Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak tester: Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Denne artikel indeholder annoncer

Måske kender du allerede til Jetboil og har set den i brug, eller hørt fra venner, familie og bekendte, at det er et must have til dig, der elsker at være i naturen. Og det er helt korrekt, Jetboil er et teknologisk vidunder, og er du en Friluftsfreak, skal du 100% anskaffe dig en! Gasbrænderne fra Jetboil kommer i flere forskellige modeller, men i dette indlæg kigger vi på Jetboil Flash 2.0 gasbrænder.

Jetboil Flash 2.0 gasbrænder er den ultimative ledsager til de eventyrlystne, der ønsker at udforske naturen uden at skulle bekymre sig om sult eller kulde. Den koger nemlig vand på rekordtid (100 sek pr. 0,5 liter)!

Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Pris: 989 DKK

RVRC GP vandreshorts fra RR er utrolig slidstærke, bl.a. grundet ekstra forstærkning på bagen og lårene. De er DWR-behandlet for vandafvisning, og kommer med firevejs-stretch på indersiden.

Kogetid: 100 sek pr. 0,5 liter
Vejer 371 gram
Kommer med stabilizer & bundkop
Gas medfølger ikke
TIL BUTIK

Test af Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Flash 2.0 gasbrænderen fra Jetboil sikrer dig kogt vand på rekordtid og er, hvad du har brug for, når du er ude i naturen. Grundet Jetboils FluxRing® teknologi, der optimerer vandoverførslen er det muligt at koge vand og tilberede mad ekstremt hurtigt.

Når du køber en Jetboil Flash 2.0 gasbrænder kommer den med en Jetboil kop, hvori du hælder vandet i og derefter sætter gasbrænderen i gang. Gasbrænderen er i sig selv utrolig letvægtig, kompakt og perfekt at have med i din vandrerygsæk.

Som du kan se på billederne, er der tre "streger" ved siden af navnet, Jetboil, på koppen. Disse tre streger lyser som udgangspunkt ikke, men når vandet begynder at koge, vil de lyse orange.

Jeg havde vand i min Stanley termoflaske, som jeg fyldte på min Jetboil. Herefter begyndte det at koge, og jeg kunne til sidst hælde en fin kop kaffe i mit Mammutmarch emaljekrus.

jetboil-flash-2-0-gasbraender-test-01

Detaljer og funktioner ved Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

jetboil-flash-2-0-gasbraender-test-02

Knappen der trykkes ind for start af brænding

jetboil-flash-2-0-gasbraender-test-03

Denne styrer gastilførslen

Jetboil Flash 2.0 er en kompakt, pålidelig og hurtig gasbrænder, der giver dig mulighed for at koge vand og lave mad, uanset hvor du befinder dig.

  • Varmeindikator
  • Koger 10 liter vand pr. 100g JetPower dåse
  • 2600 watt
  • 10, 41 cm x 18,03 cm

Hvorfor skal jeg vælge Flash 2.0 gasbrænder fra Jetboil?

Her får du en gasbrænder med lang holdbarhed, og du kan derfor have den i rigtig mange år. Grundet teknologien Flash 2.0 er udviklet med, kan du være sikker på, at den heller ikke går af mode lige foreløbig. Mangler du en ekstremt god gasbrænder, som faktisk bare er enorm funktionel og god på alle punkter, bør du uden tvivl vælge denne. Ellers kan du også læse vores test af de bedste gasbrændere.

Jetboil Flash 2.0 gasbrænder kan fås her.

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram