Skijakke Dame

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

At finde en af de varmeste dame skijakker, er drømmen for mange kvinder, fordi det hurtigt bliver koldt, men finder du en god skijakke til dame af høj kvalitet, er der ingen grund til at fryse. Se vores bedst i test af skijakker til kvinder, og bliv klogere.

Skijakke Dame Test: Top 5 Bedste Skijakker Til Kvinder

revolutionrace-halo-2l-insulated-skijakke-dame
Annonce

1. RevolutionRace Halo 2L Insulated

Bedste skijakke til dame i test
Pris: 1.499 DKK

Med RevolutionRace Halo 2L Insulated får du en skijakke til dame med et vandsøjletryk på 20.000 mm (100% vandtæthed), 3M™ Thinsulate™-isolering og RevolutionRace's egen Hypershell Pro-membran. RevolutionRace Halo 2L Insulated er designet med god ventilation, Recco-relfektor, liftkortlomme og gode lommer til opbevaring.

Fremstillet i genanvendelige materialer
Vandsøjletryk på 20.000 mm (100% vandtæt)
Recco-reflektor & god ventilation
Lille udvalg af farver
revolutionrace-typhoon-jakke-dame
Annonce

2. RevolutionRace Typhoon

Bedste billige skijakke til dame
Pris: 979 DKK

RevolutionRace Typhoon er en 2,5 lags skijakke, der er 100% vandtæt, åndbar og designet med gode lynlåse for ventilation. Her får du en letvægtig skijakke til dame fra det svenske mærke, der ovenikøbet også kommer i et hav af farver, så der helt klart også er en farve for dig.

2-vejs ventilationslynlåse
Letvægtig model
100% vandtæt & god åndbarhed
Få funktioner
tenson-aerismo-jackorak-skijakke-dame
Annonce

3. Tenson Aerismo Jackorak

Bedste premium skijakke til dame
Pris: 1.599 DKK

Tenson Aerismo Jackorak er en alsidig skijakke til damer, der er funktionel, holder dig varm og med mange fede egenskaber. Her får du åndbare materialer, der er både vand- og vindtætte med Tenson's MPC-teknologi. Derudover er Tenson Aerismo Jackorak lavet med liftkortlomme, tapede sømme og en stor lomme på maven.

MPC-teknologi for vind- & vandtæthed
Liftkort- & mavelomme til opbevaring
Kan også anvendes til hverdag & vandreture
Prisen
mckinley-thurn-stretch-skijakke-dame
Annonce

4. McKinley Thurn Stretch

Bedste skijakke til dame i sort
Pris: Fra 540 DKK

McKinley Thurn Stretch sikrer dig god bevægelsesfrihed, snefang med cool silikoneprint og lomme til liftkort. Med McKinley Thurn Stretch får du en flot, sort skijakke til dame med et vandsøjletryk på 15.000 mm (100% vandtæt) og en åndbarhed på 5.000 G/24 samt justerbar og aftagelig hætte.

Vandsøjletryk på 15.000 mm (100% vandtæt)
Lomme til liftkort & justerbar, aftagelig hætte
Vindfang & godt stretch for bevægelsesfrihed
Design tiltaler ikke alle
revolutionrace-atlas-3l-skijakke-dame
Annonce

5. RevolutionRace Atlas 3L

Bedste varme skijakke til dame
Pris: 2.099 DKK

RevolutionRace Atlas 3L er designet med 100% vandtæt Hypershell® Performance membran, indbygget Recco®-reflektor for sikkerhed og lomme til liftkort, så du hurtigt kan komme med lifterne. Derudover er RevolutionRace Atlas 3L lavet med justerbar hætte, fuldt tapede sømme og mange gode lommer.

Vandsøjletryk på 20.000 mm
Recco®-reflektor giver sikkerhed
Fuldt tapede sømme & gode lommer
Høj pris

Indholdsfortegnelse

Det er ikke underligt, at flere og flere kvinder leder efter en skijakke til dame, der ikke kun ser moderigtig ud, men også giver maksimal beskyttelse til koldt vejr og skiferie. I vores bedst i test af skijakker til damer har vi samlet en række jakker, som vi mener er blandt de bedste på markedet.

Derudover har vi analyseret både fordele og ulemper ved forskellige stilarter og modeller af skijakker til damer, så du kan vælge modellen af højeste kvalitet.

Tjekliste til køb af skijakker til dame

Når du skal forsøge at finde den bedste skijakke til dame for dig, kan en tjekliste, der oplyser alle punkter, være en god hjælp. Ved at benytte dig af vores tjekliste herunder, kan du sikre dig, at vælge den rette dame skijakke til dine behov.

Korrekt størrelse og pasform: Det giver nok sig selv, men en skijakke i passende størrelse til din krop, giver den bedst mulige oplevelse og komfort. Vær derfor opmærksom på, at skijakken til dame giver tilstrækkeligt med bevægelsesfrihed til ski og snowboarding, men også varme.

Varme og isolering: Afhængig af den dame skijakke, du vælger, vil isoleringen i jakken varierer. Overvej derfor gerne dine præferencer og behov for varme og isolering i skijakken, da du ofte kan vælge mellem flere typer som f.eks. Syntetiske materialer og dun. 

Vandtæt og åndbar: Vælg gerne en skijakke til dame, der er vandtæt og åndbar, da det holder dig tør og komfortabel under forskellige vejrforhold, uanset om det sner, blæser eller regner. Sørg også for, at dame skijakken er fremstillet med tapede sømme, vandafvisende lynlåse og eventuelt snefang, så sne og vand holdes ude.

Ventilation: Med lynlåse under armene har du mulighed for at lyne op, og dermed muliggøre luftcirkulation. God ventilation gør også, at du ikke overopheder på ski og snowboard.

Funktionelle funktioner: Din nye skijakke til kvinder bør gerne have snefang, justerbare manchetter, en lomme til liftkort, men også gode og mange lommer til opbevaring af udstyr og genstande, f.eks. telefon, nøgler, pung, m.m.

Stil og design: Skijakker til damer kommer i et hav af forskellige designs, farver og med hver deres egenskaber og fordele. Funktionaliteten er særlig vigtig, og det kan være godt at vælge et par matchende skibukser til dame, der passer til din egen stil og præferencer, når det gælder skitøj. Dette kan også inkludere andet relevant udstyr som skibriller til dame og skihjelm til dame. Derudover vil du også opleve, at design, pasform og farver er vidt forskellige, når der er tale om skijakker til herre, skijakker til børn, men også til damer.

Budget og pris: Forsøg gerne at gøre op med dig selv, hvor mange penge du ønsker at bruge på en skijakke. Skijakker til damer kommer i mange forskellige prisklasser alt efter funktioner, design og det mærke, du vælger.

Købsguide til dame skijakke: Vær opmærksom på dette!

Det anbefales, at du vælger en skijakke lavet af et materiale som polyester, da det er meget nemmere at pleje. Det gør også, at du får en god skijakke med lang holdbarhed, som ikke skal skiftes ud særligt ofte. Af denne grund finder du også et bredt udvalg af skijakker til kvinder i 100% polyester.

Derudover bør du lægge vægt på vandsøjletrykket, som dame skijakken har. Vandsøjletrykket er vigtigt, da det afgør, hvor meget vandtryk jakken kan modstå. Har din skijakke til dame en værdi af 10.000 mm, er den som udgangspunkt vandtæt og er det højere, er det blot bedre.

Jakkens lave vægt gør, at den er behagelig at have på og at du på samme måde ikke mærker, at du har den på. Vægten af en skijakke til dame bør være mellem 700 - 1200 gram, og bør helst ikke overstige dette.

Stil, design og farver kan også spille en vigtig rolle. Farvede skijakker til damer er nemmere at genkende på skiløjperne, og kan samtidig øge din sikkerhed.

skijakke-dame-bedst-i-test

Sådan træffer du den rigtige beslutning ved køb af skijakke til dame

Der er mange faktorer og egenskaber, du bør have in mente, når du skal vælge den bedste skijakke til kvinder. For at du på let vis kan danne dig et overblik af disse, har vi lavet en kort gennemgang af de vigtigste faktorer herunder:

Vandsøjle

Når du skal vælge den bedste skijakke til dame, er vandsøjletrykket en af de vigtigste og mest afgørende faktorer inden køb. Dame skijakker skal som minimum være vandtætte, for vandsøjlen beskriver det vandtryk, som jakken kan modstå, og det er indlysende, at høje værdier er en klar fordel her. En moderne skijakke til kvinder af høj kvalitet burde faktisk have en værdi på 10.000 mm eller mere.

Men der findes også skijakker til damer med en værdi på 15.000 mm eller 20.000 mm, som er væsentlig bedre. Disse er selvfølgelig bedre og bør være en vigtig faktor, når du skal vælge en ny jakke. Generelt giver det mening kun at vælge vandtætte og vindtætte modeller.

Materiale

Hvis du leder efter en dyrere, premium skijakke til kvinder, er materialet et andet vigtigt aspekt. Her kan du med fordel være opmærksom på modellerne i polyester, da skijakker til kvinder i 100% polyester bringer mange fordele med sig. Disse skijakker til dame kan let gå i vaskemaskine og tørretumbler, som i sidste ende sparer dig for meget tid og vedligeholdelse.

Heldigvis tilbyder mange af de store mærker og producenter skijakker til damer i disse materialer, hvorfor du ikke kan gå helt galt, når du skal vælge den bedste dame skijakke.

Ventilation

Er du på ski en varm vinterdag, er ventilation i skijakken vigtig! For er det varmt, vil du før eller siden komme til at svede og det er her, hvor at ventilationslynlåsene kommer ind i spil. De vil normalt være placeret på jakkens ærmer og bruges til at lukke luft ind i jakken og på denne måde, er åndbarheden i din skijakke til dame væsentlig bedre. 

De fleste moderne skijakker til damer er udviklet og designet med åndbare lynlåse i en række forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag. Vær gerne opmærksom på denne ekstra funktion, når du skal finde den bedste skijakke til dame.

Hvilke mærker og producenter af skijakker til dame findes der?

Peak Performance
Salomon
Helly Hansen
The North Face
RevolutionRace
SOS
Tenson
Haglöfs
Arcteryx
2117 of Sweden
Columbia
Nanok
Spyder
Lindeberg
Superdry
Kjus
Kari Traa
Swix
Burton
CMP

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skijakker til dame

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!