Test af TwelveSixteen Cykelbukser SKY Pro Bib

Denne artikel indeholder annoncer

TwelveSixteen er et anerkendt dansk mærke, der fremstiller ekstremt gode og veludviklede cykelbukser i flot design! Der er særligt fokus på materialer, funktioner og komfort. Vi har testet TwelveSixteen Cykelbukser SKY Pro Bib i farven sort. Læs med herunder, og bliv meget klogere!

twelvesixteen-cykelbukser-sky-pro-bib-203-recycled-fabrics-no-background
Annonce

TwelveSixteen SKY Pro Bib Cykelbukser

Pris: 1.199 DKK

Med TwelveSixteen SKY Pro Bib får du et par cykelbukser, der er fremstillet i 100% aerodynamisk ECO Performance stof og i genanvendt garn. Derudover kommer de med Elastic Interface cykelpude der gør, at du sidder ekstremt godt og kan hjerne igennem! TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukserne fås både til herrer og damer, og i et stort udvalg af farver.

Aerodynamisk stof - 100% genanvendt stof
Elastic Interface cykelpude for komfort
Fås i mange farver til damer & herrer
Egner sig ikke til vinter - vælg da lang model

Indholdsfortegnelse

TwelveSixteen laver stilrent cykeltøj i fede designs, som jeg personligt vil mene, at der sjældent går af mode. Farverne er spot on og passer ind i de danske forhold og farver, og så er tøjet samtidig meget enkelt, hvilket jeg sætter pris på. TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukserne er ingen undtagelse, og her får du et par enkle cykelbukser i flotte farver, smarte detaljer med logo fra 12.16 og dernæst gode materialer, funktioner og komfort. Er dette de bedste cykelbukser på markedet?

Test af TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukser 

Cykelbukserne er fremstillet i 100% genanvendt og aerodynamisk stof, der sikrer dig god ro i kroppen, når du handler hos det danske mærke, men det betyder ikke, at disse cykelshorts går ned på komfort og fede detaljer! Her får du nemlig en Elastic Interface cykelpude, der er fremstillet i Italien og som er blandt den mest brugte cykelpude fra de allerstørste mærker i verden.

Det vigtigste ved cykelshorts og -bukser er, at du ikke mærker, at du har dem på og det må vi hos Friluftsfreak erkende, at TwelveSixteen er nået i hus med! 

Specifikationer på TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukser i genanvendte materialer

 • ECO Performance stof af genanvendt garn (du kan scanne koden på cykelbukserne)
 • Elastic Interface cykelpude (fremstillet i Italien)
 • Længere seler end på andre modeller, der giver ekstra komfort og støtte
 • Produceret i 100% genanvendt, aerodynamisk stof

Hvorfor skal jeg købe TwelveSixteen SKY Pro Bib cykelbukser?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge disse SKY Pro Bib cykelbukser fra TwelveSixteen! Blandt de faktorer som jeg lægger allermest vægt på er, at de byder på ekstremt meget komfort og en god solid cykelpude, der er behagelig både på korte og lange ture.

Dernæst er det dejligt at vide, at cykelbukserne er fremstillet i genanvendt stof og selvom de er det, stadig ikke går på kompromis med aerodynamiske effekter, pasform og cool design.

Komforten i et par cykelbukser vil altid være det ultmativt vigtigste, og det får du 100% af i disse cykelbukser fra danske TwelveSixteen.

twelvesixteen-cykelbukser-sky-pro-sorte-203-recycled-fabrics-04

I kombination med cykel skoovertræk fra TwelveSixteen, der hedder TwelveSixteen Skoovertræk Roubaix.

twelvesixteen-cykelvest-unik-microfiber-201-moerkebrun-ridley-gravel-cykel

Her ses cykelbukserne i kombination med cykelvest fra mærket, TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!