Skistrømper med varme

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Skistrømper med varme indeholder opvarmede elementer, der sikrer dig varme til fødder og tæer, når du er på skiferie. De drives ved hjælp af batterier, enten et genopladeligt batteri eller magnetisk teknologi. Læs med her, og bliv klogere på skisokker med varme.

Skistrømper Med Varme Test: Top 3 Bedste Skisokker Med Varme

bootdoc-heat-socks-set-classic-comfort-xlp-1p
Annonce

1. BootDoc Heat Socks Set

Bedste skistrømper med varme
Pris: 1.799 DKK

BootDoc Heat Socks Classic Comfort + XLP 1P er sættet, der holder dine fødder og tæer varme, når du er på skiferie. Sættet består af BootDoc Power Fit sokker med integrerede varmeelementer samt batteripakke med lader. Her får du 4 varmeniveauer, så du løbende kan justere efter temperatur. De sidder tæt til foden, er behagelige og giver god varmefordeling.

4 varmeniveauer
Behagelige & god pasform
Lang batteritid
Fås kun i én farve
lenz-heat-sock-4-1-toe-cap
Annonce

2. Lenz Heat Sock 4.1 Toe Cap

Bedste billige skistrømper med varme
Pris: 699 DKK

Med Lenz Heat Sock 4.1 Toe Cap får du et par højkvalitets skistrømper med integrerede, diskrete varmelementer, der sikrer dig varme fødder på skiferien. Disse Lenz skisokker med varme er svedtransporterende, forstærket på udsatte områder og er lavet i en blanding af merinould, polyester, nylon og elastan.

Integreret & diskret varmeelement
Indeholder merinould
Forstærket & svedtransporterende
Batteri medfølger ikke
lenz-heat-6-1-toe-cap-kompression-merino-varmesokker-batteri
Annonce

3. Lenz Heat 6.1 Toe Cap + Batteri

Bedste premium skistrømper med varme
Pris: 1.974 DKK

Her får du en samlet pakke bestående af de anerkendte Lenz Heat 6.1 Toe Cap kompression varmesokker plus 2 Lenz Lithium RCB 1200/1800 batterier. Skistrømperne har et højt indhold af merinould, funktionelle fibre og en anatomisk optimeret pasform. 

Samlet pakke: Varmesokker + batteri
3 varmeniveauer
Indhold af merinould
Høj pris

Indholdsfortegnelse

Vi har undersøgt markedet for de bedste skistrømper med varme, og præsenterer i denne bedst vores anbefalinger. Herunder finder du vores tjekliste med de vigtigste funktioner, du skal være opmærksom på, når du køber skisokker med varme.

Tjekliste til køb af skistrømper med varme

Der kan være meget at tænke over, når du skal vælge et par gode skistrømper med varme. Det er et forholdsvis dyrt produkt, og derfor også en større overvejelse. For at du finder det par, som passer bedst til dig og dine behov, kan du herunder se de faktorer, du bør være opmærksom på:

Styring af varmefunktionen: Opvarmede skisokker med varme drives på forskellige måder. Der findes modeller med rum til batterier og andre, der har indbyggede batterier. Denne oplades i sidste ende via en USB-port, og kan bruges igen og igen.

Der findes også modeller, der varmer op uden strøm ved hjælp af magnetteknologi.

Pasform: Der findes forskellige modeller til mænd og kvinder, der er tilpasset det særlige ved fodens form. Mange producenter tilbyder også skistrømper med varme i unisex modeller. Der findes ikke noget her, som er rigtigt og forkert, men en strømpe udviklet til dit køn, vil alt andet end lige passe bedre.

Er du herre, bør du derfor vælge skisokker til herrer, og er du kvinde, bør du vælge skisokker til damer og det samme er selvfølgelig gældende for skistrømper til børn.

Materiale: Skistrømper med varme er lavet af forskellige materialer og det er det, der i sidste ende bestemmer salgsprisen. Vælger du en model i merinould, kommer du til at betale mere for skistrømperne end for skisokker med varme lavet af polyester.

Rengøring: Skistrømper med varme kan generelt ikke rengøres i vaskemaskinen. Størstedelen af disse vaskes udelukkende i hånden.

Er du på udkig efter modeller, der kan gå i vaskemaskinen, bør du kigge efter dyrere modeller fra f.eks. Lenz.

Opvarmningstid: Hvor længe de enkelte skisokker med varme holder deres temperatur, afhænger af det indbyggede batteri, de brugte batterier samt støvlerne, du bruger.

Hvis du har meget tynde sko på over sokkerne, vil der naturligt slippe mere varme ud til ydersiden. Med meget tykke sko skal der mindre energi til for at holde temperaturen.

skistroemper-med-varme-bedst-i-test

Hvad er skistrømper med varme?

Har du tidligere været på skiferie, ved du, at det kan være en fantastisk oplevelse, men koldt vejr kan gøre det udfordrende at nyde den fuldt ud. Du kan derfor vælge at benytte dig af skistrømper med varme, der sørger for at holde dine fødder og tæer varme.

Med et par innovative skisokker med varme får du et par solide strømper med innovativ teknologi, der giver varme i form af indbyggede batterier i strømperne. Det gør, at du kan holde varmen i fødderne og koncentrere dig om dit skiløb og snowboarding.

Hvorfor skal jeg vælge skistrømper med varme?

Gode skistrømper med varme sikrer dig, at du fryser hverken fødder eller tæer, når du står på ski og snowboard. Vi har nok alle prøvet at være på skiferie, og pludselig er det blevet en anelse for koldt - enten fordi det er ekstremt koldt i bjerge og alper eller måske, har du bare fået for lidt tøj på.

Skistrømper med varme er det ideelle valg til dig, der har kurs mod kolde temperaturer. Med indbyggede varmeelementer er du sikret varme, som kan gøre din skiferie behagelig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om skisokker med varme

Herunder har vi samlet de mest stillede spørgsmål og svar ved køb af skistrømper med varme. Vi ved på egen hånd, hvor svært det kan være at finde frem til de bedste produkter, når man er i søgen efter dem.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!