Test af Robens Pioneer 2EX Tunneltelt

Denne artikel indeholder annoncer

Mangler du et godt telt til dit næste udendørs eventyr, kan det rette telt være afgørende for at du opnår både sikkerhed, komfort og et telt, som er værd at have med. Med et Robens Pioneer 2EX tunneltelt får du et godt 2 personers telt fra danske Robens, som er fremstillet og designet til både erfarne, men også nye campister og eventyrere.

robens-pioneer-2ex-tunneltelt-transparent
Annonce

Robens Pioneer 2EX

Pris: 1.727 DKK

Robens Pioneer 2EX er fremstillet med tapede sømme, 3000 mm vandsøjletryk og plads til 2 personer. Teltet er nemt at slå op, står stabilt og har god ventilation samt plads. Robens Pioneer 2EX tunnelteltet kommer inkl. pakkepose, myggenet, stænger i 7001/T6 anodiseret aluminium og har en vægt på 2900 gram.

Stabilt & nemt at sætte op
Masser plads til opbevaring & god højde
God ventilation både for og bag
Plads til 2 personer - fås også til 3 & 4 personer

I dette indlæg kigger vi nærmere på Pioneer 2EX 2 personers tunnelteltet fra det danske mærke, Robens. Vi er sikre på, at du dermed også kan blive klogere på teltet, og hvorfor det er en god løsning til dit næste friluftseventyr.

Test af Robens Pioneer 2EX 2 personers tunneltelt

Dette er et 2 personers tunneltelt, der er bygget op og lavet til at kunne rumme op til to sovende personer. Den kompakte størrelse gør teltet ideelt til par eller dig, der tager på soloeventyr, men ønsker lidt ekstra plads, når du overnatter i naturen. Med det opretstående design giver teltet masser af plads til at overnatte og opbevare udstyr i apsis.

Vi tog teltet med på en tur til Møn, hvor vi lavede risotto på trangia ved brug af Robens Fire Beetle Pro kogesæt. Det var en super god oplevelse, og teltet var særdeles nemt at slå op.

ford-ranger-raptor-med-telt
Robens Pioneer 2EX med Ford Ranger Raptor
Inde i teltet

Detaljer og funktioner ved Pioneer 2EX tunneltelt fra Robens

Teltet er lavet i kvalitetsmaterialer, der kan klare og modstå barske vejrforhold. Oversejlet er lavet i HydroTex Core, 75D polyester taft 190T, som ovenikøbet er brandhæmmende.

Stængerne er lavet i anodiseret aluminium og inderteltet i 68D polyester og åndbart polyester. Bundmaterialet i sovekabinen kommer i 75D polyester taft 185T. Den samlede vægt på teltet er 2.9 kg.

Hvorfor skal jeg vælge Robens Pioneer 2EX tunneltelt?

Du får et alsidigt tunneltelt, som kan bruges i mange sammenhænge. Derudover får du afskærmet ventilation i begge ender, panel med myggenet i dør, lanternestrop og reparationsmateriale til oversejl, hvis du skulle være uheldig.

Derudover er teltet lavet i et gennemført design, som holder i utrolig mange år. Har dette telt ikke din interesse, kan du læse vores test af de bedste 2 personers telte.

Døren til teltet
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak