Test af Stanley Legendary Camp Mug

Denne artikel indeholder annoncer

Er Stanley Legendary Camp Mug den ultimative kop til brug i natur og friluftsliv? Vi bruger hos Friluftsfreak meget tid i naturen, hvorfor det også er essentielt, at vi har godt udstyr med, som kan leve op til behov, krav og præferencer. Vi ved, at Stanley Legendary Camp Mug er et ikonisk krus/kop, som for mange er en uundværlig følgesvend verden over - og det er ikke så svært at forstå.

stanley-legendary-camp-mug-0-35-l
Annonce

Stanley Legendary Camp Mug 0.35L

Pris: 169 DKK

Det perfekte krus til teen eller den gode kop kaffe! Stanley Legendary Camp Mug er fremstillet i 18/8 højkvalitetsstål med vakuumisolering mellem den dobbelte væg. Stanley koppen holder dine yndlingsdrikke varme eller kolde.. I RIGTIG lang tid! Stanley Legendary Camp Krus er en all-time klassisker fra det anerkendte mærke, Stanley!

18/8 højkvalitetsstål
Varmt op til 1,5 time
Koldt op til 3 timer
Frost op til 15 timer
BPA-fri
Vægten

Læs med herunder hvor vi kommer ind på fordele og ulemper ved koppen, Stanley Legendary Camp Mug. Vi har testet kruset i mange forskellige sammenhænge, men også sammen med andre produkter fra Stanley. Læs med herunder, og bliv meget klogere på kruset.

Test af Stanley Legendary Camp Mug

Det er ingen hemmelighed at vi gennem tiden, har testet rigtig mange produkterne fra Stanley. Dette inkluderer blandt andet Stanley termoflaske, Stanley termokande, Stanley termkop og meget mere. I denne omgang kigger vi på den legendariske kop, Legendary Camp Mug fra det anerkendte mærke, Stanley.

Koppen er udviklet til udendørsentusiaster, og det kan man både se og mærke. Den er lavet i en robust konstruktion af holdbare materialer, nemlig 18/8 rustfri stål, der kan modstå det værste - og samtidig holde din drik enten varm eller kold.

Legendary Camp Mug er lavet med dobbeltvæggede vakuumisolering, der sikrer dig følgende:

  • Varmt i op til 1,5 timer

  • Koldt i op til 3 timer

  • Frost i op til 15 timer

Det er ret godt for en kop, ik?

Legendary Cap Mug med Stanley Perfect-Brew Pour Over
Legendary Camp Mug i brug efter cykel på gravel

Hvorfor skal jeg vælge koppen, Stanley Legendary Camp Mug?

Der er mange fede egenskaber og funktioner ved koppen fra Stanley. Den kommer med et låg, så du kan holde på varmen i koppen. Derudover holder den både varme, kolde og frosne drikke temperaturen lang tid. Er du træt af, at disse kopper ikke tåler maskinopvask? No problem - denne kop kan du bare smide i!

Koppen har en kapacitet på 350 ml, er BPA-fri og har en vægt på 660 gram.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak