Kari Traa Skistrømper

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Står du på ski, langrend eller snowboard? Så har du brug for et par Kari Traa skistrømper, der holder dine fødder varme og tørre. Kari Traa er en norsk producent, der er særligt kendt for deres skitøj og skistrømper.

Kari Traa Skistrømper Test: Top 3 Bedste Kari Traa Skisokker

kari-traa-rose-skistroemper
Annonce

1. Kari Traa Rose

Bedste Kari Traa skistrømper
Pris: 169 DKK

Rose fra Kari Traa er en alsidig skistrømpe, der er lavet i behageligt, blødt materiale, fedt design med flotte farver, men er samtidig også forstærkede ved tå- og hælområdet. Kari Traa Rose er lavet med 65% uld, og er en slidstærke strømpe med god komfort.

65% uld, 30% polyamide, 5% elastan
Forstærkede hæl- & tåområde
Fås i flere farver
Ikke højre/venstre syet
kari-traa-rusa-skistroemper-2-pak
Annonce

2. Kari Traa Rusa (2-pak)

Bedste billige Kari Traa skistrømper
Pris: 128 DKK

Ved kari Traa Rusa får du en 2-pak med strømper, der er lavet i flot, nordisk inspireret design. Derudover er det en varm skistrømpe i uldblanding, der sikrer dig varme og god komfort på skiferien. kari Traa Rusa skistrømper fås i flere farver.

Fremstillet med 41% uld
God værdi for pengene
Flere farver tilgængelige
Design tiltaler ikke alle
kari-traa-thermo-sock
Annonce

3. Kari Traa Thermo Sock

Bedste premium Kari Traa skistrømper
Pris: 299 DKK

Kari Traa Thermo Sock er et par hurtigtørrende skisokker med firevejsstretch, masser af komfort og en ekstremt god pasform. Med Thermo Sock fra Kari Traa er du sikret en god oplevelse på skiferien, med varme og god komfort hele dagen.

Thermostrømper med god komfort
Hurtigtørrende
Firevejs-stretch
Høj pris

Indholdsfortegnelse

Det kan godt blive en kold fornøjelse at være på skiferie, men det behøver det ikke at være. Det afhænger i høj grad af, hvor du tager hen, men i særdeleshed også din påklædning. Vil du gerne give dig selv og din krop ekstra varme, er skistrømper uundværligt.

Vi ved det godt.. Der findes ekstremt mange forskellige slags skistrømper og de kommer alle i hver deres farver og designs, modeller og former samt fra forskellige mærker. 

Hos Friluftsfreak har vi gennem mange år været på skiferie, og både givet den gas på snowboard, ski og langrend. Derfor ved vi også, at et par gode skistrømper er et must, men at finde de perfekte, kan være en stor opgave. 

Vi er specielt glade for Kari Traa skistrømper, SmartWool skisokker, men også skisokker fra Falke. I denne omgang kigger vi dog på de populære og farverige varianter fra Kari Traa.

Tjekliste til køb af Kari Traa skistrømper

Der kan være mange faktorer at holde styr på og lægge mærke til, når du skal vælge det rigtige par skistrømper fra Kari Traa. Derfor har vi samlet en lille tjekliste af punkter, du bør holde øje med, inden du foretager det endelig køb af dine nye Kari Traa strømper.

Pasform: Skistrømper fra Kari Traa er designet med et fokus på pasform og komfort, hvorfor du også finder, at de er særligt behagelige at have på. Flere af modellerne er fremstillet i ergonomiske designs og elastiske materialer, der sikrer, at de sidder godt til på foden og forebygger eventuel irritation og ubehag.

Pris: Prisen på Kari Traa skistrømper varierer alt efter modellen, du vælger. Men de koster som oftest fra 100 kr. pr. par og op mod 200 kr. for de dyreste.

kari-traa-skisokker-bedst-i-test

Hvad bør jeg være opmærksom på ved køb af Kari Traa skistrømper?

Skistrømper laves altid til hvert køn, det vil sige, at du både finder skistrømper til herre, skisokker til kvinder, men også skistrømper til børn - og dette er også gældende for modellerne hos Kari Traa. Hos Friluftsfreak anbefaler vi i høj grad, at du vælger et par, som er decideret designet til dig og din krop.

Det fungerer nemlig således, at er du en mand, vil en herre skisok være designet efter den mandlige fod, så den giver mest muligt komfort, støtte og god pasform nede i skistøvlen. Er du afsted på skiferie, og har fået skisokker med til et andet køn end det du er, vil du kunne opleve irritation og vabler. Sørg derfor for, at du får valgt et par skistrømper, der passer til dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om Kari Traa skistrømper

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak