Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ford Ranger Raptor: Den ultimative sport- og naturbil

Reklame for Ford Danmark

Danmark er kendt for sin betagende natur, der spænder fra de smukkeste kystlinjer til skove, søer, plantager og fjorde. For de eventyrlystne sjæle, der ønsker at kombinere passionen for friluftslivet med madlavning, cykling i skoven, vandreture og surfing, er Ford Ranger Raptor din bedste ven og ultimative følgesvend. Med denne robuste og alsidige pick-up truck kan du tackle og overkomme enhver udfordring, uanset om du kører midt i en skov, på stranden eller landevej. Ford Ranger Raptor leverer en komfortabel oplevelse, uanset hvor eventyret tager dig hen.

 

Ford Ranger Raptor til madlavning i naturen

Bilen, Ranger Raptor fra Ford, er ikke kun en fremragende bil, når det gælder kørsel i terræn, men kan også bruges son et mobilt køkken. Der er rig mulighed for at medbringe alt dit køkkengrej - enten bagi eller i ladet. Der er desuden også stikkontakter i bilen, som giver dig mulighed for at tilslutte til strøm - det kan være særligt fordelagtigt, når du skal lave mad.

Vi lavede mad på trangia på bagklappen af ladet, hvilket fungerede rigtig godt. Det blev til en god ret risotto med kantareller og andet grønt - og selvfølgelig lidt hvidvin. Efterfølgende sad vi i ladet, og nød den smukke solnedgang, som heldigvis havde besluttet sig for at være på vores hold den aften.

Den efterfølgende morgen lavede vi havregrød med brombær, vi selv havde plukket samt mandler, rosiner og lidt peanut butter - en sand klassiker, som altid er god!

ford-ranger-raptor-risotto-paa-lad-kantareller-citron-parmesan

Med sin rummelige lasteflade og forskellige opbevaringsløsninger er Raptor Ranger en ideel bil, når du skal transportere dit madlavningsgrej og ingredienser.

Off-road evnerne er samtidig ekstremt gode, så uanset om du vil lave mad ved stranden, i skoven eller et tredje sted, kan du uden tvivl nå derhen med din Ranger Raptor. Den håndterer nemt udfordrende terræner, og giver adgang til de mest isolerede steder.

risotto-paa-trangia-svampe-kantareller-citron-parmesan-hvidvin
ford-ranger-raptor-havregroed-kaffe-paa-ladet

Cykling i natur og skove

For dig, der elsker gravel cykling, mountain biking og bare cykling generelt, kan du virkelig udforske Danmarks naturskønheder på to hjul med en Ford Ranger Raptor. Vi tog den selv med ud i de mest afsidesliggende steder, hvor vi gav den gas på gravel bike, og fik efterfølgende lidt at spise og en kop kaffe.

Det er forholdsvis nemt at spænde cyklerne fast bag i ladet og køre ud, hvor det virkelig er fedt at køre gravel bike - selvfølgelig de dybeste og smukkeste, grønne skove. 

Ford Ranger Raptor kører kanon i sådan et terræn og er jo stort set bygget til det. Efter en fed cykeltur kan du slappe af i den komfortable kabine, nyde den medbragte mad og bruge lidt tid på at genoplade batterierne.

Surfing ved Vesterhavet, Fjorden eller søen

Er du til surfing? De danske kyster er en sand surfers paradis, og med Ford Ranger Raptor er det lettere end nogensinde før at udforske dem. Vi har haft vores windsurfing udstyr med i ladet af Rangeren. Det skal naturligvis stadig spændes fast, men det gik som smurt, og vi mærkede slet ikke til det under køreturen.

Grundet lastekapaciteten og et stort lad, kan du på nem vis transportere surf boards, sejl og andet udstyr til stranden, så du kan få en god oplevelse på vandet. 

Med firehjulstræk og avancerede systemer, kan du indstille bilen til at køre i grus, sand, mudder, sten og mange andre terræner, hvilket gør, at du på n em vis kan komme hen til dit foretrukne surfspot.

Ford Ranger Raptor er mere end bare en bil. Den er din nøgle til at udforske Danmarks natur på en helt ny måde. Om du er madentusiast, surfer eller elsker vandreture og cykling i naturen, får du med denne alsidige pick-up truck mulighed for at forfølge dine passioner og samtidig opleve naturens skønhed på unikke måder, som du ikke vidste eksisterede.

Forfølg dine drømme, begynd eventyret og tag Ford Ranger Raptor med på din rejse!

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram