Outdoor
SUP
Surfing
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Friluftsfreak tester: Stanley Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt

Denne artikel indeholder annoncer

Kaffe er for nogen mere end bare en drik. Det er en passion, en smagsoplevelse og en fast rutine, som sker som det første, når du vågner. Er du en af de, der sætter pris på en god kop kaffe i høj kvalitet, kunne Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over kaffetragt godt være en del af dit faste sortiment, når der skal brygges kaffe.

Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over kaffetragten SKAL ikke nødvendigvis anvendes når du er ude i naturen, men kan også sagtens bruges hjemme i køkkenet. I dette indlæg kigger vi på på fordele og ulemper ved kaffetragten fra Stanley.

stanley-classic-perfect-brew-pour-over-kaffetragt

Stanley Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt

Pris: 229 DKK

Stanley Perfect-Brew Pour Over er en kaffebrygger, der kan bruges uden filtre, er nem at rengøre og så kan den gå i opvaskemaskinen. Kommer i flot, klassisk Stanley design. Fås i grøn og sort.

Fremstillet i 18/8 rustfri stål
BPA-fri
Vejer 300 gram
Ikke oplagt til rygsækken
TIL BUTIK

Test af Stanley Perfect-Brew Pour Over kaffetragt

Stanley er kendt for holdbarhed, god kvalitet og innovation i mere end 100 år, og deres Perfect-Brew Pour Over kaffetragt er ingen undtagelse. Den er fremstillet i 18/8 rustfri stål, er BPA-fri og er bygget til at kunne holde til lidt af hvert. Det betyder, at du kan være sikker på, at du kan nyde din kaffe, uanset hvor du er.

Kaffetragten fra Stanley passer rigtig godt med de andre Stanley produkter, f.eks. den legendariske kop, som vi bl.a. har brugt, da vi skulle brygge kaffe med kaffetragten. Du kan også uden problemer placere den over en god Stanley termoflaske.

stanley-legendary-camp-mug-og-stanley-kaffefilter

Stanley Perfect-Brew Pour Over kaffetragt ovenpå koppen, Stanley Legendary Camp Mug.

Detaljer og funktioner ved Stanley Perfect-Brew Pour Over kaffetragt

ford-ranger-raptor-havregroed-kaffe-paa-ladet

For den miljøbevidste er kaffeetragten for Stanley helt oplagt og en ideel løsning. Du behøver nemlig ikke, at bruge kaffefiltre igen og igen, når du brygger kaffe på den. Med det genanvendelige BPA-fri filter, er du med til at reducere affald og skåner samtidig miljøet.

Hvorfor skal jeg vælge en Perfect-Brew Pour Over kaffetragt fra Stanley?

Elsker du produkter, som du kan have i mange år og som bare fungerer - både i dag, men også om fem år - så kunne denne Stanley Pour Over være det helt rette. Her får du en kaffetragt, der kombinerer høj kvalitet, holdbarhed og muligheden for at lave en perfekt kop kaffe.

Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over kan fås her.

Giv din mening til kende:

Hvad synes du om indlægget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FRILUFTSFREAK
© 2022 Friluftfreak
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram