Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak surfer: São Miguel do Gostoso, Brasilien

Sidst opdateret: [year] | Denne artikel indeholder annoncer
jetboard-limfjorden-4
februar 16, 2023

Jeg er vild med windsurfing! Og når jeg er eller skal på ferie, undersøger jeg altid som det første, hvor i området jeg kan windsurf. Generelt er surfing også som oftest en af grundene til, at jeg vælger at tage på ferie. Det er altid spændende at komme ud i bølgerne et nyt sted i verden, som man ikke før har surfet. Det kan være skræmmende, men samtidig også meget lærerigt, da forholdene næsten altid er anderledes fra sted til sted.

Denne artikel tager udgangspunkt i min ferie til Brasilien, hvor jeg brugte en del af tiden i São Miguel do Gostoso, som ligger i nordlige del af Brasilien og mere præcist delstaten, Rio Grande do Norte.

Hvordan kommer jeg til São Miguel do Gostoso?

Jeg befandt mig i Pipa, hvor jeg også surfede for fuld skrald (mange gode steder), samt forsøgte at svømme med delfiner ved Dolphins Bay, som også er et must at besøge, hvis du er på ferie i Brasilien. Det var sent om aftenen, da jeg og min ven, Kristian, besluttede os for at vi skulle til São Miguel do Gostoso. Og nej, det var ikke en dans på roser. Det var umuligt at få en Uber i Pipa, men efter mange timer lykkedes det os, og så satte vi i nordlig retning mod Natal i 1.5 - 2 timer - gudskelov er deres Uber og taxi ikke danske priser, for så var vi ikke kommet mere end 10-15 minutter for de par hundrede, vi havde at gøre med. Da vi først ankom til Natal, var det en helt del lettere, da der herfra både kører busser, taxa og Uber. Nemt!

Hvis du vil direkte fra Danmark til São Miguel do Gostoso anbefaler jeg, at du får fat i en flyvemaskine på Momondo til Natal. Derefter lejer du en bil, sætter dig i en bus eller lejer en taxa/Uber, og så er du good to go.

Booking.com

Hvad skal jeg lave i den brasilianske surfby?

Den lille by ligger ude i ingen ting, og der sker vitterligt intet i byen, hvilket jeg personligt selv fandt ekstremt rart. Hvis du gerne vil slappe af, surfe, løbe en tur, læse en bog og få en lille frokost og efterfølgende restaurantbesøg om aftenen, er det den perfekte by til en aktiv ferie.

For nogen kan dette lyde ekstremt kedeligt, men friheden i at størstedelen af de beboende i byen er lokale, føles bare godt, synes jeg. Desuden giver det en anden følelse af at være alene, når det ikke er et område fyldt med turister fra forskellige lande. Dermed ikke sagt, at der ingen turister er, for tager du ud at surfe (windsurf, kitesurf, wingfoil) ved Dr. Wind, vil du naturligvis møde engagerede surfere fra hele verden. Hos Dr. Wind kan du leje udstyr til alle surfgrene og så er der en fed stemning med kokosnødder der skal drikkes samt bar, spa og hvad du ellers kunne tænke dig.

sao-miguel-do-gostoso-windsurfing-1

Windsurfing på stranden ved Dr. Wind

sao-miguel-do-gostoso-casa-fiorealla

Læsning i hængestol hos Casa Fiorella i São Miguel do Gostoso, Brasilien

Hvor i São Miguel do Gostoso skal jeg bo?

One million dollar question - for der er virkelig mange fede steder du kan bo, hvis du kigger på Booking, Airbnb og andre sider for udlejning af hoteller og private lejligheder/huse.

Vi boede hos et svensk/brasiliansk par, og var faktisk deres allerførste gæster nogensinde, eftersom deres hus først lige var blevet færdigbygget. Det var utrolig hyggeligt, de var meget venlige og vi fik nogen gange snakke. Se deres chalet og hus, Casa Fiorella, som er opkaldt efter deres barn. Hvis du vælger at booke et ophold hos dem, må du meget gerne hilse fra mig.

 

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram