Test af Sea To Summit X-Cup Foldekop

Denne artikel indeholder annoncer

Hvis du er til det friske, udendørs liv i naturen, har du garanteret hørt om Sea To Summit. Vi nævner dem også i op til flere af vores købsguides her på Friluftsfreak, og det skyldes, at de simpelthen bare lave fantastiske produkter - uanset om det er liggeunderlag, soveposer eller drybags. Blandt alle deres mange produkter, laver de også noget så simpelt som foldekopper, og som du nok har regnet ud, handler dette indlæg om foldekoppen, X-Cup fra Sea To Summit. Læs også vores test af foldekopper.

sea-to-summit-x-cup-foldekop
Annonce

Sea To Summit X-Cup Foldekop

Pris: 79 DKK

Sammenfoldelig kop fra anerkendte, Sea To Summit. Den er fremstillet i BPA-fri silikone, kan foldes sammen til 15 mm og kan indeholde 250 ml. Sea To Summit X-Cup er lavet med en hård nylonring i toppen, der bevarer formen og vejer kun sølle 45 gram.

Vejer 45 gram
Indeholder 250 ml
Perfekt til friluftsbrug
Ingen hank

Test af Sea To Summit X-Cup Foldekop

X-Cup er den perfekte foldekop til vandreturen, cykelferien og alt derimellem. Har du din Stanley termokande med, eller hvilken som helst anden termoflaske, kan du hurtigt skænke en perfekt kop kaffe eller te i foldekoppen. Sea To Summit X-Cup er på 250 ml, BPA-fri samt fremstillet med varmeresistente sider og bund i fleksibel silikone, hvilket gør den behagelig og nem at holde ved. Grundet ringen af nylon i toppens rand af foldekoppen, er den stabil at drikke af.

Foldekoppen kan på enkel vis klappes sammen, og dermed pakkes ned i vandrerygsækken, så den intet fylder. X-Cup måler ø9,5 x 7 cm, mens den i en sammenklappet tilstand har en højde på kun 1,5 cm samt en vægt på 45 g.

sea-to-summit-x-cup-foldekop-2
X-Cup sammenfoldet - den fylder intet!
sea-to-summit-x-cup-foldekop-1

Hvorfor vælge en X-Cup foldekop fra Sea To Summit?

Der er mange friluftsmennesker, som benytter sig af emaljekrus, og disse fungerer også ekstremt godt. Men skal du have toppen af poppen, spare alt hvad du kan på plads og vægt, er svaret en foldekop. Foldekoppen vejer intet, fylder intet og kan fyldes op med det, du ønsker - det behøver ikke være drikkelse. Er du for eksempel på længere vandreture eller events, såsom Mammutmarch, anbefales det oftest også, at du medbringer din egen foldekop, da dette forenkler situationen for alle inkl. dig selv.

Sea To Summit X-Cup foldekop specifikationer:

 • Sammenfoldelig kop

 • Varmeresistent silikone

 • Fri for BPA

 • Udfoldet mål: ø9,5 x 7 cm

 • Sammenklappet, højde: 1,5 cm

 • Volumen: 250 ml

 • Vægt: 45 g

Sea To Summit X-Cup foldekop kan fås hos Backpackerlife.

stanley-sea-to-summit-1

X-Cup fra Sea To Summit med Stanley termokrus og -flaske..

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak