herre er fremstillet i aerodynamisk stof, behagelig pude og egner sig til temperaturer mellem -2°C og + 12°C. Med Sky Pro cykelbukser i lang model får du lynlås i benene, reflekterende detaljer så du kan ses i mørket og ekstrem god beskyttelse.

Temperaturer mellem -2°C og 12°C
Termisk isolerende materiale for varme
Ekstremt behagelig pude
Lille udvalg af farver
twelvesixteen-sky-goffrato-49-cykelbukser
Annonce

5. TwelveSixteen Sky Goffrato 49

Bedste cykelbukser til herre med pude
Pris: 1.199 DKK

TwelveSixteen Sky Goffrato 49 cykelbukser til herrer fra det danske mærke, TwelveSixteen, kommer med en fantastisk Endurance pude, der sikrer dig god komfort på lange, såvel som korte cykelture. Disse herre cykelbukser er fremstillet med god beskyttelse, masser af komfort og den nyeste teknologi. Derudover er der lommer på ryggen til opbevaring.

Endurance pude for høj komfort
Lette & åndbare materialer
Masimal beskyttelse, kvalitet & komfort
Prisen

Indholdsfortegnelse

Cykelbukser til herrer har mange fordele med sig i forhold til normale bukser og er du aktiv cyklist, er det en nødvendig med bukser til cykling. Der er nemlig stor forskel på, om du har et par normale bukser på eller cykelbukser, der er decideret lavet til cykling.

De sidder behageligt, tilpasser sig vejret og med polstringen sidder du på din sadel, som var du på en sky. Udvalget af cykelbukser til herre er meget stort, uanset om det er korte, lange eller modeller til vinter.

I vores bedst i test af cykelbukser til herre sammenligner vi modeller og gør dig klogere på hvilke, som er de bedste på markedet.

Se også vores bedst i test af cykelbukser til dame.

Tjekliste til køb af cykelbukser til herre

At finde de helt rigtige cykelbukser kan være en svær opgave, og det store udvalg gør det ikke nemmere. Vi har derfor lavet en lille tjekliste, som guider dig gennem de vigtigste overvejelser, når du skal finde de bedste cykelbukser til herre:

Pasform og størrelse: Den rette størrelse er essentiel for, at du får et par cykelbukser, der passer til dig og din krop. Med den rette størrelse får du automatisk en behagelig pasform, god bevægelsesfrihed og et par bukser, der sidder som de skal.

Åndbarhed og materiale: Materialet i cykelbukserne kan variere alt efter hvilke, du køber. Gode materialer i bukserne sikrer dig temperaturregulerende funktioner, fugttransport og god åndbarhed, så du ikke overopheder.

Komfort og polstring: Der findes mange bukser til cykling, både varianter i korte modeller, lange cykelbukser til herrer, men også cykelbukser til vinter. Disse er lavet i forskellige tykkelser, så de passer til forholdene.

Design og stil: Producenterne af herre cykelbukser laver deres designs og snit på forskellig vis, hvorfor bukser fra to forskellige mærker sjældent er ens. Vælg et par, du føler dig tilpas i, og som passer til din stil.

Hvilke typer af cykelbukser til herre findes der?

Udvalget er stort, og der findes bukser i forskellige længder, funktioner og med hver deres formål. Herunder gør vi dig klogere på de forskellige typer af herre cykelbukser, som findes:

Lange cykelbukser til herre

Disse fås både som termo cykelbukser, men også som vinter cykelbukser. De giver god beskyttelse mod eventuel kulde og er ofte fremstillet med foring, så du kan cykle gennem de kolde vintermåneder.

Der findes også zip-off modeller, hvor du hurtigt kan ændre bukserne fra lange til korte, ved at lyne dem af.

Korte cykelbukser til mænd

Korte modeller, også kendt som cykelshorts, er det ideelle valg til sommermånederne. Her får du ekstra eksponering på benene, så du også kan få lidt farve og samtidig er det om sommeren rart med tyndere materialer, som du får i en kort model.

Korte cykelbukser til mænd fås også med sædepolstring og pude, så du får optimal komfort på både korte og lange cykelture.

Bib cykelbukser til herrer

Bib betyder, at modellen er med seler. Der findes både korte og lange cykelbukser til herre med bib, og disse er lavet med høj talje til beskyttelse af nyrerne.

Bib cykelbukser til mænd er også tilgængelige med pude og nogle synes, at disse modeller giver en bedre pasform end uden seler.

Godt at vide: ¾ eller korte/knickers cykelbukser, som de også kaldes, er særligt praktiske i overgangsperioden, men skal være tætsiddende og elastiske, så de ikke begrænser bevægelsesfriheden for knæene.

cykelbukser-herre-bedst-i-test

Cykelbukser til mænd med forskellige niveauer af beskyttelse

Som cyklist er du ofte ude at cykle, uanset om det blæser, regner eller generelt set bare er dårligt vejr, som vi ovenikøbet har meget af i Danmark. Du kan dog gøre det til din fordel ved at klæde dig efter vejret og vælge det bedst mulige cykeltøj til din situation, når det gælder cykeljakker og -bukser. 

Vælg derfor gerne dine cykelbukser alt efter hvilke forhold, du skal cykle i. Skal du primært cykle om vinteren på gravel cykel eller racercykel, kan du vælge et par lange herre cykelbukser til vinter, der er fremstillet med tykkere materialer og omvendt med sommer.

Hvilke typer polstring findes der i cykelbukser til herre?

Selvom de måske ikke altid ser pæne ud, foretrækkes modellerne med polstring, fordi de er mere komfortable. Men der findes dog forskellige typer af polstring:

Gel-polstret: Tilpasser sig ved deformation og tilbyder derfor et behageligt sæde, og samtidig absorberer de stød enormt godt.

Skum: Antibakteriel og beskytter mod trykpunkter og hudirritation.

Det er vigtigt, at du køber dine cykelbukser i en passende størrelse, da polstringen enten kan være for lille eller stor, og dermed ikke give god nok beskyttelse, da den vil være for lille/stor til dine proportioner.

 

Fordele og ulemper ved vandrebukser

Fordele

 • God bevægelsesfrihed

 • Ekstra komfort med pude

 • Åndbare egenskaber

 • Tilgængelige til forskellige vejrforhold

Ulemper

 • Polstring er synligt

 • Ofte mangler der lommer

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om cykelbukser til herre

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!