Glamping på Fyn: 7 fantastiske glamping oplevelser i den danske natur

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger.
Denne artikel indeholder annoncer

Er du vild med at være i ét med naturen, opholde dig i den, lave mad og overnatte? Så er det måske på tide, at du prøver glamping. Ordet glamping kommer ud af ordet, camping og er en luksus udgave af at campere. Glamping sker som oftest i et rummeligt telt, hvor der er opstillet en dejlig, blød seng, tæpper på gulvet og eventuelt en brændeovn. Kort fortalt, det er som at være hjemme, men du er omgivet af smuk natur, frisk luft og stilhed.

Mulighederne for glamping i Danmark er mange, og uanset om du ønsker at finde et glamping ophold på Sjælland, Fyn eller Jylland, er der masser af muligheder for at komme afsted og få en god oplevelse. Opholder du dig til dagligt ikke på Fyn, kan du også læse om glamping i Jylland.


Luksus Glamping: Bedste steder til Glamping på Fyn

Oplev glamping på idylliske Ærø hos Teglværkspladsen

Teglværkspladsen har sørget for, at du også kan opleve glamping på Ærø. Øen er indbegrebet af stilhed, grøn natur og selvfølgelig vand. Glamping på Ærø syd for Fyn giver dig virkelig muligheden for at slappe af, trække vejret dybt og sætte pris på alt det, der er værd at nyde i livet.

Teltet er indrettet med seng og tøjstativ, hvor I kan få en dejlig nat i det fri. Under jeres glamping ophold hos Teglværkspladsen har I blandt andet adgang også adgang til vildmarksbad, muldtoilet, koldt brusebad, brænde og meget mere til. Det er også muligt at leje kajak og SUP boards, som I kan bruge til at udforske den lille sø.

glamping-aeroe-teglvaerkspladsen
traetophytte-egeskov-slower-place

Ophold i trætophytte hos Slower Place (Egeskov, Midtfyn)

Vi kan godt blive enige om, at dette ikke er decideret glamping på Fyn, men det kommer meget tæt på, og er uden tvivl også en oplevelse værd. På midtfyn hos Slower Place kan I få en unik overnatning i deres trætophytte, som er bygget i det mere end 200 år gamle bøgetræ. Her kan I for alvor slappe af, nyde et glas vin og hygge jer med varmen fra brændeovnen. Trætophytten har plads til 2 voksne og 2 børn.

I prisen er der inkluderet morgenmad (normal eller vegansk, du vælger), drikke, frugt og sunde snacks. Dertil får du også autentisk vietnamesisk aftensmad samt en tilhørende god flaske vin. Herudover naturligvis håndklæder og sengetøj, toilet, varm bruser på terrassen samt håndvask i trætoppen.

Glamping hos Thorséng Nature Resort (Tåsinge, Sydfyn)

På Tåsinge i det sydfynske finder du blandt de mest luksuriøse glamping ophold, faktisk wellness glamping" hos Thorséng Nature Resort. Her får I én på oplevelsen, hvor der er all-inclusive 100% økologisk anti-inflammatorisk cuisine inkluderet under jeres ophold, som både inkluderer morgen- og aftensmad. Derudover er der fantastisk spa og wellness oplevelser, så du kan komme helt ned i gear, og virkelig få slappet af i kroppen.

Under glamping opholdet på Fyn skal I overnatte i et lækkert glamping telt fra Lotus Belle, der er indrettet med senge, stole, lamper og et køleskab. Bliver det koldt, er der naturligvis redt op med varme dyner, lækre varmetæpper, samt rensdyrskind.

Derudover har I adgang til privat strand, så I kan tage en frisk badetur om morgenen/aftenen eller bare nyde et glas vin til udsigten.

Vil I gerne afsted om vinteren, er der naturligvis også sørget for jer med opvarmede madrasser, rensdyrskind og varmeblæsere, så I kan holde varmen i de koldere måneder.

Leder I efter luksus glamping i særklasse, er et ophold hos Thorséng Nature Resort det ultimative.

thorseng-nature-resort
villa-skovly-glamping

Glamping i Æblehaven hos Villa Skovly (Lundeborg, Sydfyn)

Hos Villa Skovly på Sydfyn tilbyder fire overnatningsmuligheder, hvor I har mulighed for at komme på luksus glamping. Tre af deres glampingophold er i et tipi telt, hvor fjerde mulighed er en hilltop hytte, som er gemt væk i skovkanten.

Læs mere om glamping hos Villa Skovly, og bestil online her.

Her får I et vandtæt og indrettet luksus glamping telt eller hytte, hvor der både er brændeovn og/eller elektrisk radiator, så I kan holde på varmen. Overnatningen inkluderer morgenmad, som kan serveres i teltet eller hytten, bålhjørne, nespresso maskine samt te. Har I lyst til at lave jeres egen mad, er der køkkenudstyr til madlavning over bål samt adgang til køleskab. Dertil også pizza- og rygeovn, så I virkelig kan gå all-in på madlavning i den friske, grønne natur.

Vil I udforske området, er der både paddleboards, mountain bikes og kajakker til fri benyttelse.

Miniferie hos Boho Glamping, og slip tankerne løs (Østfyn)

Trænger du til at få ladet batterier op, kan du med stor fordel nyde glamping på Fyn hos Boho. Glamping-teltet hos Boho er placeret i en stor, privat have, hvor du kan slappe af, få en kop kaffe, læse en bog og nyde friheden.

Hos Boho Glamping har I jeres eget gæstehus, hvor der er bad og toilet. Derudover udleveres der drikkevand, og de kan efterfølgende fyldes op i tidligere nævnte gæstehus. Der er desuden køkkenudstyr og bålplads til fri afbenyttelse, så I kan tænde op i bål og lave mad. Ønsker I at udfordre området, er der også cykler til rådighed, som I gratis kan benytte jer af.

boho-glamping-fyn
hotelhytte-faldsled-fyn

Oplev romantiske og idylliske hytter ved det Sydfynske Øhav (Sydfyn)

Glamping er eventyrligt, smukt og naturrigt men det er hotelhytter ved Falsled Strand Camping også! Du får mindst lige så meget natur og frihed, som ved et glamping ophold på Fyn, men her får du også adgang til pool, morgendyp i havet og en gennemført hytte, der har masser at byde på.

Hytten er indrettet med en stor seng, køleskab, stole og et spisebord. Du har samtidig også adgang til masser af strand, skov og muligheden for at lave mad over bål. Omkring 20 meter fra hytterne er der adgang til toiletter og bad. Der er flere spisesteder, restauranter og cafeer i gåafstand.

Glamping med privat strand i Camp Purreskoven hos Villa Skovly (Sydøstfyn)

I Camp Purreskoven hos Villa Skovly kan du for alvor opleve den Sydfynske natur, hvor der er masser af skov, flot natur og en stille privat strand. Tag på opdagelse i området, slå hovedet fra og nyd den stille tilværelse langt væk fra hverdagens travlhed.

Her overnatter du i en lille hilltop hytte lavet i træ, hvor morgenmad er inkluderet, og du bare skal nyde de romantiske omgivelser.

Tag et morgendyp i havet, slap af på stranden eller tag på fisketur. Der er også paddleboards, kajakker og mountainbikes til jer, der ønsker lidt ekstra.

camp-purreskoven-villa-skovly

Indholdsfortegnelse


Gavekort til glamping på Fyn

Er du ikke sikker på, hvornår du endnu, ønsker at komme på glamping? Køb et gavekort til glamping, og så kan du senere bestemme dig. Du kan både købe et gavekort til glamping til dig selv eller til dine nærmeste. Se de forskellige gavekort til glamping herunder:

owayy-gavekort

Owayy gavekort

Hos Owayy finder du det største udvalg af glamping ophold i Danmark. Med dette gavekort får du flere end 400 forskellige muligheder og forslag til getaways. Når du vælger et Owayy gavekort, får du følgende:

 • Modtag gavekort på under 30 sekunder

 • Flere end 400 Getaways

 • Unik & bæredygtig gave

 • Modtageren vælger selv destinationen

TrueStory gavekort

Med et gavekort fra TrueStory får du mulighed for at vælge en af deres mange oplevelser, og det inkluderer selvfølgelig også glamping ophold. Giv dig selv eller en du holder af en god oplevelse med et TrueStory gavekort. Herunder kan du se nogle af fordelene ved at vælge et gavekort fra TrueStory:

 • Vælg mellem alle deres oplevelser

 • Gyldighed på 2 år fra købsdato

 • Modtageren bestemmer oplevelsen

truestory-gavekort

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om glamping på Fyn

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!