Test af RevolutionRace Cyclone Rescue Jacket 2.0

Denne artikel indeholder annoncer

Hos Friluftsfreak er vi ret store fans af det svenske outdoor mærke, RevolutionRace, som laver tøj til friluftsliv. Gennem de sidste par år har RevolutionRace virkelig formået at gøre sig kendte inden for udstyr og tøj til vandring, bjergbestigning og mere til.

revolutionrace-cyclone-rescue-2-0-cub-1-transparent
Annonce

RevolutionRace Cyclone Rescue Jacket 2.0

Pris: 1.349 DKK

Cyclone Rescue 2.0 skaljakken fra RR er designet med en vandtæt Hypershell® Pro-membran, paneler i firevejs-stretch, ventilation under armene og lomme til skikort. Kommer derudover også med redningsfunktionen, Recco®-reflektor, der gør søger efter dig i nødstilfælde. RevolutionRace Cyclone Rescue skaljakken kommer i mange farver til herrer og damer, hvorfor der helt sikkert også er en for dig.

Hypershell® Pro-membran for vandtæthed
Tilgængelig i 14 farver
Mange funktionelle lommer

Vi tester hos Friluftsfreak løbende deres produkter, og i denne omgang skal vi kigge på en af deres bedst sælgende skaljakker, nemlig RevolutionRace Cyclone Rescue 2.0 skaljakken. Jeg har den i farven, "Cub", som jeg selv føler, at der passer godt sammen med mine Nordwand vandrebukser.

En af de andre fordele ved RR er, at de laver deres tøj i ekstremt mange farver, hvorfor du kan kombinere og sammensætte på kryds og tværs.

Test af RevolutionRace Cyclone Rescue Jacket 2.0

Der findes mange skaljakker på markedet, men med Cyclone Rescue 2.0 får du en særdeles god, åndbar og vandtæt skaljakke, som kan klare selv ekstreme vejrforhold. Skaljakken er nemlig lavet med fuldt tapede sømme, vandafvisende lynlåse, god bevægelsesfrihed og derudover også DWR-behandlet. 

Hætten er kompatibel til hjelm, og du kan både justere jakken ved manchetter, krave, forneden og naturligvis ved hætten. Skaljakken er også i høj grad velegnet til skiferie, og kommer med en lille lomme på armen, hvori du kan opbevare dit skikort til liften.

En stor del af tøjet fra RevolutionRace's Rescue-serie er lavet med ekstra forstærkninger, samt Recco-reflektor. Hvis du skader dig selv, bliver udsat for en lavine eller farer vild, kan redningsfolk nemmere finde dig med brug af Recco-teknologien.

Se også vores test af Silence Proshell skaljakke fra RevolutionRace.

Cool detalje ved skaljakken
Recco-teknologi

Detaljer og funktioner ved Cyclone Rescue skaljakke fra RevolutionRace

RevolutionRace Rescue Jacket er en skaljakke med gode lommer, smart teknologi og masser af funktioner og egenskaber.

 • DWR behandlet for vand- og smudsafvisning

 • Dybe sidelommer

 • 3-lags

Hvorfor skal jeg vælge Cyclone Rescue skaljakken fra RevolutionRace?

Her får du en skaljakke, som holder i mange år, og samtidig heller ikke går af mode lige foreløbigt. Cyclone Rescue 2.0 har en høj åndbarhed, god pasform og en lang række funktioner og egenskaber, som du får til en virkelig fornuftig pris, vil jeg mene.

Vil du vide mere om skaljakker, kan du med fordel læse vores bedst i test af skalajkker og outdoor jakker.

Fakta om RevolutionRace Cyclone Rescue 2.0 skaljakke

 • Materiale: Polymid 86%, Elastan 14%

 • Vandsøjle: 20.000 mm

 • Åndbarhed: 20.000 g/m²/24h

 • Vægt: 680 g i størrelse Medium

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak