Saunatæppe

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet alle produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Med et infrarød saunatæppe får du mange sundhedsmæssige fordele, som kan give dig et generelt bedre helbred. Der findes mange forskellige saunatæpper, med hver deres funktioner og egenskaber. Læs med herunder, og bliv klogere på saunatæpper.

Saunatæppe Test: Top 5 Bedste Infrarøde Saunatæpper

ihero-luksus-infraroedt-saunataeppe
Annonce

1. Luksus Infrarødt Saunatæppe

Bedste saunatæppe i test
Pris: 1.995 DKK

Med dette danske saunatæppe fra iHero får du et luksus infrarødt tæppe i PU læder, der er effektiv mod smertelindring, oplagt til restitution samt god mod huden. Den har afstressende effekter, lader dine krop hvile og sikrer dig fornyet energi. Her får du en ekstrem god oplevelse, du sent vil glemme!

Effektiv smertelindring
Udviklet med 6 niveauer
Fremstillet i PU læder & vandætte funktioner
Fås kun i én farve
nordichigh-infrarod-saunataeppe-standard
Annonce

2. NordicHigh Infrarød Saunatæppe Standard

Bedste billige saunatæppe
Pris: 2.499 DKK

NordicHigh er et dansk mærke, der laver blandt de bedste saunatæpper på markedet. Med Standard modellen får du temperaturer mellem 25-75°C, 2 zoner og en vægt på 6.7 kg. NordicHigh Standard får du både CE og ROHS certificering samt en 30 dages prøveperiode.

30 dages prøveperiode
Justerbare temperaturer fra 25-75°C
Kommer med kontrolboks & manual
Ikke syet i hånden
degree-infraroed-saunataeppe
Annonce

3. Degree Infrarød Saunatæppe

Bedste premium saunatæppe
Pris: 3.799 DKK

Med et infrarød saunatæppe fra Degree får du blødhed, high-end vegansk læder og en dybdegående opvarmning af kroppen. Degree Infrarød Saunatæppe har flere temperaturindstillinger, som du kan tilpasse efter behov.

Dansk design & 3 års garanti
Syet i hånden for maksimal kvalitet
CE & ROHS certificeret
Høj pris
arctic-recovery-infraroedt-luksus-saunataeppe
Annonce

4. Arctic Recovery Infrarødt Saunatæppe

Bedste infrarøde saunatæppe
Pris: 2.995 DKK

Med dette infrarødt luksus saunatæppe fra Arctic Recovery får du temperaturer fra 25-75°C, 2 zoner, tidsintervaller mellem 30 - 60 minutter, og så er det ovenikøbet CE- og ROHS certificeret. Arctic Recovery Infrarødt Luksus Saunatæppe har en størrelse på 179 * 80,5 cm.

CE & ROHS certificeret
Vælg mellem 2 zoner
Strøm: 400-600W
Fås kun i én størrelse
zenbed-infraroed-saunataeppe-01
Annonce

5. Zenbed Infrarødt Saunatæppe

Bedste saunatæppe til prisen
Pris: 2.499 DKK

Med Zenbed infrarødt saunatæppe får du én varmezone med temperaturindstillinger mellem 25-80°C. Det har en størrelse på 180 x 190 cm, vejer 6.5 kg og både CE og ROHS certificeringer. Zenbed infrarødt saunatæppe er fremstillet i høj kvalitet og materialer, hvorfor de også giver 3 års garanti på produktet.

Dansk mærke
Materialer i høj kvalitet
3 års garanti
Én varmezone

Indholdsfortegnelse

Tjekliste til køb af saunatæppe

Materialer: Kvaliteten af materialerne som det infrarøde saunatæppe er fremstillet i, er essentiel for holdbarhed, oplevelse og komfort. Vær derfor opmærksom på materialerne, og vælg en model som er modstandsdygtighed, holder på varmen og samtidig er let at rengøre.

Størrelse og pasform: Saunatæppet skal kunne dække hele din krop, hvorfor du bør være opmærksom på størrelsen og dimensionerne, som det er lavet i. Dækker det ikke hele din krop, får du ikke den fulde effekt ved brug af infrarød saunatæppe.

Brugervenlighed: Et infrarødt saunatæppe bør være nemt at anvende, og kommer oftest med en brugervenlig fjernbetjening, som kan bruges til at indstille saunatæppet med. 

Temperatur: Vær opmærksom på saunatæppet og temperaturerne. Temperaturen i det infrarøde saunatæppe er ligeledes med til at give dig en oplevelse, som virker på kroppen og bringer fordelene med sig.

Hvad er et saunatæppe?

Et saunatæppe eller infrarød saunatæppe, som det også kaldes, er et tæppe, du ligger dig selv og din krop ned i. Herefter udsender saunatæppet elektromagnetiske bølger, der bl.a. er med til at lindre eventuelle smerter, men også reducerer spændingerne i led og muskler.

Der kommer mange sundhedsmæssige fordele med sig, når du bruger et saunatæppe. Det kan bruges meget alsidigt, men er i lange træk med til at varme dig, sætte gang i blodomløbet og kan hjælpe på kroniske smerter.

Hvorfor bør jeg bruge et infrarødt saunatæppe?

Vi har alle vores gode grunde til, hvorfor vi med fordel kan bruge et saunatæppe. Det kan hjælpe dig, der har en stresset hverdag, og gerne vil lindre stress, blive afslappende og forbedre dit generelle helbred. 

Føler du ikke, at et saunatæppe eller infrarødt saunatæppe tiltaler dig, er der også andre produkter, du kan bruge til at få et bedre helbred og en mindre stresset hverdag. Vi kan for eksempel anbefale de fordele, som et isbad bringer med sig, men mange timer i naturen og dyrkning af friluftslivet, kan også give afstressende oplevelser, der kan hjælpe på en stresset hverdag.

Med et infrarødt tæppe sveder kroppen skidt ud, mens det samtidig hjælper på ømme og spændte muskler og sætter gang i din blodcirkulation.

Hvilke mærker af infrarøde saunatæpper findes der?

Vi ved godt, at det kan virke som en jungle at finde rundt i. Laver du en hurtig søgning på Google, vil du opleve, hvordan der dukker mange forskellige udbydere og mærker af saunatæpper op. Vi har herunder lavet en lille liste over de mærker, som er blandt de største, når det gælder saunatæpper.

NordicHigh

Det danske mærke, NordicHigh, er blandt de største mærker i Danmark, hvis ikke det største, når vi taler infrarøde saunatæpper. Målet for NordicHigh er, at give dig en førsteklasses oplevelse med saunatæpper og samtidig til en pris, der er til at betale.

Vælger du et infrarød saunatæppe fra Nordic High, får du et produkt i høj kvalitet, der er fremstillet af udvalgte materialer, god komfort og med de nyeste funktioner og teknologier.

ArcticRecovery

Det danske mærke, ArcticRecovery, fra Aarhus er kendt for at lave isbade til minimering af stress og restitution efter træning. Siden da har de også bevæget sig over mod infrarøde saunatæpper, hvor de laver kvalitetsbevidste modeller, der sikrer dig en fantastisk oplevelse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om infrarøde saunatæpper

Når du er på udkig efter det bedste saunatæppe, vil du blive mødt af en masse forskellige muligheder, både modeller, men også typer af infrarøde saunatæpper. Hvis du er ny på området, kan det være svært at skelne de gode fra de dårlige samt hvad, du bør være opmærksom på ved køb af saunatæppe. Derfor har vi lavet en samlet oversigt af de mest stillede spørgsmål og svar om infrarøde saunatæpper herunder.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!