Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak tester: Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork

Denne artikel indeholder annoncer

Når det kommer til mad på farten, er der én ting, der er lige så vigtigt som selve måltidet - det er nemlig den beholder, du bruger til at opbevare og transportere din mad i.

Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork er den ultimative kop/madkasse/krukke, der kombinerer holdbarhed, isolering og cool design. Classic Legendary Food Jar + Spork fra Stanley kan både holde din mad varm (suppe, gryderet eller andet), men også kold - og faktisk i helt op til 7 timer!

I dette indlæg kigger vi på, hvorfor Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork er et must-have redskab til enhver, der sætter pris på god mad, uanset hvor du befinder dig.

stanley-classic-legendary-food-jar-spork-0-4-l-hammertone-green

Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork

Pris: 289 DKK

Med Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork på 0.40L kan du holde din mad varm eller kold i op til 7 timer. Den kommer med en spork på siden, og er lavet i høj kvalitet, med robuste materialer og i et cool design.

Spork medfølger
Volumen på 0.40L
Holder varm eller kold i op til 7 timer
Fås kun i én størrelse
TIL BUTIK

Test af Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork

Du kender helt sikkert Stanley for deres verdensberømte termoflasker, termokander og termokrus, der er særdeles funktionelle og lavet i holdbare materialer, som holder hele livet igennem. De har i princippet gjort det samme med denne food jar, som også kommer i et tidsløst design med den karakteristiske grønne, Stanley farve og konstruktionen i rustfri stål. 

Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork er ikke kun robust og holdbar, men ser også super godt ud, uanset om du har den med i skole, på arbejde eller vandretur og camping.

Blandt de mest imponerende funktioner ved Legendary Food Jar + Spork fra Stanley er isoleringsevnen. Indholdet kan forblive varmt eller koldt i helt op til 7 timer, hvilket jo er en kæmpe fordel, når du er på tur. Det betyder, at du uden problemer kan fylde den op med suppe, havregrød eller en kold salat til en varm sommerdag.

stanley-classic-legendary-food-jar-plus-spork-0-4-l-gryderet-03

Detaljer og funktioner ved Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork

stanley-classic-legendary-food-jar-spork

Der medfølger en spork, som sidder på siden af Stanley Food Jar. Den fungerer både som ske og gaffel.

stanley-classic-legendary-food-jar-plus-spork-0-4-l-gryderet-01

Jeg havde valgt at fylde min Legendary Food Jar op med en gryderet. Det slår aldrig fjel.

Hvorfor skal jeg vælge en Legendary Food Jar + Spork fra Stanley?

Ved denne food jar fra Stanley medfølger der en spork, som sidder fast på siden. Den passer perfekt ind i designet, og giver dig mulighed for at nyde din mad undervejs - helt uden at du skal medbringe ekstra bestik.

Stanley Classic Legendary Food Jar + Spork er oplagt til udendørs aktiviteter, rejser og enhver situation, hvor det er oplagt at have mad med på turen.

Vi er hos Friluftsfreak meget imponeret over dette produkt fra Stanley, da den bare giver 100% mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?
FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram