Test af TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber

Denne artikel indeholder annoncer

TwelveSixteen er et dansk mærke, der fremstiller cykeltøj i ekstrem høj kvalitet og sælges i dag i hele Europa. I dette indlæg kigger vi nærmere på deres cykelvest, nemlig TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber, som er en best-seller hos det danske mærke.

twelvesixteen-cykelvest-unik-microfiber-201-no-background
Annonce

TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber

Pris: 699 DKK

Med TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber får du god åndbarhed, microfiber på fronten og mesh på bagsiden samt cool design! Den er designet med høj krave for ekstra beskyttelse, reflekterende detaljer for synlighed, men også semi-autolock lynlås, så du nemt kan lukke den op med én hånd.

Beskyttelse mod regn & vind
God pasform, letvægtig & høj krave
Fås i flere farver til herre/dame
Hurtigt udsolgt

Indholdsfortegnelse

En god cykelvest bør være en essentiel del af dit cykeltøj, da du med garanti før eller siden, får brug for den. Med denne cykelvest, Unik Microfiber, fra det danske mærke, TwelveSixteen, får du microfiber på fronten, mesh på bagsiden og et cool, scandinavisk design, der holder!

TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber fås i mange forskellige farver og findes både til herrer og damer, så du kan vælge den, der passer bedst til dig, dine behov samt din kropsform.

Test af TwelveSixteen Cykelvest Unik Microfiber

Her får du både åndbare materialer, der udover at være åndbare også byder på tilstrækkeligt med beskyttelse mod vind og regn, så du kan nyde din cykeltur. Grundet de lette materialer er den særligt letvægtig og bliver det for varmt, kan du nemt pakke den sammen og gemme den væk.

Derudover kommer TwelveSixteen Unik Microfibre cykelvesten også med skjult semi-autolock lynlås, gør det nemt for dig at åbne og lukke vesten med én hånd.

Specifikationer på TwelveSixteen Unik Microfibre cykelvest

 • Høj krave for beskyttelse mod vind og kulde
 • Skjult semi-autolock lynlås
 • Microfiber front & mesh bagside
 • Silikone elastisk linning
 • Reflekterende detaljer for synlighed på mørke cykelture
twelvesixteen-cykelvest-unik-microfiber-201-moerkebrun
twelvesixteen-cykelvest-unik-microfiber-201-moerkebrun-01

Hvorfor skal jeg købe TwelveSixteen Unik Microfiber Cykelvest?

Vi har testet Unik Microfiber cykelvesten fra det danske mærke, TwelveSixteen, på gravel og det fungerede bare skide godt! Vesten er ekstremt behagelig at have på, sidder godt til på kroppen og så synes vi hos Friluftsfreak, at den er lavet i et cool design og flot farve.

Vi har cyklet i de køligere måneder i Danmark, og den tilbyder godt med varme og beskyttelse mod det kolde vejr, hvilket du har brug for - især i kolde Danmark. Dermed ikke sagt, at den ikke også går sig fint til sommer, for det er vi overbevist om, især til de tidligere morgener og sene aftener, hvor man ofte har brug for lidt ekstra varme.

TwelveSixteen laver selvfølgelig ikke kun veste til cykling, men du finder også et hav af andet cykeltøj som cykelbukser, cykeljakker og meget andet!

twelvesixteen-cykelvest-unik-microfiber-201-moerkebrun-ridley-gravel-cykel
twelvesixteen-cykelvest-unik-microfiber-201-moerkebrun-bagfra
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!