Test af evil eye trace pro

Denne artikel indeholder annoncer

evil eye er et østrigsk mærke, som designer og fremstiller sportsbriller til dig, som elsker at dyrke sport. Gennem deres høje kvalitet, funktioner og gennemtænkte design, har de formået at skabe sportsbriller, som giver maksimal ydeevne og kompromisløs kvalitet. Sportsbrillerne fra evil eye er fremstillet ved brug og hjælp af innovative teknologier, der giver klar udsigt og høj komfort, uanset om du er ude at løbe i skoven eller på racercykel langs landevejen.

evileye-trace-pro-red-mirror-dark-blue-matt
Annonce

evileye trace pro

Pris: 235 EUR

trace pro sportsbrillerne fra evil eye sidder med næseklemmerne ualmindeligt godt, og er perfekt til løb, vandsport og vandring. Derudover kan du nemt og praktisk skifte linser.

Næseklemmer for komfort
Fås i mange farver & linser
Sidder tæt til hovedet
Tilkøb af flere linser

Uanset om du er professionel atlet eller blot nyder at være aktiv i din fritid, giver et par sportsbriller fra evil eye dig det optimale udgangspunkt for, at du kan mestre din sportsgren. evil eye designer både sportsbriller til bjergrigt terræn, løb, cykling og vandsport. 

Vi har hos Friluftsfreak haft fornøjelsen af at teste trace pro modellen i en "dark blue matt" ramme og med "LST® active red mirror" linse.

Test af evileye trace pro

Under min vandreferie i Italien fra La Spezia til Manarola havde jeg solbrillerne på under hele turen. trace pro modellen var perfekt under denne vandretur, eftersom de sad perfekt til under de mange op- og nedture som turen bød på og samtidig beskyttede de godt mod solen.

Det kan lyde skørt, men jeg har flere gange taget mig selv i hellere at vil have brillerne på end ikke. De giver bare et utrolig godt lys, og skåner øjnene mod solens stråler.

På vandreferie ved Cinque Terre I Italien

Detaljer og funktioner ved trace pro fra evil eye

Jeg elsker at løbe, og gør det gerne 2 - 3 gange om ugen. Når solen kommer frem i Danmark, er det behageligt med et par sportsbriller der beskytter mod UV-strålerne. Samtidig føler jeg mig mere afslappet og øjnene koncentrerer sig ikke om at lukke i, når solen rammer dig i ansigtet.

Tidligere har jeg ikke benyttet mig specielt meget af solbriller under mine løbeture, men med disse har jeg fået øjnene op for, hvor behageligt det kan være. trace pro sidder samtidig godt til og holder sig meget stabilt til hovedet.

Hvorfor skal jeg vælge trace pro fra evil eye?

Udover at pasformen er god, sportsbrillerne er behagelige at have på og de samtidig er designet med en god portion funktioner, er det et par sportsbriller, hvor du får utrolig meget for pengene. Derudover er der tænkt over design - og jeg synes, at det spiller maks!

Funktioner ved evil eye trace pro

 • tri.fit: Tre-trins justering af tindingerne, der giver perfekt hældning og til passer sig efter hvilken sportsgren, du dyrker.

 • Double-snap nose bridge: Næsepude/-"klemme" med to indstillinger, så du kan justerer sportsbriller til din næse. De er dejligt bløde, og du mærker dem slet ikke, men de giver en ekstrem god pasform.

 • Sweat bar: En bar af skum som kan tilsluttes øverst på brillen og dermed forhindrer sved kommer ned i øjnene.

 • Lens lock-system: Giver mulighed for utrolig nemt at skifte linse på brillen.

 • traction grip: stukturen på tindingsspidserne sikrer dig, at sportsbrillen sidder sikkert og ikke glider under aktivitet.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak