Test af Stanley Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt

Denne artikel indeholder annoncer

Kaffe er for nogen mere end bare en drik. Det er en passion, en smagsoplevelse og en fast rutine, som sker som det første, når du vågner. Er du en af de, der sætter pris på en god kop kaffe i høj kvalitet, kunne Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over kaffetragt godt være en del af dit faste sortiment, når der skal brygges kaffe.

stanley-classic-perfect-brew-pour-over-kaffetragt
Annonce

Stanley Perfect-Brew Pour Over Kaffetragt

Pris: 229 DKK

Stanley Perfect-Brew Pour Over er en kaffebrygger, der kan bruges uden filtre, er nem at rengøre og så kan den gå i opvaskemaskinen. Stanley Perfect-Brew Over kaffetragt er let at rengøre, har en lav vægt på 290 gram og er fantastisk nem at bruge.

Fremstillet i 18/8 rustfri stål
BPA-fri
Vægt på 290 gram
Ikke oplagt til rygsækken

Stanley Classic Perfect-Brew Pour Over kaffetragten SKAL ikke nødvendigvis anvendes når du er ude i naturen, men kan også sagtens bruges hjemme i køkkenet. I dette indlæg kigger vi på på fordele og ulemper ved kaffetragten fra Stanley.

Test af Stanley Perfect-Brew Pour Over kaffetragt

Stanley er kendt for holdbarhed, god kvalitet og innovation i mere end 100 år, og deres Perfect-Brew Pour Over kaffetragt er ingen undtagelse. Den er fremstillet i 18/8 rustfri stål, er BPA-fri og er bygget til at kunne holde til lidt af hvert. Det betyder, at du kan være sikker på, at du kan nyde din kaffe, uanset hvor du er.

Kaffetragten fra Stanley passer rigtig godt med de andre Stanley produkter, f.eks. den legendariske kop, som vi bl.a. har brugt, da vi skulle brygge kaffe med kaffetragten. Du kan også uden problemer placere den over en god Stanley termoflaske.

Stanley Perfect-Brew Pour Over kaffetragt ovenpå koppen, Stanley Legendary Camp Mug.

Detaljer og funktioner ved Stanley Perfect-Brew Pour Over kaffetragt

For den miljøbevidste er kaffeetragten for Stanley helt oplagt og en ideel løsning. Du behøver nemlig ikke, at bruge kaffefiltre igen og igen, når du brygger kaffe på den. Med det genanvendelige BPA-fri filter, er du med til at reducere affald og skåner samtidig miljøet.

Hvorfor skal jeg vælge en Perfect-Brew Pour Over kaffetragt fra Stanley?

Elsker du produkter, som du kan have i mange år og som bare fungerer - både i dag, men også om fem år - så kunne denne Stanley Pour Over være det helt rette. Her får du en kaffetragt, der kombinerer høj kvalitet, holdbarhed og muligheden for at lave en perfekt kop kaffe.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak