Test af Lifestraw GO 2.0 2-stage

Denne artikel indeholder annoncer

Har du været på lange vandreture, backpacking rejser og andre ferier? Så er du måske godt bevidst om, at du ikke altid kommer forbi rent drikkevand på din tur. Med Lifestraw GO 2.0 2-stage har du adgang til at tanke rent vand op, uanset hvor du befinder dig!

lifestraw-go-2-0-2-stage-drikkedunk-650-ml
Annonce

Lifestraw GO 2.0 2-stage

Pris: 449 DKK

Denne Lifestraw drikkedunk, GO 2.0 2-stage, fjerner 99.99% af alle bakterier som f.eks. kolera, E.coli, salmonella og samtidig også 99.99% af protozoa, blandt andet parasitter som giardia. Lifestraw GO 2.0 2-stage reducerer desuden turbiditet (uklarheder), er BPA-fri og tåler opvaskemaskine, så længe filtret er fjernet. Den fås i mange størrelser og flere farver.

Fjerner 99.99% af bakterier, parasitter & mere
Indbygget vandfilter & BPA-fri
Filtrerer op til 4000 liter vand
Prisen

Indholdsfortegnelse

Lifestraw startede med at udvikle og designe deres vandfiltre, bl.a. Lifestraw Peak Personal vandfilter og deres klassiske model, som hurtigt blev meget populære. Det gjorde de fordi, at de opfyldte et formål og hjalp mange mennesker i på deres oplevelser i naturen, når de ikke havde mulighed for at få adgang til rent drikkevand.

Lifestraw har deres helt eget program, som hedder 'Give Back Program'. Programmet går ud på, at når du køber et Lifestraw produkt uanset hvilket, giver du rent drikkevand til et barn i 1 år.

Derudover var og er disse vandfiltre fra Lifestraw også særligt behjælpelige hos folk i u-lande, hvor størstedelen af vandet er ret beskidt.

Test af Lifestraw drikkedunk: GO 2.0 2-stage

Lifestraw har som mærket "rystet" en stor del af verden med deres innovative produkter, som bl.a. tæller drikkedunke og vandflasker, vandfiltre og meget andet, som også indgår i deres sortiment.

I denne omgang kigger vi nærmere på deres Lifestraw drikkedunk, nemlig GO 2.0 2-stage, som er en af de bedst-sælgende produkter fra mærket - og det er ikke uden grund!

Lifestraw GO 2.0 2-stage er nem at have med på farten, ligger godt i hånden og låget, er ekstremt nemt at skrue af, som jeg personligt selv, synes er rigtig dejligt. Den fås i mange forskellige farver, men også størrelser og findes faktisk også i rustfri stål.

lifestraw-go-2-0-2-stage-drikkedunk-650-ml-04

Hvad gør Lifestraw GO 2.0 2-stage smart?

Udover at den ser meget smart ud, er den også effektiv og lavet i gode materialer, der skåner miljø, hud og dig som menneske, når du skal have frisk og lækkert vand.

Lifestraw GO 2.0 2-stage kommer med indbygget vandfilter, der på effektiv vis fjerner 99,99% af alle bakterier og parasitter, så du aldrig igen skal bekymre dig om, hvorvidt du kan få rent drikkevand på dine kommende rejser, uanset hvor i verden du rejser til.

Med filteret, som kommer med dunken, kan du rense op til 4000 liter vand og kulfiltere reducerer bl.a. dårlig smag og klorin og renser op til 100 liter vand.

Jeg havde i denne omgang GO 2.0 2- stage fra Lifestraw med på min vandretur på Hedebostien, hvor jeg tankede vand op til flere forskellige steder på turen - og helt uden problemer, vandet smagte fantastisk!

Hvordan virker Lifestraw GO 2.0 2-stage?

Det er jo faktisk blot en flaske/dunk til vand, og derfor heller ikke et særlig indviklet produkt. Den virker som en traditionel model og den eneste forskel er, at du har et filter, som indsættes inde i flasken, hvor også vandet er. Filteret sørger for at dit vand filtreres, er rent og drikkeligt, men modsat en traditionel en af slagsen, skal du faktisk suge ekstra til her.

 

Specifikationer

 • Hulfiber-filter: Filtrerer minimum 1000 liter vand og helt op til 4000 liter
 • Kulfilter: Filtrerer op til 100 liter vand
 • Reducerer turbiditet (uklarheder i vandet)
 • BPA-fri & tåler opvaskemaskine (husk at fjerne filtret)
 • Mål: H: 28 cm
 • Vægt 247 g
 • Volumen: 650 ml
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!