3 Personers Telt

Artiklen er lavet i samarbejde med vores eksperter samt deres erfaring, research og anbefalinger. Vi har ikke selv testet produkterne.
Denne artikel indeholder annoncer

Det er ikke kun nyforelskede eller outdoor elskere, som overnatter i telt. Et telt kan bruges til mange aktiviteter, og passer også til en lille familie. I dette tilfælde vil et 3 personers telt egne sig bedst, og giver en god mængde plads.

3 Personers Telt Test: Top 5 Bedste 3 Mands Telte

robens-voyager-versa-3-personers-telt
Annonce

1. Robens Voyager Versa

Bedste 3 personers telt i test
Pris: 2.711 DKK

Stabilt og holdbart tre mands tunneltelt med yderstof af ripstop polyester. Designet med side- og fordør, som giver god adgang i teltet. Robens Voyager Versa har plads til 3 sovende gæster og kommer med myggenet og har en vægt på 3.8 kg.

3 personers tunneltelt på 4,5 kg
Perfekt til overnatning i naturen
Vandsøjletryk på 5000 mm
Høj vægt
grand-canyon-topeka-3-person-telt
Annonce

2. Grand Canyon Topeka

Bedste billige 3 personers telt
Pris: 1.199 DKK

Vindstabilt og billigt 3 personers telt med indbygget myggenet. Kuppelformet, nemt at opsætte og udviklet med udluftningskanaler, så I har godt indeklima. Grand Canyon Topeka teltet har plads til 3-4 personer, har en vægt på 3.6 kg og fås i to flotte farver.

3 mands kuppeltelt på 3,6 kg
Vindstabil konstruktion
Vandsøjletryk på 4.000 mm
Mindre holdbart
telt-sea-to-summit-telos-tr3-groen
Annonce

3. Sea To Summit Telos TR3

Bedste premium 3 personers telt
Pris: 4.939 DKK

Ultralet 3 personers telt fra Sea To Summit på sølle 1.921 gram. Fremstillet i 15D polyester med 20D nylongulve - let, vandtæt og holdbart. Sea To Summit Telos TR3 er designet med apex ventilation for god luft og med teltstænger, der vender opad for bedre plads i teltet.

Ultra letvægtigt 3 mands telt på 1.9 kg
Vandtæt, holdbart og let
Udluftning med apex ventilation
Prisen
nordisk-oppland-3-pu
Annonce

4. Nordisk Oppland 3 PU

Bedste 3 personers tunneltelt
Pris: 2.848 DKK

Gennemført 3 personers tunneltelt fra danske Nordisk. Rummeligt, designet med myggenet og perfekt til ferien. Med Nordisk Oppland 3 PU får du både god ventilation, nem opsætning og rigeligt med plads til 3 personer. Oppland 3 PU fra Nordisk har en vægt på 4.5 kg.

3 mands telt i dansk kvalitetstelt fra Nordisk
Tunneltelt på 4.2 kg
Vandsøjletryk på 8.000 mm
Fås kun i én farve
klymit-cross-canyon-3-personers-telt
Annonce

5. Klymit Cross Canyon

Bedste 3 personers telt til friluftsliv
Pris: 2.399 DKK

Med Klymit Cross Canyon 3 personers telt får du masser af plads til opbevaring af udstyr og gear, nemt at opsætte og kommer inklusiv kompressionspose. Kvalitetsbevidst 3 personers telt fra det amerikanske mærke. Klymit Cross Canyon har dobbeltventilationsåbninger for god ventilation samt en vægt på 3.2 kg.

Vægt: 3.2 kg
Vandsøjletryk: 3.000 mm
Lommer til opbevaring af genstande
Design tiltaler ikke alle

Indholdsfortegnelse

Når campingfans skal vælge det bedste 3 personers telt, findes der mange forskellige former, modeller og funktioner. Takket være dette kan du altid tilpasse dig efter den ønskede type ophold: tunneltelte kan du f.eks. bruges til én enkel nat, hvorimod et 3 personers telt med ståhøjde kan bruges til flere dage. Men hvilke telte til 3 personer er gode? Udover den specifikke form på teltet er der mange andre købskriterier, som vi forklarer om i vores Friluftsfreak best i test guide af køb til 3 personers telte. Læs med herunder, og find din favorit.

Hvad er et 3 personers telt?

Et 3 mands telt indebærer, at det kan have op til 3 personer inde i sig. Det betyder, at hvis du er afsted med din kæreste og ven, lille familie eller blot venner, skal det kunne rumme tre sovende mennesker. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med pladsen, når du skal vælge telt. Hvis der ikke er plads nok i teltet, kan det være ubehageligt for de, som skal overnatte i det. Hvis I er tre personer, som skal på eventyr, er det derfor en god ide at vælge et telt til 3 personer eller større, da I dermed er sikker på at have nok plads.

Når du leder efter det bedste 3 personers telt til dig, kan der være stor forskel på modellerne, deres former, funktioner og selvfølgelig design. Det er derfor også relevant, at du er opmærksom på, hvad du skal bruge teltet til. I denne bedst i test finder du et udvalg af de bedste 3 personers telte på markedet, som kan bruges til alt fra hverdagsbrug til de længere vandreferier, cykelferier eller festivaller.

Hvorfor skal jeg købe et 3 personers telt?

Skal du på store eller mindre eventyrer i naturen, lave hygge i haven med børnene eller noget helt tredje? Uanset hvad du skal, kan et 3 personers telt være relevant for dig/jer, som skal på et eventyr, er mellem 2-3 personer og skal have plads til tre sovende i teltet.

Leder du efter et godt 3 personers telt med masser af plads til oppakning eller et helt enkelt, hvor selve vægten på teltet er essentielt? I begge tilfælde kan et 3 personers telt løse dine problemer og give dig en god oplevelse. Et telt til 3 personer er nemlig det perfekte valg til alt fra hårde og lange vandreture, de hyggelige aftener i haven, din første overnatning i naturen eller den fede festival, hvor der skal drikkes øl.

Hos Friluftsfreak finder vi teltet blandt det vigtigste outdoor udstyr, når du skal på eventyr. Har du et godt telt hvor du kan sove godt og trygt, bliver din næste dag højst sandsynlig også god – sådan hænger det jo ofte sammen. Et godt 3 personers telt er derfor noget af det mest essentielle, du kan proppe i din vandrerygsæk, når du skal ud i naturen og nyde den friske luft.

Hvilket er det bedste 3 personers telt?

Der er ikke kun ét, som er det bedste 3-personers telt, men flere. Alle vil finde den størrelse og form, der opfylder deres behov. Ultralette telte er f.eks. velegnede til ethvert udendørs eventyr for at blive beskyttet mod et spontant regnskyl, og det oplever vi jo tit her i Danmark. Derudover findes der også 3 personers telte med ståhøjde, som egner sig bedre et til en længerevarende tur, hvor det er dejligt med mere plads og frihed i 3 personers teltet.

Det kan derfor være svært at give et facit på, hvilket 3 personers telt er det bedste, for det afhænger af dine behov og krav til hvad teltet skal kunne. Følg dit hoved og mavefornemmelser når du skal vælge et godt 3 mands telt til dit næste eventyr – og husk det essentielle udstyr til at sove som liggeunderlag og sovepose.

Hvilke mærker og producenter tilbyde gode telte til 3 personer?

Der tilbydes højkvalitets 3 personers telte fra følgende mærker og producenter:

Robens

Virksomheden blev etableret i Wentorf, Tyskland af Klaus Robens og hans kone i 1973. I 1988 fik Robens for alvor succes, hvilket også gav dem mulighed for at lave større produktioner og udvikle endnu flere produkter. Derfor vil du heller ikke kun se gode telte fra Robens, men også gasbrændere, selvoppustelige liggerunderlag og mange flere produkter til udendørs brug.

Robens blev opkøbt i år 2000 af Oase Outdoors, og er siden da gået gennem en relancering i 2012. Hos Robens finder du telte i alle størrelser, lige fra 1 personers telte, men naturligvis også større som 5 personers telte.

Nordisk

Det oprindelige navn var Nordisk Fjer og virksomheden blev etableret i 1901. Siden da er der sket mange ændringer, og Nordisk har bl.a. etableret sig i Tyskland, Sverige, Danmark og UK under brandnavnet Caravan. I 1991 blev navnet ændret tilbage til Nordisk for at holde de oprindelige værdier på plads – og med et fokus på godt outdoor udstyr, har Nordisk aldrig stået stærkere.

Nordisk forhandler mange af de vigtige outdoor produkter, såsom soveposer, dynejakker, kogegrej og meget andet. De har desuden også glamping telte, så du kan komme på glamping på Sjælland, Fyn og Jylland. Hos Nordisk kan du også finde store familitelte samt 6 personers telte og telte til 8 personer.

The North Face

Du har uden tvivl hørt om The North Face før, som er blandt de største brands indenfor outdoor produkter. Hos North Face kan du stort set finde alt, uanset om det er vandresko til damer, vandrerygsæk eller vandtæt rygsæk. Og ja – de har skisme også telte i forskellige slags størrelser, så du altid er dækket ind på dit outdoor eventyr.

Grand Canyon

Dette brand har de seneste +25 år haft et stort fokus på eventyrcamping, den moderne familie og glamping livsstilen. Grand Canyon udvikler og designer glimrende telte til outdoor brug, men også glamping telte til dig, som vil have lidt ekstra luksus. Du finder også liggeunderlag, soveposer og andet udstyr fra mærket.

Sea To Summit

Hvis du er familiær med mærker indenfor outdoor segmentet, har du garanteret hørt om Sea To Summit. Mærket har været gode til at gøre opmærksomme på sig selv, og har blandt andet styr på design, udvikling og funktionalitet af drybagsmikrofiber håndklæde, vandtætte rygsække og meget andet. Er du I tvivl om, hvor du skal finde et godt 3 personers telt, er Sea To Summit et sikkert valg. Mærket laver desuden også 1 personers telte i utrolig høj kvalitet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om 3 personers telte

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak