Friluftsfreak logo

Test af Stanley Termoflaske

Denne artikel indeholder annoncer

Stanley er især kendt for deres termoflasker og -kander, og du har med garanti set den før. Stanley termoflaskens hardcore design i rustfri stål i den klassiske grønne farve, er en termoflaske, som de fleste før eller siden har stiftet bekendtskab med.

Termoflaske-Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-075l
Annonce

Stanley Termoflaske

Pris: 375 DKK

Stanley termoflasken kommer i 18/8 rustfri stål, dobbeltvægget isolering og er 100% BPA fri. Den tåler opvaskemaskine og med 25 års EU garanti, er du sikker på en termoflaske, som holder hele vejen igennem.

Vejer 598 gram
Kan maskinopvaskes
Flot og klassisk design
Design & farver tiltaler ikke alle

Hvis du er et udendørs menneske eller en såkaldt Friluftsfreak, kan du ikke have undgået Stanley - og det er der en god grund til. Stanley har lavet produkter af utrolig høj kvalitet siden 1913 og personligt selv, har jeg aldrig hørt om et Stanley produkt, som er gået i stykker.

Jeg er selv fan af Stanley, og har gennem en årrække fået bedre og bedre kendskab til deres produkter. Det startede med deres termoflasker og -kander, dernæst deres velkendte Stanley termokop, som er perfekt til vandreturen eller til/fra arbejde. Med tiden er jeg blevet mere loyal overfor mærket, hvorfor jeg også har anskaffet mig deres kaffetragt - og det er stadig kun begyndelsen..

Dette indlæg omhandler en anmeldelse og test af termoflasken fra Stanley. Jeg håber, at mit blogindlæg kan gør dig klogere på termoprodukter fra Stanley og hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, når du skal købe en Stanley termoflaske. Du kan også læse vores test af Stanley termokrus her.

Test af Stanley Termoflaske

Termoflasken fra Stanley kaldes oprindeligt for "Stanley Classic Vacuum Bottle", men jeg holder mig til termoflaske i dette indlæg. Flasken kan fås i mange forskellige farver og med årene, er det kun blevet til flere, hvorimod Stanley i "gamle dage" nærmest udelukkende benyttede sig af den traditionelle grøn, som vi kender.

Læs også vores test af termokrus, de bedste termokander, men også holdbare termoflasker.

Termoflasken jeg bruger i denne test, er en 0,75L (vejer 600 gr), men fås også i følgende størrelser: 0,47L, 1L, 1,3L, 1,4L og 1,9L. Afhængig af hvad du skal bruge flasken til, er der en størrelse til hver situation. Jeg har selv størrelserne, 0,47L og 0,75L, som passer perfekt til det, som jeg bruger termoflasken til, nemlig kogende vand til når jeg er ude at vandre, stå på paddleboard eller windsurf.

Termoflasken kommer med et låg, som du kan skrue af og dermed anvende som kop, medmindre du selv har medbragt en foldekop, emaljekrus eller en helt traditionel kaffekop. Stanley termoflasken er BPA-fri, med dobbeltvægget vakuumisolering og fremstillet i 18/8 rustfri stål. Den holder derfor enormt godt på temperaturen, som er inde i flasken - uanset om det er kold eller varm væske.

stanley-termoflaske-alle-dele
Stanley termoflaske 0,75L med de forskellige dele
stanley-termoflaske-2

Hvor længe kan en Stanley termoflaske holde væske varmt eller koldt?

Herunder får du nogle iskolde fakta om, hvor længe en Stanley termoflaske rent faktisk kan holde væske varmt eller koldt:

 • Holder varmt i op til 20 timer

 • Holder koldt i op til 20 timer

 • Holder frossent i op til 4 dage

Det lyder vildt, at ovenstående flaske fra Stanley skulle kunne holde vand varmt i 20 timer og samtidig holde det frossent i hele 96 timer, men det fortæller indpakningen af produktet.

Hvorfor skal jeg vælge en Stanley termoflaske?

Det kan der være uanede af grunde til, men hvis du leder efter en termoflaske, som kan klare stort set alt, er Stanley mærket, du leder efter. En Stanley termoflaske har allerede overlevet blandt de værste ting, som kunne ske for en termoflaske. Køber du først en flaske fra mærket, har du den resten af livet - så enkelt er det.

Stanley termoflasker har overlevet følgende:

 • Fald fra 1.200 meter (4.000 ft)

 • -70 graders vindafkøling

 • Skudkugler fra pistol

 • Kategori 5 orkaner

Ovenstående kan virke overdrevet, men det er baseret på Stanley's egen erfaring, og når du køber en Stanley termoflaske, er der viklet papir rundt om den med disse informationer. Jeg har kun én ting at sige: hatten af for at have designet og fremstillet den bedste termoflaske på markedet.

stanley-termoflaske-3
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak logo
  © 2022 Friluftfreak