Samarbejde med Friluftsfreak

Friluftsfreak er en dansk blog, hvor vandreferier, cykelture og outdoor udstyr er i fokus. Vores formål er, at guide dig til at finde de bedste vandreruter, oplevelser, vandretøj, vandreudstyr og meget mere til brug i naturen – uanset om du er i Danmark eller udland.

Igennem blogindlæg om vores oplevelser, anmeldelser af produkter og store interesse for friluftslivet samt viden på dette område, gør vi vores bedste for, at du kan få en unik oplevelse.

Læsere og besøgende

Bloggen henvender sig til alle med en interesse i friluftsudstyr, rejser og en udendørs livsstil. Vores læsere finder inspiration, guides til deres rejser og gode tips. Derfor har vi også en bred portefølje af læsere, som kan være friluftseksperten, den naturinteresserede, men også familien eller vennerne, som skal på tur og leder efter en god vandreferie.

Friluftsfreak.dk har været online siden januar 2022, og vækster kraftigt i antal besøgende på kvartal basis. 

Månedlige læsere: +12.000

Muligheder for samarbejde:

  • Blogindlæg

  • Rejseguides og artikler

  • Anmeldelse af produkter

  • Promovering af rejsedestinationer

  • Fotoserier

Kontakt

Sidder du inde med en god ide, som du gerne vil realisere, hører vi meget gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Send os en besked:

Friluftsfreak
På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
© 2024 Friluftsfreak
friluftsfreak-logo

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!