Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Er du vild med at være i ét med naturen, opholde dig i den, lave mad og overnatte? Så er det måske på tide, at du prøver glamping. Ordet glamping kommer ud af ordet, camping og er en luksus udgave af at campere. Glamping sker som oftest i et rummeligt telt, hvor der er opstillet en dejlig, blød seng, tæpper på gulvet og eventuelt en brændeovn. Kort fortalt, det er som at være hjemme, men du er omgivet af smuk natur, frisk luft og stilhed.

Mulighederne for glamping i Danmark er mange, og uanset om du ønsker at finde et glamping ophold på Sjælland, Fyn eller Jylland, er der masser af muligheder for at komme afsted og få en god oplevelse. Opholder du dig til dagligt ikke på Fyn, kan du også læse om glamping i Jylland.

Luksus Glamping: Bedste steder til Glamping på Fyn

Oplev glamping på idylliske Ærø hos Teglværkspladsen

Teglværkspladsen har sørget for, at du også kan opleve glamping på Ærø. Øen er indbegrebet af stilhed, grøn natur og selvfølgelig vand. Glamping på Ærø syd for Fyn giver dig virkelig muligheden for at slappe af, trække vejret dybt og sætte pris på alt det, der er værd at nyde i livet.

Se flere billeder fra glamping-opholdet, og se ledige tider her.

Teltet er indrettet med seng og tøjstativ, hvor I kan få en dejlig nat i det fri. Under jeres glamping ophold hos Teglværkspladsen har I blandt andet adgang også adgang til vildmarksbad, muldtoilet, koldt brusebad, brænde og meget mere til. Det er også muligt at leje kajak og SUP boards, som I kan bruge til at udforske den lille sø.

Se alle glamping ophold fra Teglværkspladsen her.

glamping-aeroe-teglvaerkspladsen
traetophytte-egeskov-slower-place

Ophold i trætophytte hos Slower Place (Egeskov, Midtfyn)

Vi kan godt blive enige om, at dette ikke er decideret glamping på Fyn, men det kommer meget tæt på, og er uden tvivl også en oplevelse værd. På midtfyn hos Slower Place kan I få en unik overnatning i deres trætophytte, som er bygget i det mere end 200 år gamle bøgetræ. Her kan I for alvor slappe af, nyde et glas vin og hygge jer med varmen fra brændeovnen. Trætophytten har plads til 2 voksne og 2 børn.

I prisen er der inkluderet morgenmad (normal eller vegansk, du vælger), drikke, frugt og sunde snacks. Dertil får du også autentisk vietnamesisk aftensmad samt en tilhørende god flaske vin. Herudover naturligvis håndklæder og sengetøj, toilet, varm bruser på terrassen samt håndvask i trætoppen.

Læs mere om opholdet i trætophytten, og bestil online her.

Glamping hos Thorséng Nature Resort (Tåsinge, Sydfyn)

På Tåsinge i det sydfynske finder du blandt de mest luksuriøse glamping ophold, faktisk wellness glamping" hos Thorséng Nature Resort. Her får I én på oplevelsen, hvor der er all-inclusive 100% økologisk anti-inflammatorisk cuisine inkluderet under jeres ophold, som både inkluderer morgen- og aftensmad. Derudover er der fantastisk spa og wellness oplevelser, så du kan komme helt ned i gear, og virkelig få slappet af i kroppen.

Se flere billeder fra Thorséng Nature Resort, og book online her.

Under glamping opholdet på Fyn skal I overnatte i et lækkert glamping telt fra Lotus Belle, der er indrettet med senge, stole, lamper og et køleskab. Bliver det koldt, er der naturligvis redt op med varme dyner, lækre varmetæpper, samt rensdyrskind.

Derudover har I adgang til privat strand, så I kan tage en frisk badetur om morgenen/aftenen eller bare nyde et glas vin til udsigten.

Vil I gerne afsted om vinteren, er der naturligvis også sørget for jer med opvarmede madrasser, rensdyrskind og varmeblæsere, så I kan holde varmen i de koldere måneder.

Leder I efter luksus glamping i særklasse, er et ophold hos Thorséng Nature Resort det ultimative.

Se alle glamping ophold fra Thorseng Nature Resort her.

thorseng-nature-resort
villa-skovly-glamping

Glamping i Æblehaven hos Villa Skovly (Lundeborg, Sydfyn)

Hos Villa Skovly på Sydfyn tilbyder fire overnatningsmuligheder, hvor I har mulighed for at komme på luksus glamping. Tre af deres glampingophold er i et tipi telt, hvor fjerde mulighed er en hilltop hytte, som er gemt væk i skovkanten.

Læs mere om glamping hos Villa Skovly, og bestil online her.

Her får I et vandtæt og indrettet luksus glamping telt eller hytte, hvor der både er brændeovn og/eller elektrisk radiator, så I kan holde på varmen. Overnatningen inkluderer morgenmad, som kan serveres i teltet eller hytten, bålhjørne, nespresso maskine samt te. Har I lyst til at lave jeres egen mad, er der køkkenudstyr til madlavning over bål samt adgang til køleskab. Dertil også pizza- og rygeovn, så I virkelig kan gå all-in på madlavning i den friske, grønne natur.

Vil I udforske området, er der både paddleboards, mountain bikes og kajakker til fri benyttelse.

Se alle glamping ophold hos Villa Skovly her.

Miniferie hos Boho Glamping, og slip tankerne løs (Østfyn)

Trænger du til at få ladet batterier op, kan du med stor fordel nyde glamping på Fyn hos Boho. Glamping-teltet hos Boho er placeret i en stor, privat have, hvor du kan slappe af, få en kop kaffe, læse en bog og nyde friheden.

Hos Boho Glamping har I jeres eget gæstehus, hvor der er bad og toilet. Derudover udleveres der drikkevand, og de kan efterfølgende fyldes op i tidligere nævnte gæstehus. Der er desuden køkkenudstyr og bålplads til fri afbenyttelse, så I kan tænde op i bål og lave mad. Ønsker I at udfordre området, er der også cykler til rådighed, som I gratis kan benytte jer af.

Læs mere om Boho Glamping, og book online her.

boho-glamping-fyn
hotelhytte-faldsled-fyn

Oplev romantiske og idylliske hytter ved det Sydfynske Øhav (Sydfyn)

Glamping er eventyrligt, smukt og naturrigt men det er hotelhytter ved Falsled Strand Camping også! Du får mindst lige så meget natur og frihed, som ved et glamping ophold på Fyn, men her får du også adgang til pool, morgendyp i havet og en gennemført hytte, der har masser at byde på.

Hytten er indrettet med en stor seng, køleskab, stole og et spisebord. Du har samtidig også adgang til masser af strand, skov og muligheden for at lave mad over bål. Omkring 20 meter fra hytterne er der adgang til toiletter og bad. Der er flere spisesteder, restauranter og cafeer i gåafstand.

Se flere billeder af hytterne, og læs mere om opholdet her.

Glamping med privat strand i Camp Purreskoven hos Villa Skovly (Sydøstfyn)

I Camp Purreskoven hos Villa Skovly kan du for alvor opleve den Sydfynske natur, hvor der er masser af skov, flot natur og en stille privat strand. Tag på opdagelse i området, slå hovedet fra og nyd den stille tilværelse langt væk fra hverdagens travlhed.

Bliv klogere på Camp Purreskoven, og book online her.

Her overnatter du i en lille hilltop hytte lavet i træ, hvor morgenmad er inkluderet, og du bare skal nyde de romantiske omgivelser.

Tag et morgendyp i havet, slap af på stranden eller tag på fisketur. Der er også paddleboards, kajakker og mountainbikes til jer, der ønsker lidt ekstra.

Se alle ophold fra Villa Skovly.

camp-purreskoven-villa-skovly

Glamping på Fyn?

Er du en inkarneret campist, har du med garanti også hørt om glamping. Glamping er nemlig luksus udgaven af camping, og fungerer som regel i et større telt, hvor der er sørger for dig hele vejen rundt. Dette dækker lækre, bløde senge, tæpper på gulvet samt brændeovn, så I kan holde varmen. Et glamping ophold på Fyn inkluderer oftest morgenmad, men også tit aftensmad, som leveres til teltet. Der er rig mulighed for glamping på Fyn, og der kommer hele tiden nye ophold, hvor du kan få en god oplevelse i den danske natur. I dette indlæg forsøger vi at finde frem til de bedste steder til glamping på Fyn.

Hvad er det bedste sted til glamping på Fyn?

Der er mange steder, du kan få en glamping oplevelse på Fyn, og samtidig kan det være svært at sige, hvilket ophold er det bedste. Det handler i høj grad også om hvilke forventninger og krav, I har til glamping på Fyn. Er det en nødvendig for jer, at I kan lave jeres egen mad, f.eks. med en pizzaovn eller over bål, skal I naturligvis vælge et sted, hvor dette er en del af oplevelsen. Vil I derimod helst ikke stå for noget, skal I selvfølgelig vælge et sted hvor morgenmad, frokost og aftensmad er en del af prisen og eventuelt bliver leveret direkte til jeres glamping telt. 

Vi kan ikke fortælle dig, hvor det er bedst at opleve glamping på Fyn, da det er en individuel holdning. Men i denne artikel kommer vi med konkrete forslag på, hvor det er bedst at glampe på Fyn.

Hvad koster glamping på Fyn?

Prisen for glamping på Fyn kan variere utrolig meget, og det hænger naturligvis sammen med hvilket glamping ophold, du har valgt. Jo mere der inkluderes i opholdet, desto dyrere vil det også være. Hvis du vil finde budgetvenligt glamping på Fyn, kan du med fordel vælge et ophold, hvor der ikke er inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad samt eventuelt ekstraudstyr, såsom mountain bikes, paddleboards og kajakker. Dette vil kunne skære en væsentlig del af prisen, og så kan I selv stå for madlavningen, eventuelt over bål samt medbringe cykler, surf boards eller hvad I ellers har lyst til.

Prisen på glamping på Fyn kan være alt fra 1.500 kr. pr. nat og helt op til 5.000 kr.

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?
FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram