Skistrømper Børn

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Når du står på ski, bør du aldrig undvære det mest essentielle tilbehør som et par gode, velsiddende skisokker - og det gælder også skistrømper til børn. Se vores bedst i test af skisokker til børn, og bliv meget klogere på valget.

Skistrømper Børn Test: Top 5 Bedste Skisokker Til Børn

k2-all-mountain-skistroemper-boern-2-pack-graa-gul-roed
Annonce

1. K2 All Mountain (2 par)

Bedste skistrømper til børn
Pris: 149 DKK

K2 All Mountain skistrømper til børn et en pakke med 2 stk, hvor materialeblandingen består af 63% acrylic, 32% polyamide, 5% merinould og 2% elastan. All Mountain skistrømperne til børn fra K2 har en god fleksibilitet, er slidstærke og har en fantastisk pasform - og så får du meget for pengene.

God værdi for pengene
Cool design & god pasform
Slidstærke
Lavt indhold af merinould
seger-kids-racer-skistroemper-boern
Annonce

2. Seger Racer

Bedste billige skisokker børn
Pris: 99 DKK

Med et par Seger Racer skistrømper til børn får dit barn flotte farver, varme og en funktionel skistrømpe, der holder fødderne tørre på pisten. Seger Racer skisokker er lavet i merinould og tekniske fibre, der giver en god pasform, støtte og åndbarhed. Derudover har strømpen også ventilationzzoner, der giver svedtransporterende og temperaturregulerende funktioner.

Merinould & tekniske fibre
Fugttransporterende
Flere farver tilgængelige
Ikke højre/venstre syet
falke-sk2-skistroemper-boern-sort
Annonce

3. Falke SK2

Bedste premium skistrømper til børn
Pris: 129 DKK

Med Falke SK2 skistrømper til børn får dit barn et par skisokker med høj komfort, blødhed og masser af varme. Skistrømperne er svedtransporterende, så dit barn hverken får kolde eller våde fødder. Derudover er de lavet med højre/venstre, der giver en ekstra god pasform. Falke SK2 skisokkerne til børn er lavet med 20% merinould.

Svedtransporterende & ekstra polstring
Fremstillet i merino uldblanding
Fås i mange farver
Prisen
Annonce

4. Cairn Spirit (2-pak)

Bedste Cairn skistrømper til børn
Pris: 149 DKK

Spirit skistrømperne til børn fra Cairn er særdeles bløde og varme, men har også svedtransporterende og strækbare funktioner. Med Cairn Spirit skistrømper til børn får du åndbarhed, komfortabel temperatur i skistøvlerne og sjove designs. Disse børneskisokker er lavet i 95% polyester og 5% elastan.

Fremstillet i 95% polyester & 5% elastan
Svedtransporterende & åndbare
Indeholder to par
Design tiltaler ikke alle
accezzi-merino-20-skistroemper-2-par-junior
Annonce

5. Accezzi Merino 20 Junior (2-pak)

Bedste Accezzi skistrømper til børn
Pris: 189 DKK

Accezzi Merino 20 er et par højkvalitets skistrømper, der er lavet i merinould. Accezzi Merino 20 skistrømper til junior er lavet med zoneopdelt polstring, der giver ekstra beskyttelse til hæl, fodsål og skinneben. Derudover er de højre/venstre syet, har flatlock syninger og trykabsorberende lag på kritiske områder.

Venstre/højre syet
Flatlock syninger
Fremstillet i merinould
Prisen

Indholdsfortegnelse

Her bør du ikke spare, hvis du vil have de små til at nyde dagen på pisterne. De bestemmer ikke kun, hvor varmt dine børn har det, men forhindrer også trykpunkter og vabler på børns følsomme hud. Udvalget af skistrømper til børn er stort, og derfor har vi lavet denne bedst i test af skisokker til børn, så du nemt og enkelt kan træffe et let valg, der sikrer dit barn gode skisokker. 

Der er skisokker til børn i merinould, uld, men også søde print, strømper til knæene og særlige, sporty modeller. Prisen på sokkerne varierer alt efter kvalitet, producent, materiale og design. Og husk på, at ikke alle skistrømper til børn er egnede til alle børn.

For at du på let vis kan træffe en beslutning, når der skal findes de bedste skistrømper til børn, kan du med fordel læse vores guide og bedst i test af skisokker til børn. Vi præsenterer dig også for de bedste modeller på markedet, så I alle i familien kan hygge jer med skiferie og skiløb.

Tjekliste til køb af skistrømper til børn

Følg vores tjekliste, når du skal finde de bedste skistrømper til dit barn. Dermed er du sikker på, at du har været alle de væsentligste faktorer igennem, inden du træffer den endelig beslutning.

Størrelse: Der findes både korte strømper, lange strømper til knæene, men også modeller til smallere eller bredere pasformer. I skal individuelt afgøre, dig og dit barn, hvilken model der passer til ham eller hende. I kan med fordel også tage hen i en butik, hvor I kan få målt fødderne grundigt efter, så I får et par skisokker til børn med hjem, der med garanti passer.

Pris: Prisen på børneskistrømper er meget varierende, og afhænger blandt andet af materialet. Skisokker i merinould og silke til børn er særligt dyre, mens bomuld kan fås billigere. Vælger du et anerkendt mærke, er de oftest også dyrere, hvilket skyldes, at de tager flere penge i bytte for deres mange års erfaring og knowhow inden for branchen - men det sikrer dig samtidig også, at du får et par gode skisokker, der bare fungerer.

Materiale: Som vi allerede har fortalt, er materialet forskelligt alt efter strømpen. Der er dem, der til sammenligning holder dig bedre varm eller regulerer fugten effektivt. Det handler både om sved og evnen til at tørre hurtigt.

Jo bedre materialet yder i begge aspekter, desto dyrere er de normalt også. Er I en familie, der sjældent tager på skiferie, kan I godt vælge billigere skisokker til børn, men også deres tilhørende skitøj, børneskibriller og skihjelme til børn. Men det betyder samtidig ikke, at I skal bruge almindelige vandrestrømper, for det er heller ikke en just, god ide.

Ekstra: Der er modeller, der har særligt blød polstring eller et usædvanligt design. Polstring er en fordel, hvis dit barn er tilbøjelig til at få vabler og trykpunkter, som gerne vil undgås. Næsten alle børn, så vidt vi ved, kan lide et farverigt design, men i sidste ende kan det ikke ses i skistøvlerne.

Design: Producenter stræber ofte efter et udseende, der ligner resten af deres design og udtryk. Det er sådan, at de skiller sig ud fra mængden af andre mærker og samtidig bliver genkendt som brand. Udseendet ved skisokker til voksne og børn er ofte ret sporty og enkelt. Du finder bl.a. farver som blå, rød, gul og sort på børneområdet fra mærker som K2, på Falke skistrømper, Kari Traa, Seger og Smartwool.

bedste-skistroemper-boern

Hvorfor skal mit barn have skistrømper udviklet til børn?

Ved at vælge et par skisokker, der er decideret designet og udviklet til at passe til børn, vil dit barn opleve mange fordele sammenlignet med at bruge skisokker til herrer eller skisokker til damer. Med et par til børn får dit barn en helt anden komfort, sikkerhed og pasform.

Børns fødder er mindre end voksnes, men har samtidig også en anden form. Skistrømper til børn tager hensyn til de størrelsesmæssige forskelle, og sikrer dit barn en bedre pasform, der undgår irritation, gnidninger og eventuelle vabler.

Fødderne hos børn vokser med hastige skridt, hvorfor det er vigtigt, at de får ordentlig støtte, der ikke giver ubehag og overbelastning. Se derfor nøje efter ved størrelserne, så dit barn får et par, der passer perfekt til ham eller hende.

Vi anbefaler også, at du vælger et par skibukser til børn, skijakke til børn og generelt skitøj, der er decideret designet, udviklet og fremstillet til børn. På denne måde sikrer du den bedste pasform muligt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skistrømper til børn

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  oakley-flight-deck-prizm-matte-black
  Annonce

  3. Oakley Flight Deck PRIZM™

  Bedste premium skibriller
  Pris: 1.960 DKK

  Med Flight Deck PRIZM™ fra Oakley får du et par skibriller i ekstrem høj kvalitet. Oakley Flight Deck PRIZM™ skibriller har god lystransmission, der konstant giver dig et godt udsyn i sneen, anti-dug effekt og ventilation.

  Stort linseareal & godt udsyn
  Dobbeltlinse med ventilation & anti-dug
  Passer over hverdagsbriller
  Høj pris
  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!