Test af evil eye trace ng pro

Denne artikel indeholder annoncer

Måske har du tidligere hørt om evil eye her på Friluftsfreak. Vi har nemlig anmeldt op til flere af deres produkter, blandt andet trace pro sportsbrillerne - og de skuffer indtil videre... aldrig!

I denne omgang har vi testet traileye ng pro sportsbrillerne, som er oplagte til cykling, løb og vandring. De passer naturligvis også til en lang række af andre sportsgrene, men vi synes især de dygtiggør sig til disse.

Evil eye er et sportsbrillemærke med rødder i Østrig, og de designer, fremstillet og udvikler de perfekte sportsbriller til dig, der elsker at være aktiv - uanset om det er windsurfing, på din vandreferie, løb eller noget helt fjerde.

evil-eye-traileye-ng-pro-lst-red-mirror-black-matt
Annonce

evil eye traileye ng pro

Pris: 235 EUR

traileye ng pro sportsbrillerne fra evil eye sidder med justerbare næseklemmer ualmindeligt godt, og er specielt velegnet til løb, vandring go cykling. Glasset kan desuden nemt skiftes.

Næseklemmer giver komfort
Fås i flere farver & linser
Oplagt til sport

Indholdsfortegnelse

Uanset om du er professionel atlet eller blot nyder at være aktiv i din fritid, giver et par sportsbriller fra evil eye dig det optimale udgangspunkt for, at du kan mestre din sportsgren. evil eye designer både sportsbriller til bjergrigt terræn, løb, cykling og vandsport. 

Vi har hos Friluftsfreak haft fornøjelsen af at teste trace pro modellen i en "dark blue matt" ramme og med "LST® active red mirror" linse.

Test af evil eye traileye ng pro

Uanset om du nyder at være aktiv i din fritid eller er professionel, vil et par gode sportsbriller alt andet end lige give dig udgangspunkt for en bedre oplevelse, når du dyrker sport. Personligt føler jeg mig meget mere fokuseret, når jeg f.eks. løber. Et par gode sportsbriller lukker på en måde omverdenen ude, ingen irritation fra solen (det er trods alt rart, når det skinner) og giver mig mulighed for 100% at koncentrere mig om at løbe.

Traileye ng pro fra evil eye giver et utrolig godt udsyn sammenlignet med andre briller, da ramme og glas er større. Har du prøvet at stå på ski eller snowboard, får du her samme udsyn som i en af disse skibriller, hvor rammerne går helt ud til kanterne - det er rart!

Detaljer og funktioner ved traileye ng pro fra evil eye

Traileye ng pro sportsbrillerne er udviklet med klemmer ved næsen, som du kan justere på, alt efter om de skal sidde mere til. Dette gør, at brillerne justerer sig mere præcist efter hovedet og ansigtet, og du vælger derfor selv om de skal sidde strammere eller løsere til.

Hvis du derudover gerne vil udskifte glasset, hvis vejret er skiftet, kan du nemt og enkelt presse glasset ud og indsætte det andet.

Noget andet som er super lækkert ved denne brille, er at den kommer med en såkaldt "sweat bar". Sweat baren sidder oven på rammen og gør, at hvis du sveder, så tager denne bar sveden, og du får det dermed ikke i øjnene.

Hvorfor skal jeg vælge traileye ng pro fra evil eye?

Pasformen på disse briller er enormt god, de er behagelige at have på og samtidig kommer de med en række funktioner, som bare gør det hele ekstra fedt!

Uanset om du løber, cykler eller vandrer, får du et par stabile sportsbriller i trialeye ng pro modellen fra evil eye.

Funktioner ved traileye ng pro

 • tri.fit: Tre-trins justering af tindingerne, der giver perfekt hældning og til passer sig efter hvilken sportsgren, du dyrker.

 • Double-snap nose bridge: Næsepude/-"klemme" med to indstillinger, så du kan justerer sportsbriller til din næse. De er dejligt bløde, og du mærker dem slet ikke, men de giver en ekstrem god pasform.

 • Sweat bar: En bar af skum som kan tilsluttes øverst på brillen og dermed forhindrer sved kommer ned i øjnene.

 • Quick-change lens system: Giver mulighed for utrolig nemt at skifte linse på brillen.

 • Traction grip: stukturen på tindingsspidserne sikrer dig, at sportsbrillen sidder sikkert og ikke glider under aktivitet.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!