Test af Stanley Classic Lunch Box Madkasse

Denne artikel indeholder annoncer

Når det kommer til den perfekte madkasse, har vi alle brug for en robust og pålidelig en af slagsen, der hver dag fungerer. Stanley Classic Lunch Box madkassen er det oplagte valg for dig, der ønsker en særdeles robust madkasse, hvor kvalitet, holdbarhed og effektiv isolering er i højsæde.

stanley-classic-lunch-box-madkasse-9-5-l-hammertone-green
Annonce

Stanley Classic Lunch Box Madkasse

Pris: 536 DKK

Med denne Stanley Classic Lunch Box madkasse på 9.5L får du en solid og robust madkasse, der kan holde til det hele. Designet med metalbeslag, der kan holde din termoflaske eller -kop. Stanley madkasse er oplagt til arbejde og ture, vejer 1680 gram og passer perfekt med termokrus eller -flaske fra mærket.

Oplagt til arbejde & ture
Volumen på 9.5L
Kompatibel med Stanley termoflaske & -krus
Design tiltaler ikke alle

I dette indlæg kigger vi nærmere på madkassen fra Stanley på 9.5L, som alligevel fylder en del, men det gør samtidig også, at du kan fylde den yderligere op. Læs med her, og bliv meget klogere på Stanley Classic Lunch Box madkasse.

Test af Stanley Classic Lunch Box madkasse

Stanley har gennem flere årtier været kendt for at producere udstyr af høj kvalitet til eventyr og udendørs brug. Deres madkasse, Classic Lunch Box er ingen undtagelse, for her får du en god, robust og holdbar madkasse, der kan klare stød og slag i naturen, på arbejdspladsen eller hvor du ellers bruger den.

Med en stor volumen på 9.5L giver Stanley Classic Lunch Box dig nok plads til at medbringe et komplet måltid, snacks og drikkevarer. Madkassen er fremstillet i hammerlakeret 0,6mm SPCD-stål, der kan lukkes sammen ved hjælp af metalspænderne, og derefter kan du transportere den med håndtaget.

Derudover er Stanley madkassen også kompatibel med termoflasker og termokopper fra Stanley, som kan placeres i og spændes ind.

stanley-classic-lunch-box-9-5-l


Detaljer og funktioner ved Stanley Classic Lunch Box madkasse

Metalspænder til at åbne madkassen op

Stanley madkasse med metalbeslag, hvori vi har indsat en Stanley Termoflaske 0.75L.

Hvorfor skal jeg vælge en Lunch Box madkasse fra Stanley?

Stanley Classic Lunch Box er ikke bare endnu en madkasse, men en investering i kvalitet og holdbarhed - for denne madkasse har du resten af livet. Næste gang du skal på tur, kan du med fordel tage din frokost med, opbevare det i Stanley madkassen, og så er du klar til frokostpausen.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak