Test af RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof Vandrestøvler

Denne artikel indeholder annoncer

Phantom Trail Mid Waterproof er et par ekstremt fede, holdbare og behagelige vandrestøvler fra det svenske mærke, RevolutionRace! De byder på vandtæthed, fleksibilitet og mange andre funktioner. I dette indlæg kigger vi nærmere på RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof. Læs med!

revolutionrace-phantom-trail-mid-1
Annonce

RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof Vandrestøvler

Pris: 1.299 DKK

Med RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof får du et par vandtætte vandrestøvler grundet Hypershell® membranen. De kombinerer fleksibiliteten fra løbesko med stabiliteten fra en vandrestøvle og er samtidig åndbare, har sømløs overdel og er blandt andet designet med blødt kanvas, slidstærk fodseng i PU, polstretede kanter og en god, energiabsorberende midtersål.

Hypershell® Pro-membran for vandtæthed
Åndbare, slidstærke og sømløs overdel
Innovation Soles® teknologi for støddæmpning
Prisen

Indholdsfortegnelse

Vi har haft vandrestøvlerne, RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof på fødderne, og de gør, hvad de skal. De er vandtætte, har masser af støtte og ovenikøbet, hvis du spørger mig, et cool design. Derudover fås de i hele 7 farver, så finder du ikke farven, "Black", i denne artikel interessant, er der stor sandsynlighed for, at du kan lide dem i én af de mange andre farver.

I denne artikel gør vi dig klog på RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof vandrestøvlerne gennem tekst og video, så du ved alt om støvlerne, inden du beslutter dig for, om det kunne være noget for dig.

Test af RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof Vandrestøvler

I min optik har vandrestøvlerne et fedt og nytænkende design, som kan se lidt mere moderne ud end traditionelle vandrestøvler, som ofte er lavet i en traditionel brun eller sort farve, men det er naturligvis en smagssag og det er ikke sikkert, at du deler samme holdning.

Phantom Trail Mid Waterproof vandrestøvler fra RevolutionRace eller RVRC, som mærket også kaldes, er vandtætte med Hypershell® Pro-membranen. Det er ekstremt rart og betyder, at du ikke skal være bekymret for vandpytter, regn og andre våde forhold.

Deruover er der ekstremt god fleksibilitet i dem, da de har taget det bedste i en løbesko og kombineret det med den stabilitet, som du oftest får i et par vandrestøvler. Der er både stabilitet og paneler til beskyttelse i siderne, der giver ekstra slidstyrke og holdbarhed.

revolutionrace-phantom-trail-mid-waterproof-vandrestoevler-sort-03
RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof Vandrestøvler i farven, "Black" set fra siden
revolutionrace-phantom-trail-mid-waterproof-vandrestoevler-sort-08
Set forfra

Detaljer og funktioner ved Phantom Trail Mid Waterproof vandrestøvler fra RevolutionRace

De er lavet med god rum til tæerne, der sikrer dig ekstra komfort til hævede tæer på selv dine lange vandreture. Vandrestøvlerne er også udviklet med teknologien, Innovation Soles®, der tilfører støddæmpning og godt greb, uanset om du vandrer på sten, græs eller grus. Vandrer du oftest på disse underlag, er du altså sikret!

Derudover er de beskyttende overfor mudder, har ripstop mesh på pløsen, polstret kant og åndbare med blødt kanvas.

RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof vandrestøvlerne fås både til herre og dame og det er vores klare anbefaling, at du vælger en model, som er udviklet til dit køn.

Hvorfor skal jeg vælge vandrestøvler fra RevolutionRace?

Måske synes du ligesom jeg, at designet er super fed og ellers mangler du måske bare et par af de bedste vandrestøvler på markedet? I begge fald er RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof vandrestøvler et rigtig godt bud, og du får med garanti et par gode vandrestøvler.

Er du ikke til vandrestøvler, men derimod en god vandresko, kan du også se vores test af RevolutionRace Trailknit Waterproof vandresko.

Fakta om RevolutionRace Phantom Trail Mid Waterproof

 • Blødt kanvas

 • Vandtæt Hypershell® membran

 • Åndbar & slidstærk fodseng i PU

 • Energiabsorbende midtersål

 • Vægt: 508g

revolutionrace-phantom-trail-mid-waterproof-vandrestoevler-sort-01
revolutionrace-phantom-trail-mid-waterproof-vandrestoevler-sort-02
revolutionrace-phantom-trail-mid-waterproof-vandrestoevler-sort-05
revolutionrace-phantom-trail-mid-waterproof-vandrestoevler-sort-06
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!