Test af Ridley Kanzo A GRX400

Denne artikel indeholder annoncer

Ridley er et anerkendt mærke i cykelverdenen, og så er de faktisk også kendt for at lave blandt de bedste gravel bikes på markedet. I dette indlæg kigger vi på deres model, Ridley Kanzo A GRX400. Læs med her, og bliv klogere på gravel cyklen fra Ridley.

Annonce

Ridley Kanzo A GRX400

Pris: 13.499 DKK

Med Ridley Kanzo A GRX400 får du en gravel cykel i høj kvalitet, der kommer med brede dæk, som både tillader dig at køre landevej, men også ujævnt terræn. Den kommer med gearkomponenter fra Shimano, GRX400, har 20 gear, og er faktisk at udfordre naturen med! Ridley Kanzo A GRX400 fås i flere farver end den, du ser på billedet.

Shimano GRX400 gearkomponenter
Stelgeometri i stærk aluminium
Egnes til on- & off-road kørsel

Indholdsfortegnelse

Vi har givet den gas på gravel cyklen, Ridley Kanzo A GRX400 fra mærket, Ridley. Er du bekendt med cykling og mærkerne bag, har du garanteret hørt om Ridley før. Ridley er et af de største mærker, når det kommer til udvikling, design og produktion af både landevejscykler, men sidenhen også gravel bikes.

I denne artikel gør vi dig klogere på Ridley Kanzo A GRX400, som vi har været givet den gas på - både på landevej, skovstier og selvfølgelig grusveje. Forhåbentlig kan dette gøre dig klogere på cyklen og finde ud af, om det er en gravel bike, som kunne være noget for dig.

Test af Ridley Kanzo A GRX400

Dette er en alsidig gravel cykel fra det anerkendte mærke, Ridley, der er fremstillet i høj kvalitet. Med en gravel cykel som denne får du en cykel, der både kan klare landevej, men også gør sig ekstremt godt i ujævnt terræn. Jeg har både trykket den af på landevej, mudder og skovstier, men selvfølgelig også grusveje og indtil videre, har jeg intet negativt eller middelmådigt at sige. Det er selvfølgelig klart, at har du en landevejscykel, kan du cykle hurtigere på asfalt, men nu er det trods alt en gravel bike, vi kigger på i dette indlæg.

Ridley Kanzo A GRX400 kommer i flere forskellige farver, men jeg valgte en i denne flotte blå, som jeg selv vil mene, at det er. De fortalte mig også, at det er en forholdsvis "sjælden" farve, som der var meget få af på landsplan i Danmark. Om det var et godt salgstrick eller korrekt, ved jeg ikke.. Men jeg købte den i hvert fald.

ridley-kanzo-grx-400-gravel-cykle-04
ridley-kanzo-grx-400-gravel-bike-hotdog

Detaljer og funktioner ved Ridley Kanzo A GRX400

Denne gravel bike fra Ridley kommer med 20 gear, hydraulisk skivebremser og gearkomponenter fra Shimano, nemlig GRX400. Som du måske allerede har regnet ud fra prisen, er cyklen fremstillet i et stærkt aluminiumsstel.

Grundet geometrien i stellet får du en gravel bike, som kan give gas både on- og off-road. Du får altså derfor en god cykel, der både kan trykke igennem, når det kommer til landevejskørsel, men er også særligt konkurrencedygtig på grusvejene.. Og hvad mener kan du så ønske?

Og så er det selvfølgelig obligatorisk, at kommer du forbi en bod eller vogn med hotdogs, skal du selvfølgelig stoppe op og have en - også selvom klokken er 10:00, og du endnu ikke har fået morgenmad.

Hvorfor skal jeg købe en Ridley Kanzo A GRX400?

Det kan der selvfølgelig være mange gode grunde til, men spørger du mig, er det fordi du gerne vil have en alsidig gravel cykel, der både kan køre landevej, grusveje, men samtidig også til dagligdagens pendling frem og tilbage mellem arbejde eller studie.

Den er hardcore på grusveje, men jeg har også cruiset en del rundt inde i København på min, som også er en god oplevelse og i den flotte blå, vil folk selvfølgelig også gerne se, hvad det er for en cykel...

Fakta om Ridley Kanzo A GRX400

 • 20 gear - Gearkomponenter fra Shimano GRX400

 • Stelmateriale: Aluminium

 • For- og bagbremse: Hydraulisk skivebremse, Shimano GRX400 HDB Flatmount

ridley-kanzo-grx-400-styr
ridley-kanzo-grx-400-kaede
ridley-kanzo-grx-400-styr-02
ridley-kanzo-grx-400-shimano-pedaler
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!