Test af Stanley Termoflaske

Denne artikel indeholder annoncer

Stanley er især kendt for deres termoflasker og -kander, og du har med garanti set den før. Stanleys hardcore design i rustfri stål i den klassiske grønne farve, er en model, som de fleste før eller siden har stiftet bekendtskab med.

Termoflaske-Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-075l
Annonce

Stanley Classic Vacuum Bottle

Pris: 375 DKK

Den kommer i 18/8 rustfri stål, dobbeltvægget isolering og er 100% BPA fri. Den tåler opvaskemaskine og med 25 års EU garanti, er du sikker på en termo, som holder hele vejen igennem.

Vejer 598 gram
Kan maskinopvaskes
Flot og klassisk design
Design & farver tiltaler ikke alle

Indholdsfortegnelse

Hvis du er et udendørs menneske eller en såkaldt Friluftsfreak, kan du ikke have undgået Stanley - og det er der en god grund til. Stanley har lavet produkter af utrolig høj kvalitet siden 1913 og personligt selv, har jeg aldrig hørt om et Stanley produkt, som er gået i stykker.

Jeg er selv fan af Stanley, og har gennem en årrække fået bedre og bedre kendskab til deres produkter. Det startede med deres termoflasker og -kander, dernæst deres velkendte Stanley termokop, som er perfekt til vandreturen eller til/fra arbejde. Med tiden er jeg blevet mere loyal overfor mærket, hvorfor jeg også har anskaffet mig deres kaffetragt - og det er stadig kun begyndelsen..

Dette indlæg omhandler en anmeldelse og test af Classic Vacuum Bottle fra Stanley. Jeg håber, at mit blogindlæg kan gør dig klogere på termoprodukter fra Stanley og hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, når du skal købe en Stanley termoflaske. Du kan også læse vores test af Stanley termokrus her.

Test af Stanley Termoflaske

Den kaldes oprindeligt for "Stanley Classic Vacuum Bottle", men jeg holder mig til termoflaske i dette indlæg. Flasken kan fås i mange forskellige farver og med årene, er det kun blevet til flere, hvorimod Stanley i "gamle dage" nærmest udelukkende benyttede sig af den traditionelle grøn, som vi kender.

Læs også vores test af termokrus, de bedste termokander, men også holdbare termoflasker.

Modellen jeg bruger i denne test, er en 0,75L (vejer 600 gr), men fås også i følgende størrelser: 0,47L, 1L, 1,3L, 1,4L og 1,9L. Afhængig af hvad du skal bruge flasken til, er der en størrelse til hver situation. Jeg har selv størrelserne, 0,47L og 0,75L, som passer perfekt til det, som jeg bruger flasken til, nemlig kogende vand til når jeg er ude at vandre, stå på paddleboard eller windsurf.

Flasken kommer med et låg, som du kan skrue af og dermed anvende som kop, medmindre du selv har medbragt en foldekop, emaljekrus eller en helt traditionel kaffekop. Stanley Classic Vacuum Bottle er BPA-fri, med dobbeltvægget vakuumisolering og fremstillet i 18/8 rustfri stål. Den holder derfor enormt godt på temperaturen, som er inde i flasken - uanset om det er kold eller varm væske.

stanley-termoflaske-alle-dele
Stanley Classic Vacuum Bottle 0,75L med de forskellige dele
stanley-termoflaske-2

Hvor længe kan en Stanley termoflaske holde væske varmt eller koldt?

Herunder får du nogle iskolde fakta om, hvor længe en Stanley Classic Vacuum Bottle rent faktisk kan holde væske varmt eller koldt:

 • Holder varmt i op til 20 timer

 • Holder koldt i op til 20 timer

 • Holder frossent i op til 4 dage

Det lyder vildt, at ovenstående termoflaske fra Stanley skulle kunne holde vand varmt i 20 timer og samtidig holde det frossent i hele 96 timer, men det fortæller indpakningen af produktet.

Hvorfor skal jeg vælge Stanley Classic Vacuum Bottle?

Det kan der være uanede af grunde til, men hvis du leder efter en flaske, som kan klare stort set alt, er Stanley mærket, du leder efter. Stanley Classic Vacuum Bottle har allerede overlevet blandt de værste ting, som kunne ske for en termo. Køber du først en flaske fra mærket, har du den resten af livet - så enkelt er det.

Stanley Classic Vacuum Bottle har overlevet følgende:

 • Fald fra 1.200 meter (4.000 ft)

 • -70 graders vindafkøling

 • Skudkugler fra pistol

 • Kategori 5 orkaner

Ovenstående kan virke overdrevet, men det er baseret på Stanley's egen erfaring, og når du køber en termoflaske fra mærket, er der viklet papir rundt om den med disse informationer. Jeg har kun én ting at sige: hatten af for at have designet og fremstillet den bedste termoflaske på markedet.

stanley-termoflaske-3
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Jeg synes det er et super fint indlæg. Jeg var imidlertid ude på tur i skoven med min søn i dag og vi havde varm kaffe med i en Stanley Termoflaske. Men til vores store undren var kaffen halvkold lidt lunken. Efter kun 3 timer i flasken. Hvad kan man gøre ved det? Noget er helt galt.

  • Hej Niels,

   Mange tak! Det er jeg glad for, at du synes 🙂

   Jeg er ked af at høre, kaffen ikke kunne holde sig varmn – det er jo blandt det vigtigste, når man er på tur – og for mig lyder det meget mystisk.

   Vi har både testet termokrus, -flasker og de helt store termokander fra Stanley, og jeg har endnu ikke oplevet dette. Hvis låget er skruet korrekt på, bør det uden problemer kunne holde i 3 timer og stadig være tættere på kogende end blot varmt. Jeg vil anbefale dig, at du giver din termoflaske et til forsøg og hvis det stadig ikke fungerer, tager du kontakt til butikken, hvori den er købt.

   Jeg håber, at det lykkes. Rigtig god dag 🙂

   Mvh
   Christian fra Friluftsfreak

Friluftsfreak
På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
© 2024 Friluftsfreak
friluftsfreak-logo

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!