Bouldering hos UP Urban Climping i Bologna

Denne artikel indeholder annoncer

Jeg dyrker som oftest bouldering i København, men når jeg tager på ferie, er det altid fedt at medbringe klatreskoene og prøve nye steder af. I denne omgang skulle jeg besøge en god ven i Bologna, hvorfor jeg tjekkede mulighederne for bouldering ud og hurtigt faldt over UP Urban Climbing.

UP Urban Climbing lå lidt udenbys i et industriområde, som mit indtryk er, at disse haller for klatring og bouldering ofte gør. Der var lidt transporttid derud med bussen, men det gør ikke noget, for busture i udland er noget andet end i Danmark - der ved man oftest, hvordan tingene ser ud.

Hvordan er det at boulder hos UP Urban Climbing, Bologna?

Hvis du af og til er ude at boulder i Danmark eller udland, ved du også, at stederne ofte lidt ligner hinanden. Nogle steder er større, hvorimod andre er større. Da jeg klatrede hos Berta Block i Berlin, var hallen stor og der var en masse problemer inden for alle sværhedsgrader, som kunne løses.

Hos UP Urban Climbing i Bologna var det anderledes, for hallen var egentlig ikke særlig stor, men der var selvfølgelig en masse problemer i forskellige sværhedsgrader. Dertil var der masser af muligheder for rebklatring.

Problemerne hos UP Urban Climbing var dog af utrolig høj sværhedsgrad. Jeg vil vove at påstå, at det som er en grøn i Danmark, var en grøn - blå hos UP Urban Climbing. Jeg talte endda også med nogle af de lokale, som også nævnte, at som ny boulder i Italien, fik man bare en hård start.

Bouldering og rebklatring i Bologna, Italien

Der var masser af muligheder for at dyrke rebklatring, og måske var dette næsten i højere grad prioriteret end bouldering.

Priserne var samtidig også ganske fine og så vidt jeg huskede, kostede det omkring €10.

Prøv udendørs rebklatring hos UP Urban Climbing

Der var ikke kun mulighed for at klatre inden for, men også udenfor. Jeg var der "desværre" i marts måned, hvor det stadig ikke var helt varmt, men i de varmere måneder, tror jeg, at det er fantastisk at klatre udenfor i Italien.

bouldering-up-urban-climping-bologna-italien-6
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!