Black Week og Black Friday er lige på stepperne og det betyder, at du kan gøre uhyrligt gode tilbud i dine favoritbutikker på friluftsgrej, isbad og surfing udstyr. Se alle de gode tilbud fra webshops herunder!

Backpackerlife.dk

Se alle black week tilbud hos Backpackerlife.dk
Se alle black week tilbud hos Revolution Race

Amaroq Glamping

Se alle black week tilbud på glamping telte hos Amaroq Glamping
Se alle black week tilbud hos Owayy
Se alle black week tilbud på isbad hos Polax
Se alle black week tilbud hos SURFMORE

ArcticRecovery.dk

Se alle black week tilbud på isbade hos Arctic Recovery

Watery.dk

Se alle black week tilbud hos Watery
Se alle black week tilbud hos AktivVinter

Hvad er Black Week og Black Friday?

Måske har du allerede hørt om både Black Week og Black Friday. De to højtider sker faktisk i den samme uge, og så snart det bliver Black Week ved du, at det den efterfølgende fredag altid er Black Friday. Men hvad går Black Week og Black Friday så ud på?

Ved Black Week begynder butikker og webshops at gøre sig klar til deres største udsalg- og tilbudsdag på året, hvor de smækker priserne i bund på en lang række udvalgte kategorier og varer - og måske endda alt i deres butik. Det betyder for dig, at du kan gøre en rigtig god handel og hvem vil ikke gerne det?

Hvis du er heldig, kan du gøre et kup på et af dine favoritprodukter. Er du til friluftsliv ligesom os hos Friluftsfreak, kan det blandt andet betyde tilbud på vandresko, skaljakker eller et tagtelt til bilen. Vi håber i hvert fald selv på, at kunne gøre en god handel. Derfor har vi også samlet vores yndlings webshops på denne side, hvor du kan komme hurtigt ind og se deres store udsalg.

Hvorfor skal jeg shoppe under Black Week?

Det kan være en god ide at købe alle dine julegaver, adventsgaver og eventuelle fødselsdagsgaver til Black Friday og Black Week, da du her kan lave store besparelser. Kender du nogen, som skal have en god gave, uanset om det er et godt isbad til træning, nye vandrestøvler eller noget helt tredje, finder du tilbud på disse produkter i netop denne uge!

Find de bedste tilbud og største udsalg til Black Week her!

På denne side har vi samlet blandt de bedste og største udsalg til Black Week og Black Friday, når det gælder friluftsliv, surfing og andre relevante tilbud i denne sammenhæng. Uanset om du leder efter et godt termokrus, tilbud på termokander eller pop up telte og glamping telte, vil du helt klart kunne finde gode tilbud og store udsalg på de sider, som vi linker ind til her. Vi håber, at du finder noget, som du kan bruge!

Friluftsfreak
På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
© 2024 Friluftsfreak
friluftsfreak-logo

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!