Om Friluftsfreak

Friluftsfreak er en samlet gruppe, der fungerer som friluftseksperter og journalister hos magasinet. Vi består udelukkende af fagpersoner, der har en relevant baggrund inden for det givne fag, arbejder i branchen eller på anden måde har ekspertviden på området.

Friluftsfreak er dit uafhængige, digitale magasin, som giver gennemsigtighed i outdoor og friluftssektoren. Vores læseres interesser er i fokus, og vi gør vores bedste for at hjælpe dig, uanset om du skal på vandreferie i Portugal eller købe relevant outdoor udstyr.

Hvem er vi?
Vi er vandrere, campister, surfere, friheds- og naturelskere. Vi tror på den friske luft, naturens skønhed og forførelsen af bølger - uanset om det er i Danmark eller udland. Et hav af eventyrer og historier venter på at blive oplevet og fortalt. Tag på dit næste eventyr, og tilføj en oplevelse til samlingen.

Vi vil gerne dele vores kærlighed til naturen og udendørs eventyrer med dig.
Christian Thomsen
Christian har en funktion som surfekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene.
Niklas Stonor
Niklas har en funktion som friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Lige siden han kan huske, har han nydt at være udenfor, og har været på et hav af ekstreme vandreruter i både Danmark og
udland.
Anders Sommersang
Anders Sommersang står bag Sommersang Digital, men er også involveret i projektet om at gøre friluftsudstyr og informationer herom tilgængelige for alle gennem friluftsfreak.dk.
Friluftsfreak
På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
© 2024 Friluftsfreak