Test af Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Denne artikel indeholder annoncer

Måske kender du allerede til Jetboil og har set den i brug, eller hørt fra venner, familie og bekendte, at det er et must have til dig, der elsker at være i naturen. Og det er helt korrekt, Jetboil er et teknologisk vidunder, og er du en Friluftsfreak, skal du 100% anskaffe dig en! Gasbrænderne fra Jetboil kommer i flere forskellige modeller, men i dette indlæg kigger vi på Jetboil Flash 2.0 gasbrænder.

Annonce

Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Pris: 989 DKK

Flash 2.0 gasbrænderen fra Jetboil er oplagt til dig, der tager på udendørs eventyr. Jetboil Flash 2.0 gasbrænder koger ekstremt hurtigt, og vejer kun 371 gram. Jetboil Flash 2.0 gasbrænderen kommer derudover også med en neoårenbeskytter og trinløs regulering.

Kogetid: 100 sek pr. 0,5 liter
Vejer 371 gram
Kommer med stabilizer & bundkop
Gas medfølger ikke

Jetboil Flash 2.0 gasbrænder er den ultimative ledsager til de eventyrlystne, der ønsker at udforske naturen uden at skulle bekymre sig om sult eller kulde. Den koger nemlig vand på rekordtid (100 sek pr. 0,5 liter)!

Test af Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Flash 2.0 gasbrænderen fra Jetboil sikrer dig kogt vand på rekordtid og er, hvad du har brug for, når du er ude i naturen. Grundet Jetboils FluxRing® teknologi, der optimerer vandoverførslen er det muligt at koge vand og tilberede mad ekstremt hurtigt.

Når du køber en Jetboil Flash 2.0 gasbrænder kommer den med en Jetboil kop, hvori du hælder vandet i og derefter sætter gasbrænderen i gang. Gasbrænderen er i sig selv utrolig letvægtig, kompakt og perfekt at have med i din vandrerygsæk.

Som du kan se på billederne, er der tre "streger" ved siden af navnet, Jetboil, på koppen. Disse tre streger lyser som udgangspunkt ikke, men når vandet begynder at koge, vil de lyse orange.

Jeg havde vand i min Stanley termoflaske, som jeg fyldte på min Jetboil. Herefter begyndte det at koge, og jeg kunne til sidst hælde en fin kop kaffe i mit Mammutmarch emaljekrus.

jetboil-flash-2-0-gasbraender-test-01
jetboil-flash-2-0-gasbraender-test-03
Denne styrer gastilførslen

Detaljer og funktioner ved Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Jetboil Flash 2.0 er en kompakt, pålidelig og hurtig gasbrænder, der giver dig mulighed for at koge vand og lave mad, uanset hvor du befinder dig.

  • Varmeindikator

  • Koger 10 liter vand pr. 100g JetPower dåse

  • 2600 watt

  • 10, 41 cm x 18,03 cm

Hvorfor skal jeg vælge Flash 2.0 gasbrænder fra Jetboil?

Her får du en gasbrænder med lang holdbarhed, og du kan derfor have den i rigtig mange år. Grundet teknologien Flash 2.0 er udviklet med, kan du være sikker på, at den heller ikke går af mode lige foreløbig. Mangler du en ekstremt god gasbrænder, som faktisk bare er enorm funktionel og god på alle punkter, bør du uden tvivl vælge denne. Ellers kan du også læse vores test af de bedste gasbrændere.

jetboil-flash-2-0-gasbraender-test-02
Knappen der trykkes ind for start af brænding

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak