Skihjelm Med Visir

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

En god skihjelm er mindst lige så vigtig for skiløbet som selve skiene. Udover den klassiske kombination af skihjelm og skibriller, bruges der ofte skihjelme med visir. Læs med her, og bliv meget klogere på de bedste skihjelme med visir til mænd, kvinder og børn.

Skihjelm Med Visir Test: Top 5 Bedste Skihjelme Med Visir

cairn-reflex-skihjelm-visir
Annonce

1. Cairn Reflex

Bedste skihjelm med visir
Pris: 999 DKK

Med Cairn Reflex får du en skihjelm med visir til dame og herre, der er lavet i en In-Mold konstruktion. Der er ventilationshuller for god udluftning, udskårne OSS (Optimized Sound System) øreklapper samt en kategori 3 linse, der sikrer dig godt udsyn. Cairn Reflex vejer sølle 490 gram og kommer med polstret spænderem for ekstra komfort.

Kat. 3 linse & god ventilation
Polstret spændrem og øreklapper
Fås i flere farver
Fås kun i én farve
relax-stealth-skihjelm
Annonce

2. Relax Stealth

Bedste billige skihjelm med visir
Pris: 899 DKK

Relax Stealth Visor er en skihjelm med visir, der kommer med visir, som kan skiftes. Det giver en alsidig skihjelm med visir, der kan begå sig i flere forhold. Derudover kommer Relax Stealth også med anti-dug teknologi, god synlighed og lang holdbarhed, grundet produktion i solide materialer. Fås i flere farver.

In-Mould skihjelm med visir
Godt udsyn & lang holdbarhed
Panorama Multivison visir
Mindre god ventilation
poc-levator-mips-skihjelm-med-visir
Annonce

3. POC Levator MIPS

Bedste premium skihjelm med visir
Pris: 3.599 DKK

POC Levator er en skihjelm med visir og teknologien, MIPS Evolve, der sikrer god beskyttelse. Her får du ekstremt godt udsyn, lav vægt, god ventilation og RECCO-reflektor for sikkerhed. Derudover er POC Levator MIPS lavet med behagelig EPS-foring og clip til goggles. Fås også i sort.

Med MIPS Evolve & justerbar ventilation
RECCO-reflektor & Fidlock
Godkendelser: CE EN 1077-B, ASTM F2040
Høj pris
smith-survey-skihjelm-med-visir
Annonce

4. Smith Survey

Bedste skihjelm med visir til dame og herre
Pris: 1.649 DKK

Med Smith Survey får du en skihjelm med visir, der er lavet i en letvægts In-Mold konstruktion. Det gør, at den er rar at have på hele dagen, men er samtidig også udviklet med EPS-skum og Zonal Koroyd® for ekstra beskyttelse, holdbarhed og komfort. Smith Survey har 14 ventilationsåbninger, regulering af klima, justerbar dial fit og integreret ChromaPop linse.

Letvægtig & god pasform
ChromaPop linse (kat. 2) og VLT på 23%
Certificering: ASTM F2040, CE EN 1077:2007 KLASSE B, CPSC, CE EN1078
Prisen
uvex-visor-pro-skihjelm-boern-hvid
Annonce

5. Uvex Visor Pro

Bedste skihjelm med visir til børn
Pris: 499 DKK

Uvex Visor Pro er en skihjelm med visir til børn, der giver sikkerhed, men også beskytter mod sol og vind. Skihjelmen med visir til børn er også justerbar, og har aftagelige ørepuder, hvis dit barn ikke ønsker disse. Med Uvex Visor Pro skihjelm med visir til børn får du en alsidig børneskihjelm, der kan tilpasses præcist til hovedet.

Justbare funktioner for god komfort
Alsidig & god sikkerhed
Skihjelm til børn med visir
Lille farveudvalg

Indholdsfortegnelse

At finde en god skihjelm med visir er ingen let opgave og særligt ikke, hvis det er første gang, at du skal købe en hjelm i denne model. Vi har derfor udarbejdet en tjekliste til dig herunder, som du med fordel kan benytte dig af, så du ved, hvad du skal være opmærksom på.

Tjekliste til køb af skihjelm med visir

Der er flere faktorer, du bør undersøge nærmere, inden du endeligt beslutter dig for en skihjelm med visir. Disse faktorer gør vi opmærksomme på herunder:

Sikkerhed: Vær gerne opmærksom på vigtige certificeringer, såsom CE-mærkning. Derudover giver skihjelme med MIPS (Multi Directional Impact Protection System) ekstremt god beskyttelse, når du står på ski og snowboard.

Pasform og størrelse

 • Skihjelme findes i flere forskellige størrelser, og for at du finder den rigtige størrelse, bør du overveje din egen hovedomkreds. Mål derfor gerne op, inden du træffer en beslutning.

 • De bedste skihjelme kan justeres til den respektive hovedstørrelse ved hjælp af et hjul. 

 • Den justerbare hagerem skal kunne lukkes, så der ca. Kan være 2 fingre mellem remmen og hagen. Vær opmærksom på: Når skihjelmen med visir er blevet justeret, må den ikke glide, hvis du ryster let på hovedet. Den skal sidde fast!

 • Mange skihjelme med visir er unisex. Nogle producenter og mærker tilbyder også individuelle skihjelme med visir til damer og skihjelme med visir til herrer. Der findes også et udvalg af skihjelme til børn.

Materiale: Polycarbonat eller ekspanderet polystyren (EPS) bør anvendes til skihjelmen, hvorfor du med fordel kan kigge efter disse materialer. Visiret er også ideelt lavet af polycarbonat, som gør det særligt ubrydeligt. Skihjelme er også foret med polyester eller fleece. Disse materialer er åndbare og giver varme.

Vægt: Den lavest mulige vægt er en fordel for skihjelme. Letvægtsskihjelme er især nødvendige for begyndere og folk, der bruger lang tid på pisterne. Tungere hjelme er også velegnede til avancerede ryttere, fordi de ofte giver bedre beskyttelse.

Konstruktion: Skihjelme med visir produceres på flere forskellige måder:

 • Hardshell: Den ydre og indre skal fremstilles individuelt. Sådanne hjelme giver en utrolig god beskyttelse, men ulemperne er høj vægt og en højere pris sammenlignet med alternativer.

 • In-mold proces: I denne fremstillingsproces danner begge skaller en enhed. Hjelmene er lettere og billigere. Ventilationen er dog oftest ikke særlig god.

 • Hybridmodeller: Hybridmodeller kombinerer fordelene ved begge fremstillingsprocesser. Dette gør hjelmene særligt sikre og lette.

 • Visir: For skihjelme med visir er dette normalt fastgjort til ydersiden af hjelmen. Der er også skihjelme med indvendigt visir. Disse er dog ret sjældne.

skihjelm-visir-bedst-i-test

Komfort: Polstring sikrer et højt niveau af komfort i skihjelme med visir. Nogle skihjelme har også polstrede ørebetræk, som giver varme og beskytter mod eventuel vind.

Ventilation: Huller på hjelmen er med til at sikre tilstrækkeligt med luft til hovedet. Hjelmpolstringen skal være åndbar.

Andet: Normalt kan visiret fjernes og udskiftes. Hvis du ønsker dette, bør du undersøge muligheden for det på forhånd, inden du køber skihjelmen. Der findes nemlig også skihjelme med visir, hvor visiret udelukkende kan skiftes med alternativer fra samme mærke.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skihjelme med visir

Vi ved godt, at det kan være overvældende, at skulle finde den bedste skihjelm med visir. Der er mange forskellige mærker, modeller og de kommer alle med hver deres funktioner, egenskaber og visir. Derfor har vi også valgt at samle alle de mest stillede spørgsmål og svar, når det gælder skihjelme med visir:

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!