Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kender du følelsen af at have været i vandet og efterfølgende stå og småfryse? Her har du den perfekte løsning, nemlig håndklæde ponchoen! Du kender den måske også som badeponcho, surf poncho eller vinterbader poncho. Den fungerer kort fortalt som et stort håndklæde, du kan tage over kroppen og er det perfekte udstyr til vinterbadning.

Vi har hos Friluftsfreak lavet en større guide og test om håndklæde poncho. Her kommer vi ind på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en bade poncho til børn eller voksne samt de top 5 bedste poncho til vinterbadning.

Bade Poncho Test: Top 5 Bedste Håndklæde Poncho

surfmore-bomuld-poncho-caro

1. SURFMORE Bomuld Poncho

Bedste allround badeponcho

Pris: 379 DKK

Badeponcho i bomuld fra danske SURFMORE. Håndklæde poncho i høj kvalitet, lækre detaljer og fedt design.

Ideel poncho til vinterbadning & vandsport
One-size unisex omklædningsponcho til herre & dame
Designet med lommer og hætte
Fås kun i en farve
TIL BUTIK
vinterbaderen-badeponcho

2. Vinterbaderen Poncho

Bedste premium badeponcho

Pris: 1.299 DKK

Badeponcho til dame og herre fra det danske, aarhusianske mærke, Vinterbaderen. Høj kvalitet, god komfort og perfekt til vinterbadning.

Oeko-tex certificeret bomuld
Vinterbade poncho i hurtigtørrende materiale
Designet med fokus på funktionalitet og kvalitet
Høj pris
TIL BUTIK
watery-badeponcho-bomuld-voksne

3. Watery Bomuld Badeponcho

Bedste badeponcho til dame og herre

Pris: 429 DKK

Lækker badeponcho i bomuld fra danske Watery. Uni-sex poncho til dame og herre og fås samtidig i mange farver.

Skift tøj diskret
Badeponcho i bomuld til vinterbadning
Fås i 5 farver
Tung
TIL BUTIK
rip-curl-poncho

4. Rip Curl Surfponcho

Bedste badeponcho til surfing

Pris: 399 DKK

Fed surf poncho fra det anerkendte surfmærke, Rip Curl. Surfing eller ej - den klæder de fleste!

Blød, varm og hurtigtørrende badeponcho
One-size & unisex
Integreret hætte & 3/4 ærmer
Design tiltaler ikke alle
TIL BUTIK
surfmore-badeponcho-boern

5. SURFMORE Badeponcho Børn

Bedste badeponcho til børn

199 DKK

Den bedste badeponcho til børn fra danske SURFMORE. Specialudviklet til børn med hurtigtørrende effekt og hætte.

Badeponcho til børn
Perfekt til strand, surf og derhjemme
Poncho til børn i alderen: 6-12 år
Kan kun bruges til børn & junior
TIL BUTIK

Hvad er en bade poncho?

I princippet er en bade poncho ikke andet end et stort håndklæde, hvor der er ærmer, som dine arme kan stikke ud gennem. I de fleste tilfælde er der også en praktisk hætte, som du kan tage over hovedet og beskytte dig mod kulde og vind. Tør dig, klæd om og hold dig samtidig varm. Med en bade poncho til voksen eller børn  får du alt i én!

Hvorfor er en håndklæde poncho praktisk?

Det er de færreste som har deres eget hus ved stranden, og derfor hurtigt kan tage hjem og klæde om. Alle de som ikke har det, kender problemet: at stå ved vandkanten i en våd våddragt eller badetøj efter at have surfet, vinterbadet, svømmet eller dyrket andet vandsport – og der er ALTID en stor menneskemængde, når du står og skal klæde om. 

Indtil for nylig var jeg en af de personer, som forsøgte at pakke mig temmelig uelegant ind i et lille håndklæde og desperat forsøgte at klæde mig af og på – det endte aldrig kønt og ofte med en røv i sandet. Men siden jeg opdagede badeponchoen, er jeg ikke i tvivl om, hvad jeg foretrækker. Med en bade poncho er det nemmere at klæde om på stranden, og du kan ovenikøbet gøre det i fred.

Alting er blevet anderledes, og jeg tør godt udråbe mig selv som en af de største poncho-elskere, som surfverdenen har set. Hvis jeg ikke har den på, på stranden, render jeg rundt i den derhjemme.

Hvad er fordelene ved en surf poncho?

Der kan være mange gode grunde til at købe en bade poncho – og det er uanset om du surfer, vinterbader, svømmer, ligger i isbad eller bare vil hygge i den derhjemme. Der er mange flere gode grunde, og disse har vi listet herunder:

 • En håndklæde poncho beskytter dig mod fremmede blikke, og fungerer samtidig som et mobilt omklædningsrum.
 • Stærk vind og kulde? Intet problem! Klæd om i ro og fred, beskyttet mod det kolde vejr i din bade poncho.
 • En poncho håndklæde med hætte beskytter også effektivt dine ører og dit hoved
 • En poncho fungerer ligesom et stort varmt håndklæde, som du ovenikøbet kan tage på. Det skal hverken holdes, og flyver heller ikke væk, mens du skifter tøj. Win win!
 • Håndklæde ponchoer kan også benyttes til at få varmen mellem surf sessions. Træk din våddragt ned til taljen, eller behold den på.
haandklaede-poncho-manera

Hvem er bade poncho lavet til?

Alle kan drage fordel af at bære en bade poncho, uanset om du bruger størstedelen af din tid på stranden, i vandet eller på en båd. Som navnet også antyder, er en håndklæde eller bade poncho perfekt til brug efter vandaktiviteter. De er både nemme at få af og på, og giver dig samtidig komfort.

Surfere

Mellem og efter dine surfsessioner på SUP boardwindsurf eller andet surfing, kan du få varmen med en blød poncho håndklæde, og samtidig blive beskyttet mod kulden med den tilhørende hætte. Tør dig efterfølgende af, når du er færdig og skift til tørt tøj på fem sekunder i fred. Du kan selvfølgelig også bruge den efter en tur i oppustelig kajak eller på wakeboard.

Campister

Bliver du som campist fanget af øsende regnvejr eller svømmer i den nærliggende sø, kan du på effektiv vis tørre dig af med din håndklæde poncho og skifte til rent tøj. Hvis du camperer med en større gruppe, kan din poncho håndklæde også bruges til at klæde diskret om.

Svømmere

Er du til vinterbadning, svømning i en pool, strand, sø eller i havet? En poncho håndklæde er det optimale valg, og kan med dets tykke materiale, anvendes som håndklæde. Når du er færdig med at svømme og klar til at tage afsted, kan du skifte privat med din håndklæde poncho. Du kan også lægge din bade poncho på strandens sand, for at beskytte dig mod fugt og sand, mens du nyder det. Husk at bær en svømmevest eller redningsvest, når du bader og færdes i vand.

Hvis du dyrker vinterbadning eller blot nyder opholdet på stranden, anbefaler vi på det kraftigste, at du anskaffer dig både neopren handsker og neopren sko eller neopren sokker. Med neopren på hænder og fødder, er du sikret mere varme i de koldere vintermåneder – og samtidig skåner du dine fødder for skarpe genstande på stranden.

Afslapning

Bade ponchoer er det perfekte valg, når du vil nyde en afslappet dag med en picnic, gå- eller strandtur. Grundet det bløde materiale i en håndklæde poncho, er du sikker på en dag med komfort og nydelse.

surfmore-badeponcho-kaffe

Valg af bade poncho?

Når du skal ud at lede efter din kommende bade poncho, er der mange forskellige mærker, modeller og størrelser. Det kan være svært at finde rundt i, men hold tungen lige i munden, for nu guider vi dig igennem, hvad du skal være opmærksom på. Som med de fleste andre produkter er der også her store prisforskelle, men det afspejler sig selvfølgelig også i kvaliteten.

Badeponcho til børn

Til at starte med blev de fleste badeponchoer specifikt udviklet til voksne herre og dame – oftest i en uni-sex model. Eftersom ponchoerne er blevet en større succes, har flere og flere også udviklet håndklæde ponchoer til børn, så alle kan være med. 

Børn skal naturligvis have en badeponcho i deres egen størrelse, da de ellers vil gå og falde over det overflødige materiale, som vil rage helt ned til fødderne. Når du leder efter den bedst badeponcho til dit barn, er det vigtigt, at du holder øje med størrelsen. Dernæst kan du hvilken farve du tror, at dit barn vil sætte mest pris på – eller om badeponchoen skal have hætte og lommer. 

En bade poncho til børn kan ikke kun bruges efter at dit barn har været ude at svømme, været ved stranden eller stået på paddleboard. Håndklæde ponchoen kan også sagtens bruges derhjemme om søndagen efter man har været i bad, men også til at hygge rundt i.

Hvad koster en håndklæde poncho?

Prisforskellen indenfor surfprodukter er ofte ret store, og det mærker man i håndklæde poncho kategorien. 

Hvis man kigger på de billigere “no-name” produkter fra f.eks. Annox og lignende kan de fås for så lidt som 200 kr., hvorimod du kan betale op til 700 kr. for mere kendte surfmærker som Manera og Rip Curl. Det er relevant at kigge på forholdet mellem kvalitet og pris – dette kan du f.eks. finde hos mærker som SURFMORE, Watery og FCS. I det højere prisleje ser vi vinterbade ponchoer fra Vinterebaderen, som er 100% økologisk produceret og et dansk brand. Badeponcho modellerne fås i flere farver og modeller, og koster mellem 250 – 1200 kr.

Det er kun meget få producenter, som er opmærksomme på bæredygtige produktionsmetoder, hvorfor det ikke kun er håndværk, materiale og kvalitet, som er skyld i de store prisforskelle, men også bevidstheden vedrørende dette fra det enkelte mærke.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Ved de fleste poncho håndklæder er dette spørgsmål ikke relevant, da en poncho som oftest kommer i én størrelse, der passer til alle. Størrelsesforskellen er derfor kun vigtig, når du skal vælge mellem en børneponcho og en voksen poncho.

En bade poncho fremstilles både til børn, junior og voksen. Du skal derfor være opmærksom på, at du køber en poncho håndklæde, som passer til dig. Visse bade ponchos har også tilhørende hætte eller lommer. En håndklæde poncho kan anvendes efter alle vandaktiviteter, både om sommer og vinter. Du kan med fordel kombinere din poncho håndklæde med et mikrofiber håndklæde. En poncho håndklæde er optimal, hvis du ønsker varme eller beskyttelse før, mellem eller efter vandaktiviteter.  

Hvis den ønskede model fås i forskellige størrelser, skal du blot vælge en størrelse større end du normalt ville. Dermed er du sikret maksimal komfort. 

Hvilken håndklæde poncho model skal jeg have?

Ved første øjekast kan et håndklæde med to huller virke mærkværdigt, og de funktionelle fordele kan være svære at gennemskue. Der er dog en væsentlig forskel, og det er der også blandt de forskellige poncho håndklæde modeller. Førstegangskøbere af en håndklæde poncho begår ofte den fejl, at de går efter ponchoen med det smukkeste design.

Men vær forsigtig: især når det gælder materialet, er det værd at undersøge det nærmere, før du køber en poncho. Det kan nemlig godt have betydning for rejseegnethed, vægten samt bærekomforten for din omklædningsponcho. 

Materialer og sammensætning af poncho håndklæde

Valget af den helt rigtige bade poncho til voksen eller børn starter ved kvalitetsmaterialer, hvor det er svært at overgå 100% bomuld. En bade poncho i 100 procent bomuld er bedre til at absorbere fugt, tørrer dig hurtigere og giver dig en dejlig blød følelse på huden. Visse poncho håndklæder er fremstillet i bæredygtigt bomuld, hvilket gør dem til en fantastisk og miljøvenlig mulighed.

Fit

En poncho håndklæde er lavet til at sidde løst, og du skal derfor vælge en badeponcho, som giver dig masser af plads, således du uden besvær kan skifte tøj. Det skal gerne være nemt og komfortabelt, når du skal i eller ud af din våddragt, eller blot vil skifte tøj under din surf poncho. Hvis du køber en poncho håndklæde til voksne eller børn, og synes den virker lidt for stor, så har du købt den rigtige.

Bomuld eller mikrofiber: hvilket materiale passer til mig?

De fleste håndklæde ponchoer er fremstillet af bomuld (frotté) eller mikrofiber. Når du skal vælge den helt rigtige bade poncho til voksen eller børn, er det værd at undersøge materialet, da det kan spille en afgørende rolle. Der er forskellige fordele og ulemper at overveje ved valg af begge materialer. 

Som udgangspunkt er håndklæde ponchoer fremstillet i bomuld mere behagelige, men absorberer samtidig også masser af vand. En surf bade poncho af bomuld varmer og tørrer dig på bedste vis, og er særligt velegnede til overgangs sæsonerne, hvor vandet bliver koldere.

Badeponchoer af mikrofiber er lette og nemme at opbevare. Samtidig er en bade poncho i mikrofiber det bedste valg til sommersæsonen, da de tørrer hurtigt og er praktiske til surfing trips i bil eller autocamper. Grundet deres lave vægt og pakningsstørrelse, passer de perfekt til din surfing roadtrip. Hvis du derfor ikke har nok plads i bagagen, kan du med fordel vælge en bade poncho i mikrofiber for at spare på pladsen. 

Bade poncho i bomuld

Fordele

 • Er meget varme og praktiske til surfing i koldt vand
 • Er velegnet til aftørring og har en “kælen” effekt
 • Kan bruges som ekstra støddæmpning i din boardbag
 • Er for det meste af høj kvalitet og holdbar

Ulemper

 • Er tung og fylder meget i bagagen
 • Tørre langsomt
 • Er som regel lidt dyrere end en surf poncho af mikrofiber

Håndklæde poncho i mikrofiber

Fordele

 • Har en lav vægt og lille pakningsstørrelse
 • Tørrer hurtigt
 • Er normalt lidt billigere end en bade poncho i bomuld

Ulemper

 • Holder ikke særlig godt varme
 • Tendens med at klæbe sig til den våde krop når man skifter tøj
 • Absorberer ikke meget vand, og er kun i begrænset omfang egnet til tørring
 • Ikke særlig bæredygtig i produktion
 • Kan frigive mikroplastfibre i vandet, når den vaskes

Hvilke egenskaber i en vinterbade poncho er vigtige?

Håndklæde ponchoer ligner som oftest alle hinanden ved første øjekast. Der er dog stadig et par praktiske egenskaber, som adskiller en bade poncho voksen eller barn fra hinanden. Herunder gør vi dig opmærksom på, hvilke funktioner din kommende surf poncho kan indeholde, og hvad det betyder for oplevelsen med din kommende bade poncho.

Hætte

Hætten er for mange en afgørende funktion på en bade poncho. Hætten er især brugbar på blæsende og kølige dage, da du kan tage den over hovedet og beskytte mod kulde og vind. Derudover tørrer hætten også dit hår efter at have været i vandet, og giver et cool look.

Kængurulomme

En kængurulomme på maven af din poncho håndklæde, kan være praktisk. Du kan både varme dine hænder i kængurulommen, men også fylde den op med f.eks. snacks til efter din surfsession. Du kan selvfølgelig også opbevare telefon, bilnøgle eller pung i kængurulommen.

Sidelommer

Det er ikke absolut nødvendigt med sidelommer, men de kan være meget praktiske. Sidelommerne giver dig mulighed for at skifte under håndklæde ponchoen uden at skulle trække armene ind eller trække din poncho håndklæde op.

Håndklæde poncho til dame eller mænd: hvad er forskellen?

Forskellene på bade poncho til voksen er generelt meget små og for at komme direkte til sagen: Hvorvidt en badeponcho er til mænd eller kvinder, er primært defineret af farven og dine personlige præferencer.

Når det kommer til søgen efter en passende håndklæde poncho til dame, er størrelsen i starten ligegyldig. Her bør du kun være opmærksom på funktionerne, hvor der kan være et par detaljer, som er værd at kigge efter:

Håndklæde ponchoer til damer har ofte sidelommer. De giver dig mulighed for at tage din bikini på eller af, uden du skal trække hele din poncho håndklæde af.

Størrelsen på armåbningerne kan også være en vigtig faktor, når du skal vælge en håndklæde poncho til dame. Jo større sideåbningerne til armene er, jo større er risikoen også for at blive set af fremmede. Knapper på ærmerne kan være behjælpelige.

Badeponcho test

For 10 år siden var håndklæde poncho fænomenet næsten ukendt. I dag har Mystic, Rip Curl, SURFMORE, Watery og Manera ponchoer overgået hinanden med nye farver, funktioner, materialer og designs.

For at du nemt og enkelt kan vælge en håndklæde poncho, har vi herunder et udvalg af bade poncho, og de forskellige fordele, ulemper, materialer, funktioner og priser. Tabellen hjælper dig til at træffe det rigtige valg af din kommende poncho håndklæde.

Sammenligning af bade poncho i bomuld

Materiale: Bomuld

Funktioner:

 • Justerbar hals
 • Hætte
 • Mavelomme til opbevaring af genstande

Størrelse: onesize (unisex) – bade poncho til voksen

Fordele:

 • Flot & innovativt design
 • Holder dig varm efter vandaktivitet
 • Lange lækre bomuldshår

Ulemper:

 • Vask på max °C 30 grader
 • Dyrere alternativ

Pris: Fra 649 kr.

Materiale: Bomuld

Funktioner:

 • Lommer til opbevaring
 • Hætte

Størrelse: 75 x 110 cm, onesize (unisex)

Fordele:

 • Kan bruges som stort håndklæde
 • Økologisk bomuld
 • Gennemført design
 • Holder dig varm

Ulemper:

 • Tørrer langsomt
 • Tager meget plads
 • Vask på max °C 30 grader

Pris: Fra 379 kr.

Materiale: Eksklusivt oeko-tex certificeret bomuld

Funktioner:

 • Stor hætte
 • Bred nok til at kunne skifte under
 • Justerbare ærmer
 • Stor lomme på maven samt indvendig lomme med lynlås

Størrelse: Str. S – XXL, badeponcho til voksne

Fordele:

 • Mange funktioner og høj kvalitet
 • Kan anvendes som stort håndklæde
 • Tørrer hurtigere end almindelig bomuld
 • Tidsløst, dansk design
 • Kommer i mange farver og størrelser

Ulemper:

 • Pris
 • Fylder meget

Pris: Fra 1.199 kr.

Sammenligning af poncho håndklæde i mikrofiber

Materiale: Mikrofiber

Funktioner:

 • Justerbar hals
 • Hætte
 • Mavelomme til opbevaring af genstande

Størrelse: Onesize (unisex)

Fordele:

 • Flot & innovativt design
 • Tørrer hurtigt
 • Let vægtig (nem at transportere)

Ulemper:

 • Vask på max °C 40 grader

Pris: fra 399 kr.

Materiale: Mikrofiber (85% polyester, 15% polyamid)

Funktioner:

 • Hætte

Størrelse: 80 cm x 105 cm, onesize (unisex)

Fordele:

 • Relativ billig
 • Fylder ikke særlig meget

Ulemper:

 • Ingen lommer
 • Vask på max °C 40 grader

Pris: Fra 249 kr.

Materiale: Mikrofiber (85% polyester, 15% polyamid)

Funktioner:

 • Hætte

Størrelse: 55 cm x 60 cm, onesize (unisex)

Fordele:

 • Hurtig tørrende
 • Let vægtig (nem at have med sig)
 • Kan anvendes som stort håndklæde
 • Knapper i siden (nemt at skifte tøj)

Ulemper:

 • Ingen lommer
 • Vask på max °C 40 grader

Pris: fra 225 kr.

Badeponcho mærker

Når du leder efter den bedste badeponcho, dukker der en masse forskellige mærker, modeller og størrelser op. Det kan være en stor jungle at finde rundt i, men herunder får du en liste af de badeponcho mærker, som jeg synes laver de bedste håndklæde ponchoer.

SURFMORE

Jeg tror, at SURFMORE er blandt favoritterne, når det gælder badeponchos i Danmark. De har selv designet deres model, som appellerer til surferen, men også baderen. Derudover, har de også alt i neopren tilbehør samt deres helt egen vinterbade jakke.

Watery

Endnu en dansk virksomhed som har alt i badeudstyr. De har naturligvis også en række af vinterbadeponchoer i forskellige materialer, designs og størrelser til dame, herre og børn. Hvis du har derudover også har brug for udstyr til svømning, burde Watery være dit go-to.

Rip Curl

Dette er et af de mere “hardcore” surf mærker, som i mange år har designet og produceret våddragter, neopren sko, handsker og generelt bare alt i neopren. Rip Curl er blandt de største mærker indenfor surfing, og tilbyder naturligvis også et hav af badeponchoer i alle former for designs, former og farver.

Manera

Manera er kendt for at producere alt i neopren til surfere hele verden rundt. De laver fantastiske våddragter til dame, herre og alle derimellem. Derudover, har de også et stort udvalg i hætter, neopren sko og handsker. Deres badeponchoer er i høj kvalitet med lækre materialer, men prisen er også det højere.

Vinterbaderen

Det danske mærke fra Aarhus, Vinterbaderen, har taget Danmark med storm, da de introducerede deres store sortiment af udstyr til vinterbaderen. Vinterbaderen har alt fra badeponcho, håndklæder, badekåber, huer og slippers. 

Konklusion

I sidste ende er valget af den rigtige poncho håndklæde din, og afhænger oftest af individuelle præferencer. Skal du bruge din bade poncho til vinterbadning, behøver du muligvis ikke lægge fokus på vægten af den. Men skal du derimod rejse syd på med håndbagage, kan det være relevant – og her vil en poncho håndklæde i mikrofiber være det bedre valg.

Er du en avanceret surfer, som hovedsageligt rejser i de køligere perioder, hvor bølgerne er mere sikre, er en poncho håndklæde i bomuld det bedste valg. Materialet, bomuld, sikrer dig varme og komfort på samme tid.

Hvis du støder på forskellige størrelser, skal du sørge for at vælge en størrelse større for komforten. Og: uanset om det er til koldt vejr og minusgrader i Danmark, høj solskin og strand på Fuerteventura, vil en bade poncho voksen altid være det bedste håndklæde. En poncho håndklæde  er det optimale stykke tilbehør til at beskytte dig selv mod kulde, vind og akavede situationer, når du skal tørre dig samt skifte tøj.

De seneste år er udviklingen og efterspørgslen på bade poncho steget markant, hvilket også har givet et større og mere varieret marked for poncho håndklæde. Derfor er der også en passende løsning for enhver smag og budget. Samtidig stiger fokusset på bæredygtighed i forbindelsen med produktionen af håndklæde poncho også, men der er stadig plads til forbedringer på dette punkt.

Der er mange forskellige modeller og producenter at vælge mellem, og du har det sidste ord, når det gælder valget af din poncho håndklæde.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål og svar om badeponcho

Hvordan køber du surf ponchoen, som både har de nødvendige kvaliteter du søger, og samtidig matcher din livsstil? Vi beskriver en del af mulighederne nedenfor, og lægger vægt på hvorfor f.eks. lommer og hætte er essentielle.

Beslutningen vil altid være din, men hvis du har svært ved at træffe valget, guider vi dig gennem processen ved køb af håndklæde poncho.

Hvorfor købe en surf poncho?

Du skal købe en surf poncho, da det er den ultimative løsning for alle vandhunde. Kan du lide at svømme, surfe eller vinterbade? Eller er du genert, og har svært ved at skifte tøj på et offentligt sted? Håndklæde ponchoen er løsningen, og et godt alternativ til almindelige håndklæder. Medbring kaffe i termokrus eller bryg det på gasbrænderen, og hyg dig efterfølgende med venner og familie. Hvis du vil holde dine ting tørre, kan du med fordel medbringe en drybag eller vandtæt rygsæk.

Hvorfor skal jeg vælge en badeponcho til børn?

Efter de anerkendte badeponchoer til voksne blev populære, er de sidenhen også blevet udviklet og designet til børn, og hvorfor ikke også iklæde de små i behagelige materialer fra top til tå? Dit barn vil elske at bære en badeponcho efter at I har været på stranden, i badeland eller blot derhjemme i weekenden, hvor det er rart med ekstra behageligt tøj på. Gør dit barn en tjeneste, og giv dem en badeponco på.

Hvorfor er håndklæde ponchoer brugbare for surfere?

Som surfer bruger du meget tid i vandet, hvorfor en tyk poncho vil hjælpe dig til at holde på varmen. Derudover har surfere det meste af tiden en stram våddragt på, hvilket gør det rart at være afslappet klædt i en surf poncho.

Hvorfor er lommer og hætte nødvendige på en håndklæde poncho?

Lommer er altid brugbare, da du kan opbevare alt fra telefon, pung og bilnøgler. Det gør det let at gå til den nærmeste kiosk og købe en is eller kaffe, efter at have været i vandet. Hætten på din surf poncho giver ikke kun et smartere look, men tørrer efterfølgende også dit hår. Win-win!

Det handler om, hvordan du køber den bedste surf poncho, der på én gang komplementerer din stil og livsstil. Bare rolig, hvis du har svært ved at træffe et klogt valg – så tag et smugkig på købsguiden og vælg det rigtige produkt for at gøre dine surf- og svømmeøjeblikke mere behagelige end nogensinde før.

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?
FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram