Friluftsfreak logo

Skisokker Dame

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Når du står på ski, er der udover jakken, bukserne og det lange skiundertøj endnu noget, som du absolut ikke bør undvære. Det er solide skisokker. Bliv klogere på skisokker, og læs med i denne bedst i test.

Skisokker Dame Test: Top 4 Bedste Skisokker Til Kvinder

Annonce

1. Accezzi Merino 20 (3 par)

Bedste skisokker til dame
Pris: 253 DKK

Dette er en pakke med 3 par Accezzi Merino skistrømper i 20%, 50% og 80% merinould. De er fremstillet med zoneopdelt polstring, der giver beskyttelse til fodsål, hæl og skinneben. Derudover kommer Accezzi Merino også med trykabsorberende lag på de kritiske områder samt flatlock syninger.

1 par i 20%, 50% og 80% merinould
Venstre/højre syet
Høj komfort & god pasform
Fås kun i denne farve
lenz-skiing-2-0-skistroemper
Annonce

2. Lenz Skiing 2.0

Bedste billige skisokker dame skisokker
Pris: 99 DKK

Med Skiing 2.0 skisokker fra Lenz får du en avanceret skisok med masser af varme, høj komfort og lækker pasform. Lenz Skiing 2.0 skisokker er både slidstærke, holdbare, åndbare og bløde at have på - win win! De har en anatomisk pasform, holder dine fødder varme og tørre - og så giver de masser af bevægelsesfrihed.

Fremstillet med 41% polyester
Højre/venstre vævet
God bevægelsesfrihed, høj komfort & varme
Design tiltaler ikke alle
accezzi-merino-80-skistroemper-2-par-sort
Annonce

3. Accezzi Merino 80 (2 par)

Bedste premium dame skisokker
Pris: 339 DKK

Med Accezzi Merino 80 får du 2 par skistrømper i sort af 80% merinould. Merino-serien fra Accezzi er lavet med flatlock syninger, trykabsorberende lag på kritiske områder og er venstre/højre syet. Derudover får du zoneopdelt polstring og ekstra beskyttelse til fodsål, hæl og skinneben.

Skisokker i 80% merinould
Zoneopdelt polstring
Flatlock syninger & venstre/højre vævet
Høj pris
falke-sk2-uld-skistroemper-sort
Annonce

4.Falke SK2

Bedste skisokker til dame i uld
Pris: 220 DKK

Med Falke SK2 skisokker til dame får du en deljig blød og varm skistrømpe med høj komfort. De er lavet i en god merino uldblanding, er venstre/højre vævet, og så er de ovenikøbet svedtransporterende. Falke SK2 skisokker til dame i merinould er fremstillet med ekstra polstring på læg og ankel.

Falke Ergonomic Sport System teknologi
Svedtransporterende egenskaber
Merinould
Prisen

Indholdsfortegnelse

Gode skisokker gør ikke kun forskellen mellem kolde eller varme fødder, men giver også mulighed for mere komfort i dine snowboard- eller skistøvler.

Udvalget af skisokker til damer er samtidig kæmpestort. Der er billige sokker, kombinerede sportsstrømper til flere sportsgrene, strømper i merinould, kompressionssokker og meget mere. Pris og ydeevne varierer også afhængigt af anvendelsesområdet.

I vores store bedst i test af skisokker til damer kan du blive meget klogere på skisokker til kvinder. Vi kommer med interessante informationer om skisokker, funktioner, materialer, egenskaber og alt, du bør være opmærksom på, inden du foretager det endelige valg.

Tjekliste til køb af dame skisokker

Inden du går i krig med at købe gode skisokker til kvinder, har vi lavet en lille tjekliste, som du kan kigge igennem, inden du træffer en beslutning. På den måde er du sikker på, at du har været alle de vigtigste faktorer igennem.

Pasform: Der er skisokker, der er kortere og de, der rækker til knæene. Dette er dels et spørgsmål om individuel præference, men omhandler også længden af dine skistøvler.

Bærer du flade sko eller snowboardstøvler, vil du gerne bruge andre sokker end en skiløber med meget høje støvleskafter. Der er naturligvis også smallere og bredere fødder. Her er der også forskellige modeller af skisokker til kvinder, der tager højde for størrelsen.

Materiale: Ikke alle skisokker til damer er lavet af samme materiale. Der er materialer, der holder dig varmere og “ånder” bedre. Det betyder, at de transporterer sveden mere effektivt væk. I de fleste tilfælde er disse dog væsentligt dyrere. Hvis du kun står på ski meget sjældent, kan du også vælge et billigere par skisokker i let bomuld.

Pris: Priserne varierer afhængigt af mærke og anvendt materiale. Variationer i design kan også spille en rolle (åndbart stof, polstrede trykpunkter, osv.). Overdimensionerede skisokker eller andre specielle dimensioner koster også ekstra.

Ekstra: Der findes skisokker til kvinder, der har ekstra polstring. Dette er gavnligt for følsomme fødder, f.eks. på hæle, tæer og trykpunkter på skistøvler.

Design: Designet på skisokker til dame er forskelligt fra mærke til mærke. De fleste producenter holder et “sporty” udtryk. Men der findes også meget moderigtige skisokker, der er farverige, og kommer med forskellige mønstre og tilbehør.

skisokker-dame-bedst-i-test

Hvorfor bør jeg bruge skisokker udviklet til damer?

Er du kvinde, bør du uden tvivl vælge et par skisokker, som er designet og skabt til damer. Dermed er du sikker på, at de passer til din fod. 

Det betyder, at de har en bedre pasform, da der er taget hensyn til den typiske form og størrelse på en kvindes fod. Det giver dig i sidste ende mere komfort på pisten, men også færre irritationer, gnidninger og problemer. Derudover vil du også opnå en bedre og mere præcis støtte i strømpen, da skisokkerne er udviklet og produceret til kvindens fod.

På samme måde skal mænd naturligvis vælge skisokker til herre og dit barn skal have et par skisokker til børn.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skisokker til dame

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak logo
    © 2022 Friluftfreak