Test af RevolutionRace Silence Proshell Skaljakke

Denne artikel indeholder annoncer

Måske har du tidligere læst om RevolutionRace på Friluftsfreak. Vi er nemlig vilde med deres produkter, og det er der god grund til. Elsker du at bruge din tid udendørs og på ægte outdoor manér kan det være en befrielse at have godt udstyr.

Annonce

RevolutionRace Silence Proshell

Pris: 1.049 DKK

3-lags skaljakke til herre og dame fra det svenske mærke, RevolutionRace. Skaljakken har fuldt tapede sømme, er 100% vandtæt og har ventilationslynlåse under armene. RevolutionRace Silence Proshell skaljakken kommer i et hav af farver og størrelser, hvorfor der helt sikkert også er en i din smag!

100% vind- & vandtæt
Fås i 11 farver
Mange lommer til opbevaring
Ikke aftagelig hætte

Hos RVRC får du ekstremt meget værdi for pengene og en af grundene er, at du kun kan købe deres tøj og udstyr på deres egen hjemmeside. Der er derfor ingen forhandlerled, som også skal tjene pengene på produkterne. Vi, Friluftsfreak, går vi meget op i at have det bedste udstyr på markedet, uanset om det er til vandreture i Danmark, overnatning i naturen, vandreferier i udlandet eller noget helt fjerde.

I dette indlæg kigger vi nærmere på Silence Proshell skaljakken fra det svenske mærke, RevolutionRace. Skaljakken fra RevolutionRace fås i en lang række farver (11 på nuværende tidspunkt). Den fås naturligvis både til herre og dame, og kan med fordel kombineres med et par RevolutionRace Nordwand vandrebukser.

Læs også vores test af skaljakker.

Test af RevolutionRace Silence Proshell skaljakke

Da jeg pakkede skaljakken ud, kunne jeg ved første øjekast se, at der er tænkt over materialer, detaljer og funktioner i jakken. Først og fremmest er skaljakken fri for PFAS eller flourstoffer, som kan være skadeligt for din sundhed og miljøet. Dernæst er den med Hypershell® Pro-membranen vandtæt, samt fuldt tapede i 3 lag med 4-vejsstræk.

Silence Proshell skaljakken er designet med lynlåse under armene, så du kan lyne op og få luft ind, hvis det bliver for varmt.

Derudover er der de klassiske lommer i hver side af skaljakken, men også 2 på brystet, samt én inde under jakken. Du har altså rig mulighed for at opbevare alt fra pung, nøgler. telefon, liftkort til skiferien og meget andet.

revolutionrace-silence-proshell-skaljakke-3
RevolutionRace Nordwand vandrebukser & Silence Proshell
revolutionrace-silence-proshell-skaljakke-6
Lynlås under armene for ventilation

Detaljer og funktioner ved Silence Proshell skaljakke fra RevolutionRace

RevolutionRace Silence Proshell er en smart og innovativ skaljakke med gode og mange lommer, justerbare ærmeåbninger med velcro, samt en hætte.

 • 2 brystlommer med lynlås

 • Brystlomme med lynlås

 • 2 håndlommer med lynlås

Gode lommer kan være udslagsgivende for gode skaljakker, for selvfølgelig skal der være plads til opbevaring af udstyr, uanset om det er lommekniv, -lygte eller de mere generelle ting som telefon, nøgler og pung.

Hvorfor skal jeg vælge en skaljakke fra RevolutionRace?

Pasformen er ekstremt god og skaljakken har mange lækre detaljer og funktioner, som passer rigtig godt, uanset om du skal bruge den til vandreture, anden outdoor brug eller generelt hverdagsbrug. 

Du får enormt meget værdi for pengene, og der er tænkt over enhver detalje på jakken, hvorfor du også får en god skaljakke, som holder i mange år.

Jeg havde skaljakken i brug under min lille vandretur på Ulriken i Bergen, hvor den klarede sig suverænt.

Fakta om RevolutionRace Silence Proshell

Materiale: Polyester 100%

Membran

 • Vandsøjle: 20.000 mm

 • Åndbarhed: 10.000 g/m²/24h

Vægt: 650 g i størrelse M

revolutionrace-silence-proshell-skaljakke-5
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak