Glamping i Jylland: 5 naturskønne steder til luksus-overnatning i naturen

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger.
Sidst opdateret: [year] | Denne artikel indeholder annoncer
jetboard-limfjorden-4
februar 28, 2023

Nyder du følelsen af at være i tæt kontakt med naturen, omringet af grønne træer og den danske friske luft? Måske har du tidligere nydt at campere i naturen, enten i telt eller campingvogn - og dette indlæg lægger sig meget tæt op af camping i det fri, nemlig glamping. Med et luksus glamping telt får du den luksuriøse udgave af camping, hvor du på samme måde som camping, er i fuld kontakt med den grønne, danske natur.

Måske har du før hørt om glamping, men hvad er det helt præcist? Og hvad er forskellen mellem glamping og camping? I dette indlæg kommer vi ind på alle de væsentligste forskelle samt de bedste steder til glamping i Jylland. Læs også vores guide til glamping på Sjælland og glamping på Fyn.

Luksus Glamping: Bedste steder til Glamping i Jylland

Glamping hos Marsk Camp (Sydjylland)

Hos Marsk Camp i Jylland får du den ultimative glamping oplevelse. Placeret tæt på National Park Vadehavet og med mulighed for at komme op i Marsk Tower, er de naturrige og -skønne oplevelser allerede sikret. Glamping teltene er næsten som hotelværelser med dejlige senge samt privat terrasse og egen grill, så du/I kan forberede egne måltider. Hvis du foretrækker at få maden serveret, kan du også besøge Restaurant Marsk til en gastronomisk oplevelse.

Læs mere om opholdet hos Marsk Camp, og book online her.

Marsk Camp tilbyder to typer af telte, Nordisk og Lotus Belle. I Nordisk glamping telte er der i alt plads til 6 personer (4 voksne og 2 børn), og her får du også køleskab, elkedel, induktionskogeplade og service til 6 mennesker. Så er det stort set som at være hjemme, ikke sandt? Lotus Belle telte er det perfekte til parret eller søskende, som gerne vil have en god, luksuriøs oplevelse med glamping. I dette er der nemlig plads til to personer, og er udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade og service dertil. Begge typer af telte har desuden eget bad og toilet få meter fra teltet.

Opholdet kan også bestilles med gratis afbestilling gennem Booking.com.

marsk-camp-glamping-jylland
holmely-glamping

Glamping hos Holmely i Brædstrup (Midtjylland)

Kom på Glamping i Jylland hos Holmely, hvor du får en overnatning i deres luksuriøse glamping telt, som ligger i helt fantastiske skønne, grønne naturomgivelser. I tipi teltet er der selvfølgelig sngelinned, håndklæder, gode komfortable senge, hvor du kan få en drømmesøvn samt stole, bål plads og al den natur, du kunne tænke dig. I har hos Holmely også mulighed for at tilkøbe lækker tapas og morgenmad, såfremt det skulle have interesse.

Ved siden af glamping teltet finder I den tidligere omtalte bålplads, hvor der er tilhørende borde og stubbe, så I kan lave og spise mad. Tag på udflugt ad de mange små stier i marken eller læn jer tilbage og nyd udsigten, og få en stille aften med absolut ro.

Læs mere om glamping opholdet hos Holmely, og bestil online her.

Glamping hos Krusmølle (Sydøstjylland)

Krusmølle Glamping ligger i Aabenraa kun 33 km fra Flensborg, og her kan du opleve en anden form for glampling, end den vi helt traditionelt kender. Krusmølle har nemlig taget glamping skridtet videre, hvor du her kan bo i en glampingvogn - lidt som en campingvogn, men på luksuriøs vis. Glampingvognene hos Krusmølle er alle indrettet forskelligt af ejerne, hvilket giver et personligt indtryk. Glampingvognene er indrettet med køkken, gode senge og alt andet I må have brug for.

Læs mere om glamping hos Krusmølle, og bestil online her.

krusmolle-glamping
jammerbugt-glamping

Jammerbugt Glamping (Nordjylland)

Omkring en halv time fra Aalborg ligger Jammerbugt, hvor du kan komme på et lækkert og luksuriøst glamping ophold. Her får du dit helt eget glamping telt med køkken, grillfaciliteter, have og selvfølgelig Wi-Fi. Leder du efter et glamping ophold i Nordjylland tæt på Aalborg, hvor naturen er i højspil, er glamping i Jammerbugt stedet for jer. 

Jammerbugt ligger desuden også kun 30 km fra Fårup Sommerland og 38 km fra Lindholm Hills i Brovst. I har derfor rig mulighed for at tage på dagsflugter, hvis I har børn med, eller blot vil se jer omkring.

Læs mere om glamping opholdet i Jammerbugt, og bestil online her.

Glamping på Molsgaarden ved Mols Bjerge (Midtjylland)

På Molsgaarden kan du komme på et naturskønt glamping ophold midt i Nationalpark Mols Bjerge. Her har de sammensat det mest fantastiske glamping ophold, som er omringet af den skønne, danske natur. Glamping teltet har udkig til søen og marker gennem træerne, og indeholder alt du har brug for, heraf en stor dobbeltseng, sidderpladser og et mindre køkkenområde, hvor I kan tilberede mad.

Glamping opholdet hos Molsgaarden byder desuden også på et fantastisk udendørs område med terrasse, bålsted, borde, stole samt tilhørende optænding, så I kan få gang i bålet ved ankomst. Morgenmaden er naturligvis inkluderet i prisen, og leveres på ægte "skovtur-manér" i en kurv til jer i teltet.

Læs mere om glamping opholdet på Molsgaarden, og bestil online her.

molsgaarden-glamping

Glamping i Jylland?

Har du været meget på camping, har du muligvis også hørt om glamping. Glamping kan forstås som den luksuriøse form for camping, hvor der er sørget for dig på forhånd, så du blot skal læne dig tilbage og nyde det. Ved glamping er der typisk tale om et fint telt, f.eks. et tipi eller lavuu telt, hvor der er indsat brændeovn, bløde senge og masser af tæpper, så du kan hygge dig. Dertil vil der ofte også være en tilhørende bålplads, hvor du kan lave mad - eller endda få serveret mad til morgen, frokost og aften.

Glamping er altså en luksus form for camping, hvor du befinder dig i naturskønne omgivelser med masser af frisk luft.

Hvad er det bedste sted til glamping i Jylland?

Jylland har utrolig meget natur at byde på, og spørger du en fra Sjælland, forbinder de ofte Jylland med marker og skov - og det er der også rigtig meget af, heldigt for os jyder. Der er rigtig mange steder til glamping i Jylland, og i denne artikel forsøger vi at komme ind på de bedste og mest naturskønne oplevelser. Uanset om du søger glamping i Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland eller Sydjylland, er der uden tvivl et godt og naturrigt ophold til dig.

Læs med i denne artikel om glamping i Jylland, hvor vi fortæller dig om de bedste steder.

Hvad koster glamping i Jylland?

Prisen på glamping i Jylland kan variere meget, alt afhængig af hvor mange dage du vil være afsted, hvor meget der skal inkluderes i glamping opholdet samt hvor du vælger at gøre det. Ønsker du at opholdet skal inkludere morgenmad, frokost og aftensmad, vil prisen naturligvis være desto højere.

Uanset dit budget kan du med garanti komme på glamping i Jylland, da der er mange forskellige muligheder og priserne samtidig er meget varierende.

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram