Test af RevolutionRace Nordwand Vandrebukser

Denne artikel indeholder annoncer

RevolutionRace er et svensk outdoor mærke, som de seneste år virkelig har gjort sig bemærket. Er du en Friluftsfreak har du muligvis set, hørt eller allerede stiftet bekendtskab med mærket. 

revolutionrace-nordwand-pants-dark-olive-1-no-background
Annonce

RevolutionRace Nordwand

Pris: 629 DKK

Nordwand vandrebukserne fra RevolutionRace er forstærket på lår, underben, har firevejs-stretch på bagen, knæene og hofterne. Designet med justerbar velcrolukning ved buksebenene. RevolutionRace Nordwand bukserne kommer i et hav af farver og størrelser til både herrer og damer.

Fremstillet i PFC-frit Hypershell® materiale
Fås i 15 farver
Mange funktionelle lommer
Design tiltaler ikke alle

Jeg har personlig selv lagt mærke til at flere tager skiftet fra f.eks. de velkendte Fjällräven G-1000 bukser og hopper over i et par vandrebukser fra RevolutionRace. Hos RR får du nemlig utrolig meget værdi for pengene, og samtidig er vandrebukserne i en helt anden prisklasse, men stadig med gode i form af lommer, stræk og justerbarhed.

Hos Friluftsfreak har vi lavet en anmeldelse af de populære Nordwand friluftsbukser fra RevolutionRace i farven, dark olive. Vandrebukserne fås både til herre og dame. Læs med, og bliv klogere på vandrebukserne.

Test af RevolutionRace Nordwand vandrebukser

Mit umiddelbare første indtryk af bukserne er, at de havde en god pasform, fine lommer med velcro og lynlås på siden af lårene, som jeg også er vant til fra mine Fjällräven. For mig er lommer - og gerne mange af dem - helt klart en kvalitet og noget jeg sætter pris på, når jeg leder efter de bedste vandrebukser.

Bukserne er samtidig utrolig behagelige at have på, og dette er nok bl.a. deres funktion med stretch rundt om maven, som bare giver en god helhedsfølelse.

revolutionrace-nordwand-pants-dark-olive
Revolution Nordwand set forfra

revolutionrace-nordwand-pants-dark-olive-2

Detaljer og funktioner ved Nordwand vandrebukser fra RevolutionRace

RevolutionRace Nordwand er en smart vandrebuks med gode lommer, både i form af velcro og lynlås. 

 • Lomme med lynlås på højre balle

 • Lomme med lynlås på begge lår

 • Lomme med velcro-lukning på højre lår

Gode lommer og mange af dem kan udslagsgivende for gode vandrebukser, for selvfølgelig skal der være plads til opbevaring af lommekniv, lygte og de mere generelle ting som telefon, nøgler og pung.

Hvorfor skal jeg vælge vandrebukser fra RevolutionRace?

Udover at pasformen er god, bukserne er behagelige at have på og de samtidig er designet med en god portion lommer, er det et par bukser, hvor du får utrolig meget for pengene. Derudover er der tænkt over design på bukserne, så du også får en friluftsbuks, der ikke hurtigt går af mode.

Fakta om RevolutionRace Nordwand

 • Materiale: Polyester 65%, Bomuld 35%

 • Materiale 2: Polymid 94%, Elastan 6%

 • Vægt: 590 g i størrelse Medium

 • Kategori 5 orkaner

revolutionrace-nordwand-pants-dark-olive-8
Velcro ved buksebenet gør du selv kan spænde ind
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak