Skijakke Børn

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

For at dit barn for alvor kan nyde skiløb og snowboarding, bør du anskaffe barnet en god og passende skijakke til børn. En børneskijakke skal være komfortabel og tilstrækkeligt funktionelle til at beskytte børn mod kulde, vådt vejr og vind. Læs med her, og bliv klogere på skijakker til børn.

Skijakke Børn Test: Top 4 Bedste Skijakker Til Drenge Og Piger

2117-of-sweden-langas-skijakke-junior
Annonce

1. 2117 of Sweden Langas

Bedste skijakke børn i test
Pris: 839 DKK

2117 of Sweden Langas er fremstillet i en 2-lags konstruktion med Tritech®-membran, der sikrer vandtæt- og åndbarhed. Skijakken har derudover også tapede sømme, og er behandlet med PFC-fri DWR, der beskytter mod eventuel fugt og sne. 2117 of Sweden Langas er designet med liftkortlomme smart aftagelig snefang og hætte.

Vandtæt & åndbar
PFC-fri DWR behandling
Fås i flere farver
Hurtigt udsolgt
mckinley-passo-stretch-skijakke-boern
Annonce

2. McKinley Passo Stretch

Bedste billige skijakke til børn
Pris: 499 DKK

McKinley Passo Stretch er en skijakke til børn og junior, der er funktionel og lavet i smart, enkelt design. Skijakken er designet med tapede sømme, liftkort på ærmet for let adgang til liften og samtidig inderlommer med lynlås. McKinley Passo Stretch har snefang i taljen og ærmer og kommer med en aftagelig hætte.

Tapede sømme & lomme til liftkort
Designet med snefang i talje & ærmer
Fås i flere farver
Ikke bæredygtigt fremstillet
2117-of-sweden-lillhem-skijakke-junior
Annonce

3. 2117 of Sweden Lillhem

Bedste premium skijakke til børn
Pris: 1.199 DKK

Med 2117 of Sweden Lillhem får du en 2-lags konstrueret skijakke til børn og junior, der både er vand- og vindtæt, men også enormt slidstærk. Skijakken er behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellant) for en ekstra vandafvisende effekt og har en membran på 10/10K, vandsøjletryk på 10.000 mm og åndbarhed på 10.000 g/m2/24h.

Fremstillet i genanvendelige materialer
Vandtæt, vindtæt & DWR imprægneret
Kan anvendes som ski- & hverdagsjakke
Prisen
4f-daniel-skijakke-junior
Annonce

4. 4F Daniel Skijakke Dreng

Bedste skijakke til dreng
Pris: 616 DKK

4F Daniel skijakken kan både anvendes til hverdag og skiløb, og så kommer den med NEO DRY-membranen, der giver en tør og komfortabel jakke. Skijakken er lavet med et vandsøjletryk på 5.000 mm, åndbarhed på 3.000 g/m2/24h, snefang og liftkortlomme med velcro. 4F Daniel skijakken kommer også med justerbar bund, hagebeskytter og hætte.

Tapede syninger & lomme til liftkort
Snefang & gode sidelommer
Integreret 2D justeret hætte
Fås kun i én farve

Indholdsfortegnelse

Det kan være en stor opgave, at skulle finde en god skijakke til børn, uanset om det er til piger eller drenge. I vores tjekliste forklarer vi, hvad der er vigtigt i en god børneskijakke. Derudover præsenterer vi dig også for vores liste over de fem bedste skijakker til børn på markedet.

Tjekliste til køb af skijakke til børn: Disse funktioner er de vigtigste!

Vandtæthed: For børn er det vigtigt, at skijakken er tilstrækkelig vandafvisende eller vandtæt. Hvor stærk en beskyttelse mod vand jakken har, varierer fra model til model og kan anskues gennem vandsøjlen. Jo højere vandsøjleværdi børneskijakken har, desto bedre er vandbeskyttelsen.

Godt at vide: En høj vandsøjle hjælper kun, hvis der ikke trænger vand igennem sømmene. Før du køber en skijakke til børn, bør du tjekke i hvilket omfang sømmene på børneskijakken er beskyttet.

Isolering: Skijakker til børn kan have forskellige niveauer af isolering. Hvor varm jakken skal være afhænger af temperaturerne og aktiviteterne, de anvendes til. For ekstra komfort og varme bør du vælge en skijakke til børn med fleece og for.

Ingen isolering: Skijakker til børn, der ikke er isolerede, er hovedsageligt velegnede til højere temperaturer. Men hvis de er lagdelt passende, kan jakkerne tilpasses til forskellige temperaturer.

500-100 g/m2 isolering: Skijakker til børn med lav isolering er perfekte til mildt vejr og temperaturer.

100-200 g/m2 isolering: Skijakker til børn med stærkere isolering egner sig godt til særligt kolde dage og forhold, f.eks. en køligere skiferie i Norge.

Åndbarhed: Sveder dit barn meget, er det praktisk, hvis børneskijakken er så åndbar som muligt. Åndbare jakker er dog ofte mindre vandtætte. I hvilket omfang en skijakke til børn er åndbar, kan du finde ud af fra producentens oplysninger, men også tidligere kundeanmeldelser.

Materiale: De fleste skijakker til børn er lavet af enten nylon eller polyester. Nylon er et robust materiale, der giver god beskyttelse mod eventuel fugt, men er ikke særlig åndbart. Polyester imponerer derimod med bedre åndbarhed og komfort, men har dårligere vandbeskyttelse.

Pasform og størrelse: Størrelsen på en skijakke til børn angives normalt efter enten alder eller højde. Derfor vil du også opleve, at størrelserne f.eks. kan hedde: “152”, “164”, “170” og andre tal (størrelser). For de fleste mærker behøver du ikke at filtrere mellem skijakker til drenge og piger, når du skal finde den bedste model. Hvis der findes forskellige modeller, er det oftest kun farverne, der er anderledes.

Tip: Hvis du ikke kan teste størrelsen på børneskijakken inden køb, bør du tage et kig på anmeldelser fra tidligere kunder. Her finder du meget information om, hvorvidt jakken er lille eller stor og hvor smal eller bred den er.

Ekstra: Hvis du vil købe en god og eventuelt bedste skijakke til børn, bør du være ekstra opmærksom på følgende funktioner og tilbehør:

skijakke-boern-bedst-i-test

Hætte: En hætte beskytter mod vind, kulde og vådt vejr. Det er bedst at vælge en model, hvor hætten kan justeres.

Lommer: Antallet, men også placeringen af lommer varierer fra model til model, så du kan vælge en passende vare alt efter dine behov. Det er bedst at kunne lukke udvendige lommer med lynlås. En lomme på ærmet til liftkortet er også praktisk, når du skal ind i liften.

Snefang: Snefang forhindrer sne i at kunne trænge ind i børneskijakken, og lader dit barn holde varmen endnu bedre.

Design: Skijakker til børn fås i mange farver og designs. Det betyder, at du kan vælge en model, der er tydeligt synlig, som barnet kan lide og hvor du samtidig kan holde øje med dine unger på pisterne.

Kendte mærker og producenter af skijakker til børn og junior

Når du leder efter gode skijakker, vil du støde på et hav af forskellige mærker, modeller og designs. Herunder har vi samlet en liste af de største og mest populære mærker indenfor skijakker til junior og børn:

2117 of Sweden
CMP
Nanok
Whistler
Ice Peak
Reima
8848
Didriksons
Tenson
Helly Hansen
Tenson
Burton
RevolutionRace

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skijakker til børn

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!