Skibukser Herre

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

De rigtige og bedste skibukser til herre skal sidde godt, holde dig varm, men samtidig også gerne være åndbare og vandtætte. Læs med i denne bedst i test af skibukser til mænd med og uden seler, men også fra forskellige mærker, og bliv meget klogere på valget.

Skibukser Herre Test: Top 5 Bedste Skibukser Til Mænd

revolutionrace-halo-2l-insulated-ski-pants
Annonce

1. RevolutionRace Halo 2L Insulated

Bedste skibukser til herre
Pris: 1.349 DKK

Med RevolutionRace Halo 2L Insulated får du et par slidstærke 2-lags skibukser til herre. De kommer både med RECCO-reflektorer, vandtæt Hypershell® Pro-membran fra RVRC selv samt forstærkning på bag og bukseben foran. Derudover får du også justerbare muligheder, seler og ventilationslynlåse for frisk luft.

Kommer med 3M™ Thinsulate™ isolering
Genanvendt polyester
Indbyggede Recco®-teknologi
Fås kun i 3 farver
mckinley-tux-stretch-skibukser-herre
Annonce

2. McKinley Tux Stretch

Bedste billige skibukser til herre
Pris: 799 DKK

McKinley Tux Stretch skibukser til herre har et vandsøjletryk på hele 15.000 mm, åndbarhed på G/24, og er fremstillet i stærkbare materialer, der sikrer dig bevægelsesfrihed i verdensklasse på pisterne. Derudover får du i disse skibukser fra McKinley også justerbare seler samt sne- og vindfang i bunden af buksebenet.

Højt vandsøjletryk på 15.000 mm
Fantastisk bevægelsesfrihed
Fås i 7 farver
Ingen ventilationslynlåse
peak-performance-insulated-skibukser-herre
Annonce

3. Peak Performance Insulated

Bedste premium skibukser til herre
Pris: 2.999 DKK

Disse Insulated skibukser fra Peak Performance er lavet i bæredygtige materialer, men også justerbar velcro i taljen, lomemr med lynlåse og tapede sømme, der sikrer dig varme og tørhed hele dagen lang, så du kan koncentrere dig om skiløbet. Peak Performance Insulated skibukser til herre er både vind- og vandtætte med søjletrykket på 10.000 mm.

Vand- & vindtæt med søjletryk på 10.000 mm
Fremstillet i 100% polyester med 2-vejs stretch
Justerbar velcro i talje
Prisen
arcteryx-beta-ar-pants-herre
Annonce

4. Arc'Teryx Beta AR Pant

Bedste Arc'Teryx skibukser til herre
Pris: 3.999 DKK

Arc'Teryx Beta AR er et par skibukser til herre med Gore-Tex Pro, der både gør dem vandtætte, vindtætte og samtidig sikrer dig holdbar- og åndbarhed. Arc'Teryx Beta AR skibukserne kommer med indbyggede RECCO-teknologi, justerbar talje og ekstremt god pasform. Med Arc'Teryx Beta AR er du sikret et par bukser i enormt høj kvalitet, men prisen er også derefter.

Gore-Tex Pro for vindtæt- & vandtæthed
Indbyggede RECCO-reflektor for sikkerhed
Materialer følger Bluesign krav
Høj pris
revolutionrace-atlas-3l-ski-bib-skibukser
Annonce

5. RevolutionRace Atlas 3L Ski Bib

Bedste skibukser til herre med seler
Pris: 1.899 DKK

RevolutionRace Atlas 3L Ski Bib er et par skibukser til herre, der har støvlekroge, 2-vejs ventilationslynlåse, indbygget RECCO-teknologi og ekstrem god åndbarhed. Med deres høje vandsøjletryk er de også vandætte, og er lavet med fuldt tapede sømme, DWR-imprænering og vandafvisende lynlåse.

Skibukser med seler & god pasform
Kommer med RECCO-reflektorer for sikkerhed
Justerbar talje, støvlekroge & god ventilation
Design tiltaler ikke alle

Indholdsfortegnelse

Skibukser til herre skal holde dig varm og ventilere din krop godt på lange eller hurtige skiture ned ad pisterne. Vand må ikke trænge ind, mens sved skal transporteres væk indefra. Vi ved, at det kan være svært at vælge de “bedste skibukser til herre”, men det er muligt! Du kan læse med herunder, hvor vi fortæller dig, hvad du bør være opmærksom på, når du skal finde de bedste herre skibukser på markedet.

Tjekliste til køb af skibukser til herre

Størrelse: Hvert mærke og producent af gode skibukser har forskellige størrelser. Du vil opleve, at størrelse medium i ét mærke ikke er samme størrelse, som størrelse medium i et andet. Du bør finde et passende par herre skibukser, som hverken er for små, det forårsager smertefulde trykpunkter, eller for store, der gør at de vil glide af og sidde løst. 

Vi anbefaler, at du prøver forskellige modeller først, for at se hvilken størrelse, der passer dig bedst og samtidig kan du se størrelsesforskellene.

Vandtæthed: For at beskytte dig mod eventuel regn, sne og fugt, skal dine skibukser til herre være vandtætte. Generelt er tætheden af et materiale angivet som vandsøjle i mm. Dine herre skibukser skal have en tæthed på mindst 5.000 mm. Disse informationer finder du altid fra producenten på det givne produkt.

Åndbarhed: Åndbarheden i skibukser er vigtig, så eventuel fugt som f.eks. sved kan transporteres i det fri. Dette sikrer dig, at din krop holder sig tør og forhindrer dig i at køle ned.

De forskellige mærker og producenter oplyser altid, hvor åndbart materialet i deres herre skibukser er, hvorfor du kan forholde dig til dette.

Hvorfor skal jeg vælge skibukser designet til herrer?

Om du skal vælge skibukser designet til herre, afhænger af dine egne præferencer, men i sidste ende vil du som mand få en bedre skibuks. Der er en grund til, at producenter og mærker fremstiller skibukser, der er designet til herrer - og det er fordi, at der er nogle grundlæggende forskelle på damer og mænd, som gør, at de kan tilpasses bedre til de to køn hver især.

Pasform

Skibukser til dame og herre har forskellige pasformer, der imødekommer den kvindelige og mandlige krop. Ved skibukser til kvinder ses det ofte, at de er lavet med en smallere talje og bredere hofter end de mandlige modeller.

skibukser-herre-bedst-i-test

Design og stil

Stilen på skibukser til mænd er ofte anderledes end modellerne til kvinder. Det kan f.eks. være andre stilarter, farver og snit og detaljer, der henvendes mod det mandlige køn, når du vælger et par skibukser til herre. Der er stor variation i, hvordan de forskellige producenter og mærker designer deres skibukser, men du vil se en betydelig forskel i farver og design, når der sammenlignes med modeller til kvinder.

Funktionelle forskelle

Udover ovenstående to forskelle, kan der også være visse funktioner, du finder i et par skibukser til herre, som du ikke finder i modeller til kvinder eller skibukser til børn. Dette kan være funktioner, der henvender sig til snowboarding eller skiløb. Derudover vil du i visse skibukser også finde ekstra isolering eller ventilation på områder, der er særligt vigtigt for f.eks. kvinders kropsvarme og komfort, når de står på ski.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skibukser til mænd

At finde de bedste skibukser til herre bringer mange spørgsmål med sig. Derfor har vi samlet blandt de mest stillede spørgsmål og svar, når det gælder købet af de bedste skibukser til mænd:

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!