Test af La Sportiva Tarantula Boulder

Denne artikel indeholder annoncer

La Sportiva Tarantula er en forholdsvis anerkendt klatresko, når du taler med erfarne klatrere. Og spørger du i butikker og ved forhandlere, vil de højst sandsynlig sige, at det er en af de bedst sælgende klatresko på markedet.

Annonce

La Sportiva Tarantula Boulder

Pris: 749 DKK

La Sportiva Tarantula Boulder er velegnet til begyndere såvel som øvede, og er et oplagt valg til bouldering. Den har en komfortabel pasform, og er designet med en overdel i åndbar ruskind.

Tyndere foring ved tæer for god komfort
God heel hooking med ny hælkonstruktion
4 mm tyk FriXion Black gummisål
Farvevalg tiltaler ikke alle

Derfor er det heller ikke helt uden grund, at La Sportiva har lavet en klatresko, som er udviklet helt specifikt til bouldering. Navnet på den er La Sportiva Tarantula Boulder... surprise! Og det er lige netop den klatresko, som vi kigger på i denne artikel. Læs med her, og bliv meget klogere på Tarantula Boulder fra italienske La Sportiva.

Test af La Sportiva Tarantula Boulder

Sådan her ser klatreskoene, La Sportiva Tarantula Boulder, ud - i hvert fald hvis du har versionen, der er designet til herre. De fås også i en udgave til kvinder, som har et lidt andet farvevalg - faktisk et mere cool design, hvis du spørger mig.

Klatreskoene er lavet med det udgangspunkt, at de skal være gode for begyndere og samtidig være rigtig gode på bouldering vægge, hvor fokus ligger på stejle vægge og tekniske, svære, boulderproblemer.

Tarantula Boulder fra La Sportiva har, vil jeg sige, en komfortabel pasform, og er derudover også fremstillet med en overdel i åndbart ruskind, tåplaster, foring ved tæerne, der giver dig ekstra komfort og meget andet. Noget andet som er enkelt og nemt, er velcrolukningerne, der gør det særdeles nemt at komme i og ud af klatreskoene.

la-sportiva-tarantula-boulder-klatresko-test
la-sportiva-tarantula-boulder-klatresko-test-03

Detaljer og funktioner ved La Sportiva Tarantula Boulder

La Sportiva Tarantula Boulder er en særdeles god bouldering klatresko, der er det perfekte valg til begynderen. Klatreskoen kommer også med en række andre lækre egenskaber, som du kan se herunder:

 • Let forspænding

 • Neutral læst

 • God heel hooking grundet en ny hælkonstruktion

 • 1,1 mm LaSpoFlex mellemsål

 • 4 mm FriXion Black gummisål

Hvorfor skal jeg vælge Tarantula Boulder fra La Sportiva?

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge en klatresko som Tarantula Boulder. Først og fremmest, er du ny til bouldering? Så vil vi hos Friluftsfreak mene, at det er en særdeles egnet sko til dig - og samtidig får du dem til en fordelagtig pris - de kan til tider også findes på tilbud, hvor du får en god rabat.

Føler du ikke, at det er de rigtige for dig, kan du også læse vores store guide af de bedste klatresko.

la-sportiva-tarantula-boulder-klatresko-test-04


Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!