Test af Lifestraw Peak Personal Vandfilter

Denne artikel indeholder annoncer

Lifestraw er et af de vildeste mærker, vi kender til, når det kommer til friluftsudstyr og gear! Lifestraw Peak Personal vandfiltret beskytter mod 99,99% af bakterier, parasitter, mirkoplast, silt, sand og uklarheder, som findes i vand. Det betyder, du altid har adgang til rent vand!

lifestraw-peak-personal-vandfilter
Annonce

Lifestraw Peak Personal

Pris: 249 DKK

Lifestraw Peak Personal er et vandfilter, der fjerner bakterier, parasitter, mikroplast, silt, sand og andre urenheder. Den har en porestørrelse på 0,2 mikron, er BPA-fri, FDA godkendt og holder i op til 4.000 liter vand. Lifestraw Peak Personal fås i flere farver, og lader dig drikke vand direkte fra søer, vandløb, floder, m.m.

BPA-fri, FDA godkendt & premium materialer
Fjerner 99,99% af bakterier, parasitter & mere
Holder op til 4.000 liter vand
Fås i få farver

Indholdsfortegnelse

Jeg har for længe siden godt hørt om mærket og produkterne fra Lifestraw, efter at en ven havde købt et personligt vandfilter og stolt fortalte om det. Dog tænkte jeg ikke yderligere over det, andet end at det lød super smart!

Nu har vi hos Friluftsfreak selv fået gang i produkterne fra Lifestraw og jeg jeg er MEGET overrasket over, hvad de har formået at udvikle! I dette indlæg kigger vi på deres Lifestraw Peak Personal, som er en nyere version af deres oprindelige og "klassiske" model, Lifestraw Personal Water Filter, eller "personligt vandfilter", som vi vil kalde det på dansk.

Lifestraw har udviklet deres eget program, som hedder 'Give Back Program'. Når du køber et Lifestraw produkt, giver du rent drikkevand til et barn i 1 år, hvilket er ret fantastisk!

Lifestraw Peak Personal vandfilter er for cool!

Det ultimative og vilde ved disse vandfiltre fra Lifestraw er, at du kan drikke og få rent vand, næsten uanset hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan sætte den ene ende af vandfiltret ned i vandet, og dernæst suge gennem tuden, der filtrerer vandet for dig.

Jeg har bl.a. drukket fra en levada under en vandretur på Madeira, Portugal (Levada Nova - Levada do Moinho). Det føles ret vildt, at det kan lade sig gøre - og samtidig kan du bruge vandfiltret på mange forskellige måder. Du kan også fylde en flaske, f.eks. en helt normal Coca Cola flaske, med urent vand, sætte dit Lifestraw Peak Personal på, og så sørger den for at filtrere alt vandet i flasken.

levada-nova-levada-do-moinho-lifestraw

Rent drikkevand med Lifestraw Peak Personal

Det her kan for nogen godt virke lidt underligt og helt klart ulækkert og det var også min egen første tanke, men om ikke andet, er det det, der gør Lifestraw Peak Personal vandfiltret så vildt!

På min vandretur på Hedebostien fra Køge Bugt til Roskilde Fjord, løb jeg undervejs tør for vand. Det sker jo, at når du er på en længere vandretur, er det vigtigt, at få masser med vand - især på en solskinsdag.

Jeg havde både medbragt min Lifestraw GO 2.0 2-stage drikkedunk, men også det personlige filter, som ses i denne test samt Lifestraw Peak Solo, som jeg desværre ikke fik brugt.

Jeg stak den blot ned i denne, forholdsvis mudret, vandpyt og begyndte at suge, indtil vandet kom ind i munden. Det smagte, overraskende nok, som helt klart og filtrerede vand - og det er også det unikke ved disse personlige vandfiltre fra Lifestraw - du kan drikke stort set alt slags vand, og så vil 99,99% af bakterier, parasitter, mikroplast, silt, sand og uklarheder forsvinde.

Hvordan virker Lifestraw Peak Personal?

Det er et meget simpelt produkt, hvor du har to åbninger, en for hver ende. Den ene ende har en tud, som er der, hvor du suger vandet op igennem. Den anden ende åbner du for og sætter ned i vandet, hvorefter vandet vil komme ind, blive filtreret. Voila! Den fylder ikke spor, er super simpel og kan også fås til en forholdsvis billig pris, hvis du spørger mig.

 

Specifikationer

 • Porestørrelse på 0,2 mikron
 • Membran mikrofilter, der holder i op til 4.000 liter vand
 • BPA-fri, FDA godkendt og fremstillet i premium materialer
 • Dimensioner: 3,2 x 19,5 cm
 • Vægt: 65 g

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar om Lifestraw Peak Personal vandfilter

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!