Friluftsfreak tester: Stanley Termokande

Sidst opdateret: [year] | Denne artikel indeholder annoncer
jetboard-limfjorden-4
marts 15, 2023

Stanley er især kendt for deres termokander og -flasker, og du har med garanti set den før. Stanley termoflaskens hardcore design i rustfri stål i den klassiske grønne farve, er en termokande, som de fleste før eller siden har stiftet bekendtskab med. Hvis du er et udendørs menneske eller en såkaldt Friluftsfreak, kan du ikke have undgået Stanley - og det er der en god grund til. Stanley har lavet produkter af utrolig høj kvalitet siden 1913 og personligt selv, har jeg aldrig hørt om et Stanley produkt, som er gået i stykker.

Jeg er selv fan af Stanley, og har gennem en årrække fået bedre og bedre kendskab til deres produkter. Det startede med deres termokander og -flasker, dernæst deres velkendte Stanley termokop, som er perfekt til vandreturen eller til/fra arbejde. Med tiden er jeg blevet mere loyal overfor mærket, hvorfor jeg også har anskaffet mig deres kaffetragt - og det er stadig kun begyndelsen..

Dette indlæg omhandler en anmeldelse og test af termokanden fra Stanley. Jeg håber, at mit blogindlæg kan gør dig klogere på termokander fra Stanley og hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, når du skal købe en Stanley termoflaske. Du kan også læse vores test af Stanley termokrus her.

Termoflaske-Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-075l

Stanley Termoflaske

Pris: 469 DKK

Stanley termoflasken kommer i 18/8 rustfri stål, dobbeltvægget isolering og er 100% BPA fri. Den tåler opvaskemaskine og med 25 års EU garanti, er du sikker på en termoflaske, som holder hele vejen igennem.

Vejer 598 gram
Maskinopvaskes
Flot og klassisk design
Design & farver tiltaler ikke alle
TIL BUTIK

Test af Stanley termokande

Termoflasken fra Stanley kaldes oprindeligt for "Stanley Classic Vacuum Bottle", men jeg holder mig til termokande eller -flaske i dette indlæg. Flasken kan fås i mange forskellige farver og med årene, er det kun blevet til flere, hvorimod Stanley i "gamle dage" nærmest udelukkende benyttede sig af den traditionelle grøn, som vi kender.

Læs også vores bedst i test af termokrus og termoflasker.

Termokanden jeg bruger i denne test, er en 0,75L (vejer 600 gr), men fås også i følgende størrelser: 0,47L, 1L, 1,3L, 1,4L og 1,9L. Afhængig af hvad du skal bruge termokanden til, er der en størrelse til hver situation. Jeg har selv størrelserne, 0,47L og 0,75L, som passer perfekt til det, som jeg bruger termoflasken til, nemlig kogende vand til når jeg er ude at vandre, stå på paddleboard eller windsurf.

Termokanden kommer med et låg, som du kan skrue af og dermed anvende som kop, medmindre du selv har medbragt en foldekop, emaljekrus eller en helt traditionel kaffekop. Stanley termoflasken er BPA-fri, med dobbeltvægget vakuumisolering og fremstillet i 18/8 rustfri stål. Den holder derfor enormt godt på temperaturen, som er inde i flasken - uanset om det er kold eller varm væske.

stanley-termoflaske-alle-dele

Stanley termokande 0,75L med de forskellige dele

Hvor længe kan en Stanley termoflaske holde væske varmt eller koldt?

stanley-termoflaske-2
stanley-termoflaske-3

Herunder får du nogle iskolde fakta om, hvor længe en Stanley termokande rent faktisk kan holde væske varmt eller koldt:

  • Holder varmt i op til 20 timer
  • Holder koldt i op til 20 timer
  • Holder frossent i op til 4 dage

Det lyder vildt, at ovenstående termokande fra Stanley skulle kunne holde vand varmt i 20 timer og samtidig holde det frossent i hele 96 timer, men det fortæller indpakningen af produktet.

Hvorfor skal jeg vælge en Stanley termokande?

Det kan der være uanede af grunde til, men hvis du leder efter en termoflaske, som kan klare stort set alt, er Stanley mærket, du leder efter. En Stanley termokande har allerede overlevet blandt de værste ting, som kunne ske for en termoflaske. Køber du først en termokande fra mærket, har du den resten af livet - så enkelt er det.

Stanley termoflasker har overlevet følgende:

  • Fald fra 1.200 meter (4.000 ft)
  • -70 graders vindafkøling
  • Skudkugler fra pistol
  • Kategori 5 orkaner

Ovenstående kan virke overdrevet, men det er baseret på Stanley's egen erfaring, og når du køber en Stanley termokande, er der viklet papir rundt om den med disse informationer. Jeg har kun én ting at sige: hatten af for at have designet og fremstillet den bedste termoflaske på markedet.

Stanley Termoflaske kan fås hos Pro-Outdoor til 469 DKK her.

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram