Skisokker Herre

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Når du står på ski, er der et stykke tilbehør, som mange begyndere ikke tænker spor over: Solide skisokker til herre er et must. Læs med i denne bedst i test, og bliv meget klogere på skistrømper til herre.

Skisokker Herre Test: Top 5 Bedste Skistrømper Til Herre

Annonce

1. Accezzi Merino 20 (3 par)

Bedste skisokker til herre
Pris: 253 DKK

Her får du en 3-pak med Accezzi Merino skistrømper med ét par i 20%, 50% og 80% merinould. De er designet med zoneopdlt polstring, der sikrer dig beskyttelse til både hæl, skinneben og fodsål. Accezzi Merino skisokker byder også på trykabsorberende lag på kritiske områder samt flatlock syninger.

1 par i 20%, 50% og 80% merinould
Venstre/højre syet for ekstra komfort
Varme & dejlig pasform
Fås kun i denne farve
cairn-spirit-skistroemper-sort-roed
Annonce

2. Cairn Spirit

Bedste billige skisokker til herre
Pris: 99 DKK

Cairn Spirit er et par gode og solide skisokker til herre, der båder på god åndbarhed, men samtidig er de også svedtransporterende. Med Spirit modellen fra Cairn får du god temperatur i skistøvlerne, så du kan koncentrere dig om skiløbet. De er fremstillet i 95% polyester, 5% elastan og fås i flere farver.

Fremstillet i 95% polyester & 5% elastan
Åndbare & svedtransporterende
Findes i flere farver
Design tiltaler ikke alle
k2-mountain-performance-skisokker-sort-groen
Annonce

3. K2 Mountain Performance

Bedste premium herre skisokker
Pris: 149 DKK

K2 er blandt de mest anerkendte mærker, når det gælder skiudstyr. Med K2 Mountain Performance skisokkerne får du et par solide skistrømper til herre med masser varme og god pasform. Skisokkerne er lavet i 45% polyamid, 32% polyester, 20% uld og 3% elastan.

Fremstillet med 20% uld
Varme, solide & god pasfor
Fås i flere farver
Høj pris
falke-sk2-uld-skistroemper-sort
Annonce

4. Falke SK4

Bedste skistrømper til herre i uld
Pris: 197 DKK

Med disse Falke SK2 skisokker til herre får du høj komfort, blødhed og en super varm skistrømpe. De er fremstillet i en merino uldblanding, er venstre/højre vævet for ekstra komfort, og så er de svedtransporterende. Falke SK2 skistrømper til herre er lavet med polstring på læg og ankel.

Falke Ergonomic Sport System teknologi
Svedtransporterende
Falke SK2 i merinould
Prisen
seger-80-merinould-skisokker
Annonce

5. Seger 80% Merinould

Bedste Seger skisokker til herre
Pris: 149 DKK

Med disse 80% merinould skisokker til herre fra Seger får du høj komfort, varme og en avanceret strømpe, der kan det hele. Seger 80% merinould skisokker til herre er slidstærke, åndbare, bløde og designet med forstærket hæl og tå for god komfort dagen lang på pisterne.

Åndbare, varme & slidstærke
Lavet i 80% merinould
Forstærket hæl & tå
Fås kun i én farve

Indholdsfortegnelse

Skisokker til herre afgør ikke kun, om dine fødder holder sig kolde eller varme, men er faktisk også de eneste strømper, der gør det mere behageligt at have dine ski- eller snowboardstøvler på. For det er lige præcis det, som gode skisokker til mænd er designet til.

Der findes både billige skisokker til herrer i bomuld, men også kompressionsstrømper, sporty skisokker eller de lange modeller, som går op til knæet. Prisen på disse varierer alt efter model, funktion og mærke - og ikke alle produkter er lige velegnede til alle. Vi anbefaler hos Friluftsfreak derfor, at du er opmærksom på de mest relevante faktorer, når du skal købe gode skisokker til mænd.

Hvad skal du som mand vide, inden du begiver ud og køber et par skisokker designet til dig? Det kan du læse mere om i denne bedst i test af skistrømper til herre, hvor vi gør dig opmærksom på de bedste modeller, hvilke faktorer du skal lægge mærke til og i sidste ende, kan vi forhåbentlig spare dig for en masse tid.

Tjekliste til køb af herre skisokker

Pasform: Du finder både kortere sokker, men også de der rækker op til knæene. Hvad der passer til det individuelle menneske er ikke kun et spørgsmål om behov og præferencer, men også et spørgsmål om længden på dine snowboard- eller skistøvler.

Mænd der snowboarder har ofte en tendens til at vælge andre modeller end en skiløber med et meget højt skaft. Der er også forskel på smalle og brede fødder, hvorfor du også her finder forskellige modeller, der tager højde for disse særlige egenskaber.

Pris: Priserne på skisokker til herrer varierer afhængigt af producent og materiale. Køber du skisokker med ekstra tekniske materialer og funktioner (åndbarhed, polstret, osv.), spiller det også en væsentlig rolle. Prisen kan i visse tilfælde også stige med størrelsen på sokkerne.

Materiale: Akkurat som ved sportsstrømper, er alle modeller ikke lavet i det samme materiale. Nogle herre skisokker giver bedre varme, andre er mere åndbare og nogle tredje har en bedre pasform. Jo flere funktioner du ønsker, desto dyrere bliver sokkerne (lidt som ved det meste andet). Står du ikke særlig ofte på ski, kan du godt være et par billigere skisokker på tilbud.

Design: Designet er forskelligt fra mærke til mærke. Mange producenter forsøger at holde udtrykket på den sporty side, mens andre blot laver helt traditionelle skisokker til mænd, hvor der ikke er noget spændende og nyt design. Du vil dog også kunne finde “stilfulde” skistrømper, der er farverige og designet med print og mønstre.

Ekstra: Der findes skistrømper til herrer, som er særligt polstrede eller har en kompressionseffekt. Førstnævnte er gavnlige for følsomme fødder (f.eks. på hæle, tæer og trykpunkter på skistøvler), mens sidstnævnte er for tunge eller trætte ben. Kompressionsstrømper kan dog forbedre din præstation på pisterne.

skisokker-herre-bedst-i-test

Hvorfor bør jeg vælge skisokker designet til herre?

Der er mange gode grunde til, at du som mand skal vælge skisokker, der er decideret designet og udviklet til din krop. På samme måde som at kvinder skal vælge skisokker til dem eller at dine børn også skal have et par skisokker til børn.

Først og fremmest ved du, at du får et par skistrømper til herrer, som er designet og udviklet efter den mandlige krop. Det giver dig en bedre pasform, da der ved designet tages udgangspunkt i størrelse og form på den mandlige fod. Det betyder, at du får mere komfort i dine ski- eller snowboardstøvler, og derfor kan få et bedre skiløb på pisterne.

En god pasform og bedre komfort er også med til at reducere irritation, gnidninger og eventuelle andre problemer, du kan opleve ved skisokker. I sidste ende får du altså en langt bedre skisok til herre, end havde du valgt en model i unisex - eller ja, hvis du rammer helt ved siden af, et par skisokker til dame.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skisokker til herrer

Når du leder efter de bedste skisokker til herrer, vil du møde et kæmpe udvalg af både billige skisokker til mænd, dyre modeller i uld, men også i hver deres design og forskellige funktioner. Vi har herunder samlet de mest stillede spørgsmål og svar, når det gælder køb af både dyre og billige skisokker til herre på tilbud.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak