Test af RevolutionRace Whisper Skaljakke

Denne artikel indeholder annoncer

Med en god Whisper skaljakke fra det svenske mærke, går du 100% ikke galt i byen! Vi kigger i dette indlæg nærmere på en eftertragtede skaljakke fra RevolutionRace eller RVRC, som mærket også kaldes. Læs med herunder, og bliv klogere på RevolutionRace Whisper.

Annonce

RevolutionRace Whisper Skaljakke

Pris: 1.199 DKK

Med en RevolutionRace Whisper får du en 3-lags skaljakke, der er vandtæt med Hypershell® Pro-membran, fuldt tapede sømme, ventilationslynlåse under arme, paneler i firevejs-stretch, lomme til liftkort og meget mere.

Vandtæt Hypershell® Pro-membran
Fås i hele 6 farver
Fuldt tapede sømme & DWR-behandlet
Ingen Recco® teknologi

Vi har været på den igen og i denne omgang kigger vi på den super fede Whisper jakke fra RevolutionRace. Det er en 3-lags skaljakke, hvor du får enormt mange fede funktioner og detaljer - og samtidig til en pris, som er til at betale, vil jeg mene.

Ved første øjesyn tænkte jeg: "Hold kæft en fed farve!" og det synes jeg stadig. Farven jeg har den i, hedder "Autumn" og er knald orange, men den fås altså også i 6 andre farver, så der er helt sikkert også noget for dig.

Udover at kommer i mange flotte farver, byder den også på et hav af cool og brugbare detaljer samt funktioner - og du får det hele til en særlig god pris, hvis du spørger mig. Kan du allerede nu mærke, at denne ikke er noget for dig, kan du se vores bedst i test af skaljakker.

Test af RevolutionRace Whisper

Som du kan se, kommer jakken med to lommer på brystet - én i hver side. De er nemme at komme ind i, men samtidig har den også én lomme på venstre arm samt to normale lommer i siden, som du kender dem.

Lommen på armen kan du eventuelt bruge til at opbevare dit liftkort, hvis du bruger den til skiferien og de andre, kan du jo bruge, som du ville gøre ved hvilken som helst anden jakke.

Whisper fra RevolutionRace har en god pasform, velcro ved ærmerne, så du selv kan spænde ind ved hænderne. Der er selvfølgelig også snøre i siderne, så du kan snøre den ind.

revolutionrace-whisper-skaljakke-autumn-christian-01
Revolution Whisper set forfra

revolutionrace-whisper-skaljakke-autumn-christian-04
Ventilationslynlåse under armene

Detaljer og funktioner ved Whisper skaljakke fra RevolutionRace

RevolutionRace Whisper er en smart skaljakke med gode lommer, vandtæt membran, paneler i firevejs-stretch, men den har selvfølgelig også ventilationslynlåse under armene.

Under hver arme har du faktisk en tovejs-ventilationslynlås som du kan åbne op for, hvis det bliver for varmt under din aktivitet udendørs. Det giver sammen med meshmaterialet i brystlommerne en optimal gennemstrømning af luft, og fungerer virkelig godt!

Hvorfor skal jeg vælge en RevolutionRace Whisper?

For mit vedkommende har Whisper en ekstremt god pasform og samtidig masser af komfort. Det gør, at jeg kan bevæge mig frit, når jeg er ude at vandre, cykle eller blot bruger den til hverdagsbrug - og det gør jeg. Derudover er jeg bare forelsket i farven - jeg elsker farver med fart på, og det må der siges at være på denne.

Du finder også andre skaljakke fra det svenske mærke, f.eks. RevolutionRace Silence Proshell eller RevolutionRace Cyclone Rescue, som vi også har kigget på hos Friluftsfreak.dk.

Fakta om RevolutionRace Whisper

 • Materiale: Polyester 100%

 • Vægt: 725 g i størrelse Medium

revolutionrace-whisper-skaljakke-autumn-christian-haette
Løkke i nakken
revolutionrace-whisper-skaljakke-autumn-christian-05
revolutionrace-whisper-skaljakke-autumn-christian-03
revolutionrace-whisper-skaljakke-autumn-christian-02
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!