Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak tester: RevolutionRace Trailknit Waterproof Vandresko 

Denne artikel indeholder annoncer

Er du vild med at vandre, gå ture eller leder du blot efter et par gode fritidssko, som kan klare lidt af det hele? RevolutionRace Tralknit Waterproof Hiking Sneakers som de oprindeligt hedder, er et par alsidige, gode vandresko eller sneakers, som de selv har valgt at døbe dem. Vi har hos Friluftsfreak hørt meget om skoene, og har valgt at give dem et skud for at finde ud af, om det faktisk er et par vandresko, som du bør købe.

I dette indlæg kigger vi nærmere på RevolutionRace Trailknit Waterproof Hiking vandresko, som både er lavet til dame og herre. Vi kigger på alt fra egenskaber, design, pasform og hvordan de er at vandre 25 km i dem. Læs med herunder, og bliv meget klogere på vandreskoene fra RevolutionRace eller RVRC, som det svenske mærke også kaldes.

 

revolutionrace-trailknit-waterproof-hiking-vandresko

RevolutionRace Trailknit Waterproof Vandresko

Pris: 1.149 DKK

Trailknit Waterproof vandresko fra RevolutionRace er en vandtæt sko, der er oplagt til dagsture og bjerge hele året rundt. De kommer med en ydersål, der er lavet til terræn, forstærket tå, hæl og sider med god holdbarhed. De kommer også med en Trimfit™ indersål, der giver bedre pasform og mere dæmpning. Fås til herre og dame.

Vandtætte med Hypershell®
Ekstra Trimfit™ indersål medfølger
Åndbar & slidstærk
Mindre udvalg i størrelser
TIL BUTIK (HERRE)
TIL BUTIK (DAME)

Test af RevolutionRace Trailknit Waterproof Vandresko til herre og dame

Ligesom ved alle andre sko kommer disse naturligvis også i en skokasse, hvor de er pakket godt ind. Ved køb af et par RevolutionRace Trailknit Waterproof vandresko følger der dog et sæt Trimfit™ indersåle med, som du skal placere under den oprindelige sål. Den ekstra indersål gør, at du får en tættere pasform og ekstra dæmpning, hvilket jo kun er en bonus, hvis du spørger os. I denne test af RevolutionRace Trailknit Waterproof tester vi vandreskoen til herre.

For at give vandreskoene en god test, blev de brugt på en vandretur, Fur Rundt, som endte i 25 km. Den skulle egentlig være omkring 22 km, men vi gik muligvis forkert en eller to gange, men det gør jo heller intet.

Vandreskoene, Trailknit Waterproof, fra RevolutionRace gjorde et rigtig godt stykke arbejde under hele turen - der er godt med skum i sålen, dæmpning og så er de bare oplagte til vandreture i terræn, som denne var, hvor der også er lidt stigninger på.

revolutionrace-trailknit-waterproof-hiking-sneakers-kasse

Kassen som vandreskoene kommer i

Detaljer og funktioner ved RevolutionRace Trailknit Waterproof Vandresko

revolutionrace-trailknit-waterproof-hiking-sneakers-trim-fit-sole

Ekstra Trimfit™ indersål der sikrer ekstra dæmpning og en bedre pasform

revolutionrace-trailknit-waterproof-hiking-sneakers-sort-02

Trailknit Waterproof Hiking Sneakers fra RVRC set fra siden

Vandreskoene kommer i et, efter min mening, ret cool design, som skiller sig ud fra deres konkurrende mærker af vandresko. Det er et forholdsvis enkelt design, hvor skoen er i højsæde, og det kan vi hos Friluftsfreak egentlig meget godt lide. Selvfølgelig vil man gerne se godt ud, når man er på vandreferie, camper i naturen eller bare er på vej til arbejde, men det er trods alt, hvad der ligger i vandreskoen af egenskaber og funktioner, der er det essentielle. RevolutionRace's logo er at finde på ydersiden af skoen og udover det er den primært sort, med hvad der ligner et "Y" i grå på siderne af skoen.

Vi har afprøvet skoen i farven, sort, men Trailknit Waterproof vandresko fra RevolutionRace fås i alt i 4 forskellige farver:

  • Herre: Sort, Khaki, Autumn (rød/orange), Kalamata
  • Dame: Sort, Khaki, Deep Teal (blå), Kalamata 

Hvorfor skal jeg vælge RevolutionRace Trailknit Waterproof vandresko?

Er du på udkig efter et par gode vandresko til dame eller herre, som både kan bruges på dagsture i græs, terræn og sti? Men som samtidig også kan bruges i bjergene og hvor du ellers, har ønsker om at vandre? Så kunne disse fra RevolutionRace godt være en mulighed for dig. Der er god støtte i, og så kommer de med en ekstra sål, der sikrer endnu bedre pasform og mere komfort. Hos Friluftsfreak godkender vi vandreskoen, men valget er i sidste ende altid dit. God vandring!

RevolutionRace Trailknit Waterproof Hiking Sneakers kan fås her.

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram