Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak tester: Stanley Classic Lunch Box Madkasse

Denne artikel indeholder annoncer

Når det kommer til den perfekte madkasse, har vi alle brug for en robust og pålidelig en af slagsen, der hver dag fungerer. Stanley Classic Lunch Box madkassen er det oplagte valg for dig, der ønsker en særdeles robust madkasse, hvor kvalitet, holdbarhed og effektiv isolering er i højsæde.

I dette indlæg kigger vi nærmere på madkassen fra Stanley på 9.5L, som alligevel fylder en del, men det gør samtidig også, at du kan fylde den yderligere op. Læs med her, og bliv meget klogere på Stanley Classic Lunch Box madkasse.

stanley-classic-lunch-box-madkasse-9-5-l-hammertone-green

Stanley Classic Lunch Box Madkasse

Pris: 539 DKK

Med denne Stanley Classic Lunch Box madkasse på 9.5L får du en solid og robust madkasse, der kan holde til det hele. Designet med metalbeslag, der kan holde din termoflaske eller -kop.

Oplagt til arbejde & ture
Volumen på 9.5L
Kompatibel med Stanley termoflaske & -krus
Design tiltaler ikke alle
TIL BUTIK

Test af Stanley Classic Lunch Box madkasse

Stanley har gennem flere årtier været kendt for at producere udstyr af høj kvalitet til eventyr og udendørs brug. Deres madkasse, Classic Lunch Box er ingen undtagelse, for her får du en god, robust og holdbar madkasse, der kan klare stød og slag i naturen, på arbejdspladsen eller hvor du ellers bruger den.

Med en stor volumen på 9.5L giver Stanley Classic Lunch Box dig nok plads til at medbringe et komplet måltid, snacks og drikkevarer. Madkassen er fremstillet i hammerlakeret 0,6mm SPCD-stål, der kan lukkes sammen ved hjælp af metalspænderne, og derefter kan du transportere den med håndtaget.

stanley-classic-lunch-box-9-5-l

Detaljer og funktioner ved Stanley Classic Lunch Box madkasse

stanley-classic-lunch-box-9-5-l-laas

Metalspænder til at åbne madkassen op

stanley-classic-lunch-box-9-5-l-med-termoflaske-mad-01

Stanley madkasse med metalbeslag, hvori vi har indsat en Stanley Termoflaske 0.75L.

Hvorfor skal jeg vælge en Lunch Box madkasse fra Stanley?

Stanley Classic Lunch Box er ikke bare endnu en madkasse, men en investering i kvalitet og holdbarhed - for denne madkasse har du resten af livet. Næste gang du skal på tur, kan du med fordel tage din frokost med, opbevare det i Stanley madkassen, og så er du klar til frokostpausen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?
FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram