Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image 2 Image 3 Image 4 Image 5

Samarbejde med Friluftsfreak

Friluftsfreak er en dansk blog, hvor vandreferier, surf rejser og friluftsudstyr er i fokus. Vores formål er, at guide til at finde de bedste vandreruter, bølger og udstyr til brug i naturen – uanset om du er i Danmark eller udland.

Igennem blogindlæg om vores oplevelser, anmeldelser af produkter og store interesse for friluftslivet samt viden på dette område, gør vi vores bedste for, at du kan få en unik oplevelse.

Læsere og besøgende

Bloggen henvender sig til alle med en interesse i friluftsudstyr, rejser og en udendørs livsstil. Vores læsere finder inspiration, guides til deres rejser og gode tips. Derfor har vi også en bred portefølje af læsere, som kan være friluftseksperten, den garvede surfer, men også familien eller vennerne, som skal på ferie og leder efter en god vandretur.

Friluftsfreak.dk har været online siden januar 2022, og vækster kraftigt i antal besøgende på kvartal basis. 

Månedlige læsere: +12.000

Muligheder for samarbejde:

 • Blogindlæg
 • Rejseguides og artikler
 • Anmeldelse af produkter
 • Promovering af rejsedestinationer
 • Fotoserier

Kontakt

Sidder du inde med en god ide, som du gerne vil realisere, hører vi meget gerne fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Send os en besked:

  Teamet

  Se hvem der bidrager til artiklerne på friluftsfreak.dk
  Friluftsentusiast Christian Thomsen

  Christian Thomsen

  Surferentusiast
  Christian har en funktion som surfekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene.
  Læs mere

  Niklas Stonor

  Friluftsentusiast
  Niklas har en funktion som friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Lige siden han kan huske, har han nydt at være udenfor, og har været på et hav af ekstreme vandreruter i både Danmark og
  udland.
  Læs mere

  Anders Sommersang

  Teknisk geni
  Anders Sommersang står bag Sommersang Digital, men er også involveret i projektet om at gøre friluftsudstyr og informationer herom tilgængelige for alle gennem friluftsfreak.dk.
  Læs mere
  FRILUFTSFREAK
  © 2022 Friluftfreak
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram