Test af TwelveSixteen Cykel Vindjakke Unik Micro

Denne artikel indeholder annoncer

En god cykel vindjakke skal gerne være vandtæt, vandafvisende og sikre dig beskyttelse på dage, hvor der er blæst og lette byger. Med TwelveSixteen Cykel vindjakken, Unik Micro, får du mange af disse funktioner. Læs med her, og bliv klogere på cykel vindjakken!

twelvesixteen-cykel-vindjakke-unik-micro-no-background
Annonce

TwelveSixteen Cykel Vindjakke Unik Micro

Pris: 899 DKK

Med TwelveSixteen Cykel Vindjakke Unik Micro får du en flot cykeljakke, der er designet og fremstillet til blæsende dage, hvor du mangler beskyttelse mod vinden. Cykel vindjakken fra danske TwelveSixteen er fremstillet i microfiberstof for lethed og tørrer hurtigt, såfremt den skulle blive våd.

Høj krave for beskyttelse mod kulde & vind
Elastikbånd forneden for god pasform
Fås i mange farver til damer & herrer
Ikke 100% vandtæt

Indholdsfortegnelse

Måske har du allerede hørt om det danske mærke, TwelveSixteen - også kendt som 12.16. Mærket udvikler, designer og fremstiller moderigtigt cykeltøj til cykelrytteren, der sætter pris på god komfort, nye funktioner og teknologier, men samtidig også værdsætter flot design. Alt dette får du hos TwelveSixteen, uanset om du vælger deres bedste cykeljakker, et par nye cykelbukser eller cykel skoovertræk.

Vi har prøvet meget forskelligt fra TwelveSixteen, men i dette indlæg kigger vi mere specifikt på deres cykeljakke, nemlig TwelveSixteen CykelVindjakke Unik Microfiber, der fås i et hav af farver!

Test af TwelveSixteen Cykel Vindjakke Unik Micro

Her får du en cykeljakke fra et dansk mærke, der giver dig god beskyttelse mod den stærke vind, som vi ofte oplever i Danmark. Cykel vindjakken fra TwelveSixteen er både vindtæt, vandafvisende og derfor også oplagt til de dage, hvor det blæser igennem!

Cykeljakken er designet i det letvægtige og hurtigtørrende materiale, mikrofiber, der giver dig en alsidig jakke, som kan klare dage, hvor vejret er uforudsigeligt og skifter mellem regn, blæst og solskin - en god all-rounder, hvis du spørger os hos Friluftsfreak.dk.

Specifikationer på TwelveSixteen Cykel Vindjakke Unik Micro

 • Designet for høj krave for beskyttelse mod kulde & vind
 • Lavet med elastikbånd forneden, der gør, at cykeljakken ikke glider op, når du giver den gas
 • 3 gode og praktiske lommer bagpå jakken
 • Materiale i 100% polyester og grammage på 77 g/m2
twelvesixteen-cykel-vindjakke-unik-microfiber-201-moerkebrun-logo

Hvorfor skal jeg købe TwelveSixteen Cykel Vindjakke Unik Micro?

Mangler du en god cykel vindjakke, der giver god beskyttelse mod blæst og dage, hvor vejret er svært at grade? Så kunne denne cykel vindjakke, Unik Micro, fra det danske mærke, TwelveSixteen, godt være det helt rigtige valg!

Derudover fylder cykel vindjakken næsten intet, da den er fremstillet i polyester og mikrofiber, hvorfor du hurtigt kan tage den af, pakke den væk og have den med i baglommen.

Cykel vindjakken kommer i mange forskellige farver, hvorfor der helt sikkert også er en farve, som du synes, at der klæder dig. Derudover er den lavet i unisex design, så den både passer til herrer og damer.

twelvesixteen-cykel-vindjakke-unik-microfiber-201-moerkebrun-05

Her ses cykeljakken i kombination med cykelbukser og cykel skoovertræk fra det danske mærke.

twelvesixteen-cykel-vindjakke-unik-microfiber-201-moerkebrun-bagfra
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!