Test af TwelveSixteen Cykel Skoovertræk Roubaix

Denne artikel indeholder annoncer

Er du en engageret cykelrytter på race, gravel eller MTB? Så har du måske allerede hørt om det danske mærke, TwelveSixteen, der laver flot og funktionelt cykeltøj til både herrer og damer. I dette indlæg kigger vi nærmere på deres Roubaix cykel skoovertræk.

twelvesixteen-skoovertraek-roubaix-183
Annonce

TwelveSixteen Skoovertræk Roubaix

Pris: 379 DKK

Med TwelveSixteen skoovertræk i Roubaix får du slidstærke og isolerende Roubaix materialer, der sikrer dig aerodynamik af sko og pedaler. Derudover er TwelveSixteen Roubaix cykel skoovertrækket velegnet til de køligere årstider som forår og efterår, hvor du har brug for ekstra varme.

Isolerende Roubaix materialer
Forbedret aerodynamik af sko & pedaler
Fås i mange størrelser
Fås kun i én farve

Indholdsfortegnelse

Er du ikke typen, der holder igen på cyklen, når vi nærmer os oktober måned, hvor vi går over i de koldere årstider? Så kan det være en ekstremt god ide med et godt cykel skoovertræk, der sikrer dig varme og beskyttelse mod de kolde temperaturer, regn og vind. Med TwelveSixteen Roubaix 183 cykel skoovertrækket får du både isolerende Roubaix materiale og forbedret aerodynamik - og hvad har du ellers brug for?

Test af TwelveSixteen Roubaix skoovertræk til cykel

Har du prøvet at cykle i de køligere vintermåneder i Danmark, er du godt klar over, hvad det kan gøre ved kroppen. Man begynder at fryse helt ned i tæerne og ovenikøbet også i kroppen og ud i fingrene, hvis ikke man har et par gode cykelhandsker og det rette cykeltøj til vinter, der kan holde en varm.

Fødder og ben er de dele af kroppen, der skal træde igennem og derfor skal du også forsøge at holde disse varme på bedst mulig vis. Med et cykel skoovertræk som TwelveSixteen Roubaix får du isolerende materialer af Roubaix, der giver varme og velegner sig til de køligere årstider som forår og efterår - og det har du brug for! 

Specifikationer på TwelveSixteen Unik Microfibre cykelvest

 • Forbedrer aerodynamikken af cykelsko & pedaler
 • Fremstillet i ROUBAIX materiale for isolerende funktioner
 • Velegner sig til kolde måneder
twelvesixteen-cykelbukser-sky-pro-sorte-203-recycled-fabrics

Hvorfor skal jeg købe TwelveSixteen Roubaix skoovertræk til cykling?

De sikrer dig varme i de kolde måneder og har isolerende funktioner, kan du med fordel vælge disse. De er lette at have på, sikrer god aerodynamik og super nemme at få af og på, når du skal afsted, uanset om det er på gravel cykel, racercykel eller noget tredje.

Vi anbefaler, at du med fordel kombinerer dit cykel skoovertærk med andet varmt cykeltøj, f.eks. en god cykelvest, cykeljakke og et par gode cykelbukser, der kan holde dig varm. 

twelvesixteen-cykelbukser-sky-pro-sorte-203-recycled-fabrics-04
twelvesixteen-cykelbukser-sky-pro-sorte-203-recycled-fabrics-og-skoovertraek
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!