Falke Skistrømper

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Har du før været på skiferie, ved du, at det også kan betyde kolde fødder. Og af lige netop den grund har du brug for et par gode Falke skistrømper, der holder dine fødder varme.  Læs med her, og bliv meget klogere på Falke skisokker.

Falke Skistrømper Test: Top 4 Bedste Falke Skisokker

falke-sk2-uld-skistroemper-sort
Annonce

1. Falke SK2 Uld

Bedste Falke skistrømper
Pris: Fra 211 DKK

med Falke SK2 Wool skistrømper til dame og herre får du god komfort, behagelig pasform og varme. De er fremstillet i en merino uldblanding, er svedtransporterende samt højre/venstre vævet for ekstra komfort. Falke SK2 Wool skistrømper er en sikker vinder på pisten, og holder dig varm hele dagen!

Falke Ergonomic Sport System
Ekstra polstring på ankel og læg
Støddæmpende skinnebensbeskyttelse
Forholdsvis dyre
falke-sk4-skistroemper-sort
Annonce

2. Falke SK4

Bedste billige Falke skistrømper
Pris: Fra 197 DKK

Falke SK4 er et par sporty og lette skistrømper, som er en anelse tyndere i materialet. De har god kontakt med ski- og snowboardstøvler, men samtidig også masser af kontrol. Falke SK4 er svedstransporterende, og er højre/venstre vævet for ekstra god komfort. De er fremstillet med 45% polypropylen, 20% polyaacryl, 20% merinould og 15% polyamid.

God kontrol & varme
Beskyttelse til skinnebenet
Flere farver tilgængelige
Kun 20% merinould
falke-sk2-skistroemper-boern-sort
Annonce

3. Falke SK Energizing

Bedste premium Falke skisokker
Pris: 292 DKK

Med SK Energizing skistrømper fra Falke får du en behagelig og blød kompressionsstrømpe. Falke SK Energizing skistrømper hjælper på bedre og hurtigere restituion og mindsker antallet af muskelkramper. Modellen er fremstillet med 32% jomfruuld (det første uld fra fåret), og er en verdensklasse skistrømpe.

32% Jomfru uld
Mindsker muskeltræthed & hurtigere restitution
Blød, behagelig & venstre/højre vævet
Høj pris
falke-sk2-skistroemper-boern-sort
Annonce

4. Falke SK2 Børn

Bedste Falke skistrømper til børn
Pris: 129 DKK

Dit barn får med Falke SK2 skistrømper til børn et solidt par strømper med lang holdbarhed, god varme og komfort i verdensklasse. Falke SK2 til børn er svedtransporterende, så dit barn undgår både kolde og våde fødder. SK2 skistrømper til børn fra Falke er lavet med 20% merinould.

Fremstillet i merino uldblanding
Varme, god komfort & dejlig pasform
Fås i flere farver
Prisen

Indholdsfortegnelse

Hvis du vil sikre dig varme fødder med bevægelse under din skiferie, bør du ikke spare, når det gælder gode skistrømper med varme. Gode skisokker fra Falke er med til at sikre dig en god skiferie og godt skiløb med varme, komfort og pasform. Falke er nemlig kendt for at lave ekstremt gode skistrømper i både uld og merinould, der sikrer dine fødder varme gennem hele ferien.

For at du på let vis kan finde din favorit blandt de mange forskellige modeller af Falke skistrømper i uld, men også til herre, dame og børn, har vi lavet en bedst i test af de ultimativt bedste Falke skistrømper på markedet. Uanset om du leder efter skistrømper til dame, herre eller børn fra Falke, finder du det i denne test.

Tjekliste til køb af Falke skistrømper

Inden du træffer den endelige beslutning ved køb af Falke skistrømper, kan du følge vores tjekliste, så du er sikker på, at du har alle de vigtigste faktorer med. Dette indebærer blandt andet følgende:

Pasform: De fleste Falke skistrømper har en rigtig god pasform, men der er dog forskel på hvilke modeller, du vælger. Derudover fremstiller Falke også skistrømper, som er designet og udviklet til forskellige størrelser og køn. Det er derfor vigtigt, at du som mand eller kvinde vælger en skisok, som passer til dit køn. Er du mand, bør du derfor vælge skisokker til herre.

Pris: Prisen på Falke skistrømper afhænger af modellen, du vælger, samt om det er til voksne eller børn. Vælger du et par Falke skisokker til børn, er de som oftest billigere end til voksne.

Materiale: Falke skistrømper fremstilles i uld, men i visse modeller er der et større indhold af merinould/uld, hvorimod andre har mindre.

falke-skisokker-bedst-i-test

Hvorfor bør jeg vælge skisokker fra Falke?

Skistrømper fra Falke kan godt være en smule dyrere, hvis du sammenligner med andre mærker og modeller. Med det sagt er skisokker dog ikke et sted, hvor du bør gå på kompromis. 

Når du vælger et par skisokker fra Falke, uanset om det er SK4, SK2 Wool, SK1 eller den normale SK2, er du sikret slidstærke strømper med en lang holdbarhed, god pasform og god varme.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om Falke skistrømper

Herunder har vi samlet de mest gængse svar og spørgsmål, når det kommer til de populære skistrømper fra Falke.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak