Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak tester: Stanley Termokop

Sidst opdateret: [year] | Denne artikel indeholder annoncer

Du kender med stor sandsynlighed Stanley. De har gennem tiderne lavet en lang række produkter, men det jeg kender dem for, er muligvis det samme som dig, nemlig termoflasker, termokander termokrus og termokop. Mine forældre har haft produkter fra mærket lige så længe jeg kan huske, men det siger heller ikke alverdens, når min alder hedder 26 og Stanley blev etableret i 1913. Tværtimod siger det noget om kvaliteten og holdbarheden ved deres termokrus og -flasker, for det er de akkurat samme termoprodukter fra Stanley, som mine forældre stadig anvender.

Jeg elsker selv Stanley, hvorfor jeg flittigt har brugt en lang række af deres produkter, bl.a. Stanley termoflasken, termokopper og deres kaffefilter. Flere af mine venner har undret sig over, hvad fidusen ved kaffefiltret er - og for mig er det bare et super cool produkt, som gør det den skal, og så passer den perfekt ind i skabet til de andre Stanley produkter.

Læs også vores test af termokrus, de bedste termoflasker og mest brugbare termokander

stanley-termokrus-trigger-action-travel-mug

Stanley Termokop 

Pris: 229 DKK

Termokoppen fra Stanley er en all-time klassisker, som kan betjenes af én hånd. Den er BPA-fri og fremstillet i 18/8 rustfri stål. Fås i mange farver.

Dobbeltvægget isolering
Push knap (én-hånds betjening)
Lækkert og enkelt design
Størrelsen
TIL BUTIK

Test af Stanley Termokop

Stanley Trigger-Action Travel Mug kaldes den oprindeligt, men lad os i denne omgang blot kalde den for Stanley termokop eller -krus. Stanley termokruset kommer i ekstremt mange farver, hvilket gør, at du altid vil kunne finde en farve, som passer til dig. Jeg har 0,35L i den klassiske grønne farve, som vi kender den og 0,47L i farven, nightfall, som er en cool mørkeblå. Derudover kommer den i de to størrelser, 0,35L (vejer 360 gr) og 0,47L (vejer 370 gr). Jeg foretrækker selv den mindre størrelse, da jeg oftest bruger min til kaffe, og en halv liter bliver bare for meget til mig.

Den er designet med en "trigger-action" trykknap låg, som betyder, at når du sætter termokoppen op til munden, er der en knap som du holder inde og dermed frigiver den væsken i flasken. Det fungerer super godt, og kruset holder tæt hele vejen igennem. Termokoppen er fremstillet i 18/8 rustfri stål, og er naturligvis BPA-fri. Jeg har et stort fokus på, at de produkter jeg køber er BPA-fri, hvorfor det er en gamechanger for mig. Derudover er termokruset lavet med en dobbeltvægget vakuumisolering, hvilket gør at den holder temperaturen inde, uanset temperaturen udenfor.

stanley-termokop-alle-dele

Stanley termokop 0,47L med alle dele i farven, nightfall

Kan et Stanley termokrus holde væske varmt og koldt?

stanley-termokop-2

Knappen som trykkes ind

stanley-termokop-3

I særdeleshed! Uanset om du vil have kaffe og te i koppen, eller fylde den op med vand og isterninger, forbliver det koldt/varmt. Indholdet i Stanley termokoppen kan meget enkelt drikkes med en hånd, da du har din knap på bagsiden af kruset, som du blot holder inde. Og hvor længe kan termokruset fra Stanley så holde væsken varm eller kold?

  • Holder varmt i op til 7 timer
  • Holder koldt i op til 10 timer
  • Holder frossent i op til 30 timer

Ovenstående burde være nok til enhver, som ønsker at medbringe en kold eller varm drik, enten fra/til arbejde, på vandreturen, cykelferien eller en tur på paddleboard.

Hvorfor skal jeg vælge en Stanley termokop?

Udover at have en holdbarhed som hedder forevigt, er en termokop fra Stanley tidsløs i design og kan holde til nogenlunde alt. Når du køber et termokrus, er der viklet et stykke papir rundt om, med en masse informationer om produktet. Her står der bl.a. følgende om termokoppen fra Stanley:

Stanley flasker har overlevet følgende:

  • Fald fra 1.200 meter (4.000 ft)
  • -70 graders vindafkøling
  • Skudkugler fra pistol
  • Kategori 5 orkaner

Det synes jeg er utroligt imponerende, og fortæller en hel del om kvaliteten bag Stanley produkter. Det er rent faktisk termokopper og -flasker, som holder forevigt - og som næsten udelukkende går i stykker, hvis du selv ønsker det.

Stanley termokop 0,47L fås hos Backpackerlife til 299 DKK eller 0,35L til 229 DKK her.

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram