Skibukser Børn

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Alle børn elsker at løbe rundt i sneen. I lighed med andet skitøj bør skibukser til børn, drenge såvel som piger, også være vandtætte. Med et par gode skibukser til børn kan dit barn holde varmen efter timer i kulden, og have det sjovt. Læs med her, og bliv meget klogere på modellerne.

Skibukser Børn Test: Top 5 Bedste Skibukser Til Børn

helly-hansen-legendary-skibukser-junior
Annonce

1. Helly Hansen Legendary

Bedste skibukser til børn
Pris: Fra 599 DKK

Helly Hansen Legendary er som der står, et par legendariske skibukser til børn og teenager. De er både vand- og vindtætte, har god åndbarhed, men kommer samtidig også med en behagelig pasform og god bevægelsesfrihed. Helly Hansen Legendary skibukser til junior har justerbar talje, forstrækket stof ved ankler og fås i mange farver.

Vandtæt, vindtæt & god varme
God pasform & justerbar talje for komfort
Fås i 6 farver & mange størrelser
Prisen
mckinley-eddie-skibukser-junior
Annonce

2. McKinley Eddie Junior

Bedste billige skibukser til børn
Pris: 399 DKK

McKinley Eddie er et par skibukser til drenge og piger, børn og teenagere, der er er lavet i slidstærke og vandafvisende materialer. De har skjulte lynlåse, så sne og vand holdes ude samt justerbare seler, som sikrer dig god komfort og pasform. McKinley Eddie skibukserne kommer med snefang i bunden af benene.

Skibukser til børn med seler for god pasform
Slidstærkt & vandafvisende materiale
Sne holdes ude med snefang i benene
Mindre udvalg af farver
helly-hansen-k-rider-2-ins-bib-boern
Annonce

3. Helly Hansen K Rider 2 Ins Bib

Bedste premium skibukser til børn
Pris: 749 DKK

Med Helly Hansen K Rider 2 Ins Bib får du et par vandtætte, vindtætte og åndbare skibukser til børn, som kommer med HELLY TECH® PERFORMANCE. De er lavet i en 2-lags konstruktion med justerbar velcrolukninger, forseglede syninger og er fuldt isolerede med Primaloft Black® isolering.

Justerbare seler & formsyede knæ
Vandafvisende med DWR-behandling
Justerbar velcro i talje
Høj pris
4f-henry-skibukser-junior
Annonce

4. 4F Henry Junior

Bedste skibukser til dreng og pige
Pris: 499 DKK

4F Henry er et par skibukser til børn og junior, der er lavet med NEO DRY-membran, der giver en vandtæt og åndbar skibuks. Derudover er børneskibukserne lavet med fuldt tapede sømme, aftagelige seler og velcro-lukning i taljen - dette giver mulighed for en perfekt pasform. 4F Henry Junior skibukser har reflekser, to sidelommer, tapede syninger og formede knæ.

Vandtætte & åndbare med NEO DRY membran
Aftagelige seler & justerbar talje - god pasform
Reflekser & tapede syninger
Ingen RECCO-reflektorer
five-season-paley-skibukser-junior
Annonce

5. Five Season Paley Junior

Bedste skibukser til junior og teenager
Pris: 399 DKK

Five Season skibukser til børn er funktionelle, har god holdbarhed og kan stå imod skiferiens, til tider, barske vejr. Her får du et par vandtætte og åndbare skibukser, der er lavet med forstærkede sømme og justerbare seler, så du kan få en behagelig og god pasform. Five Season Paley skibukser til børn fås i flere farver.

Vandtætte & åndbare egenskaber
Lang holdbarhed og god pasform
Justerbare seler & forstærkede sømme
Ingen snefang

Indholdsfortegnelse

Et par gode og varme skibukser til børn er den eneste måde at garantere, at dit barn, dreng eller pige, stadig har varmen efter mange timer uden for. De bedste børneskibukser bør være vandtætte, men du skal ikke udelukkende holde øje med denne funktion. Se med i vores bedst i test af skibukser til børn og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe de bedste skibukser til dit barn.

Tjekliste til køb af skibukser til børn

Pasform og størrelse: Dit barn skal naturligvis have et par skibukser til dreng eller pige, som passer korrekt i størrelsen, og samtidig sidder godt. Det anbefales derfor, at du lader dit barn prøve forskellige modeller af skibukser, inden det endelige valg træffes.

Ventilation: Vælg gerne et par skibukser til børn med ventilation. Det gør, at dit barn får frisk luft ind og ikke overopheder, hvis I er på skiferie et sted, hvor det kan blive meget varmt i alperne.

Reflektorer: Reflektorer i børneskibukserne kan være værd at overveje. Med f.eks. RECCO-teknologi er der indbyggede reflektorer i skibukserne, som gør, at man kan finde begravede personer i tilfælde af en lavine.

Farve: Skibukser til børn fås i rigtig mange farver, og dit barn vil nok gerne have et par, der er lidt knald på i farven. Du bør dog være opmærksom på, at pletter og snavs også er mere synligt på farver med smæk på skillingen. Ved mørke farver som sort, grå eller mørkeblå, er det sværere at se pletter på skibukser.

Hvad skal børn have på under skibukser?

Vi ved alle, at børn elsker at lave i sneen, og bruger gerne mange timer ude i det kolde vejr med at stå på ski, snowboard, køre kælk eller afholde sneboldskrig. Derfor er det også vigtigt, at dit barn er klædt ordentligt på og kan holde varmen.

Her gør det velkendte “løg lag” eller “lag på lag” sig som en oplagt mulighed. Du kan klæde dit barn på med funktionelt og langt undertøj, der både giver varme, men også er åndbart. Vær opmærksom på, at der heller ikke skal for mange lag på under skibukserne, da der skal være plads til at bevæge sig rundt og lege.

skibukser-boern-bedst-i-test

Hvor vandtætte skal skibukser til børn være?

De bedste skibukser til børn, der er lavet til piger og drenge, bør være helt vandtætte. Du kan bruge vandsøjlen til at vide, hvor vandtætte skibukserne til børn faktisk er. Jo højere en værdi de har, desto tættere er materialet. Du kan tage 10.000 mm vandsøjletryk, som en god og tilstrækkelig værdi, når det kommer til vandtæthed i børneskibukser.

Hvilken størrelse skibukser skal mit barn have?

Den rigtige størrelse og pasform i skibukser til din dreng eller pige, skal naturligvis være korrekt. For at du kan finde den rigtige størrelse, er der flere faktorer, som spiller ind. Dette er bl.a. barnets højde, alder, vægt og præferencer for, hvordan skibukserne skal sidde. Vi anbefaler, at du inden køb af skibukser til børn måler dit barn, så du ved hvilken størrelse skibukser, der vil passe bedst.

skibukser-boern-stoerrelsesguide

 

De forskellige mærker af skibukser til børn, laver både modeller til drenge, men også piger og de kommer samtidig i alt fra str. 92, 122, 140, 164 og mange flere. Det kan være svært at gøre sig klog på, hvilken størrelse der i sidste ende er den bedste. Herunder kan du se en størrelsesguide til børn fra mærket, Helly Hansen. Helly Hansen skibukser til børn er en sandklassisker, men mærket laver også andet skitøj til børn og voksne

Vi anbefaler, at du kigger efter størrelsestabellen fra den enkelte producent, da du dermed på bedre vis kan spore dig ind på, om I får valgt den rigtige størrelse. De fleste producenter og mærker har en størrelsesguide, hvor du kan se centimeter mål, m.m. på bukserne og derfor selv kan måle efter derhjemme. Alternativt kan I tage i en skibutik og prøve børneskibukserne på, inden I foretager det endelige køb.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skibukser til børn

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!