Bouldering hos Berta Block, Berlin

Denne artikel indeholder annoncer

Er du til klatring og bouldering, eller kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med sporten? Hos Friluftsfreak har vi været i Berlin, og det skulle selvfølgelig kombineres med lidt bouldering.

Vi undersøgte mulighederne for at dyrke bouldering i Berlin, og vi endte med at lægge Berta Block i bydelen, Pankow, et besøg. Berta Block var en god oplevelse, meget rummeligt med god service, glade mennesker og masser af rum og opgaver, når det gælder bouldering.

Du kan også læse vores indlæg om klatring i København.

Bouldering hos Berta Block

Berta Block i Pankow er naturligvis ikke det eneste sted i Berlin, hvor du kan komme ud og boulder. Der er mange steder om valget, men efter at have spurgt venner og læst tidligere anmeldelser på Google (ofte en god ide), besluttede vi os for at tage til Berta Block i Pankow.

Hvor ligger Berta Block?

Berta Block ligger på Mühlenstraße 62, 13189 i Pankow, Berlin. Ude fra kan man godt se, at det ligner lidt en gammel hal, hvor der indvendigt er bygget op til en fed klatrehal.

Der er reception og en lille cafe, hvor du kan få lidt forskelligt at spise og selvfølgelig en god kop kaffe. Du har også mulighed for at leje sko og kalk, hvis du ikke har medbragt klatreudstyr hjemmefra.

Hvordan ser Berta Block i Berlin ud?

Klatrehallen synes jeg, at der var meget hyggelig på måde, hvorpå den var opbygget. Du starter med at komme ind i ét stort rum, hvor reception, cafe og opgaver til børn, samt mange flere er at finde.

Der er også en "klods" i midten, hvor du efter at have fuldført din klatreopgave, kan komme op på toppen og se ud over hallen. Dette gjorde jeg efter en af mine opgaver, og på billedet til venstre, kan du se hvordan det ser ud.

Prisen for at dyrke klatring hos Berta Block var €12, hvilket jeg synes er helt fair.

Bouldering hos Berta Block i Berlin var alt i alt en super oplevelse, som jeg helt sikkert vil gøre igen, når jeg vender tilbage til Berlin. Jeg endte også med at købe et par nye og gode klatresko, da de havde et godt tilbud, som jeg ikke kunne stå for.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak